Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya bencil zaten kerimoğlu ..semihe çok guvenio havası sonsun diye gönül kerimoğlu elensin isternihalle kerimoğlu arasında performans farkı yokki, tablolarda sondan ikideler hep
kerimoğlu sadece bireysel dokunulmazlıkta ve final sembolünde çoşuyo, kendine müslüman
elenecegi günü ipleeeee çekiyorumgıcık kerimoğlu zevkten dörtköşe oldu, hareketlere bak![]()
ya bence mantıklı olan nihali söylemek...nihal de biliyor güçsüz pek bir katkısı yok . fazla bile kaldıNihale bizi sattin diyorlar asil satici onlar semih varken nihali soylemek cok ayip.
Hersey su damladan cikiyor herhalde.
Damla b harflerini nasil soyluyor.be be
Semih çok mu oyun kaybediyormusAy semih gene güldürdün beni ah hançer diyor![]()
ya bence mantıklı olan nihali söylemek...nihal de biliyor güçsüz pek bir katkısı yok . fazla bile kaldı![]()
Hahahahaha mal ya bunlarSemih çok mu oyun kaybediyormusacun emin misin dedi ☺
mantıklı olani yaptılar ya ben bu tarz yarışmalarda cok duygusal bakamıyorumKizda diyo zaten beni yine soyleselerdi ama 1. Cikarlarsa yada semih 1. Cikarsa 2. Soyleseydi diye. Beni niye yazdıniz tribinde degil ki kiz. Iyice bitirdiler kendilerini..
4 şehzade annesi damla, bu nihalin lafları süper ya![]()
Tam lafı oturtturdu Damlaya.gerçekten 4 şehzade annesi gibisemihte konu benimle alaklı değil diyo iki saattir konuşuyo![]()
mantıklı olani yaptılar ya ben bu tarz yarışmalarda cok duygusal bakamıyorumsemih deseler boşa oy kullanmış olacaklar bile bile neden semih desinler...yani bilemiyorum ben mantık olarak bakıyorum ya sevmiyorum kanka ayaklarını
![]()