Ünlüler mi yendi. Semih ve gizem kerimoglu ne yaptı yarın ozetten bakarım artik☺Nihal elenince gonulluler fark atar diyordum ama tersi oldu nihal beddua etti sanirsam :))
Evet ünlüler yendi . Ikisi de birer oyun aldı galiba , tam emin değilim tabii .Ünlüler mi yendi. Semih ve gizem kerimoglu ne yaptı yarın ozetten bakarım artik☺
Ünlüler yendi semihle gizem ikiside ikide bir yaptı sanırım genel anlamda hepsi kötüydü gönüllülerin dünÜnlüler mi yendi. Semih ve gizem kerimoglu ne yaptı yarın ozetten bakarım artik☺
Yattarayi 2. 0. YendiSemih de ya yunus ya Yılmaz bey (kendi öyle diyo) ile eşleşmek istiyor sıkıysa Atakan veya Yattara desin sonra ben oyun aldım ben 2 de 2 yaptım desin .
Ünlüler alıyor gibi sanki fragmandan öyle anladım biraz. Son saniyesinde nagihan seviniyordu unlulerde yanina gidiyordu koşarak Semih'in morali bozukdu. Belki yaniltmacada olabilir.helal gardaşşşş inşallah ünlüler alır
Ne demisserkay ezanla ilgili bir paylaşım yapmış twitterda bunu gören var mı ben mi yeni gördüm şok oldummmm 5 tane oy atmıştım ona ayyyyy
Unluler 2 gundur yiyorlar sira gonullulerde(semihde)helal gardaşşşş inşallah ünlüler alır
Bugün 1 oyun var öyle biliyorum. Dokunulmazlık yarın.Aferin ezgi ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?