• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ben ilk olayda nihali hakli buluyorum ama damlayla olan tartismada haksiz bence . Kendini ilgilendiren ilgilendirmeyen herseye atladigi icin bu kadar tepki cekti zaten suan da gider ayak şov yapiyo sanki

Ben ilk olayda nihali hakli buluyorum ama damlayla olan tartismada haksiz bence . Kendini ilgilendiren ilgilendirmeyen herseye atladigi icin bu kadar tepki cekti zaten suan da gider ayak şov yapiyo sanki

doğru ama damla çok büyüttü

doğru ama damla çok büyüttü

Konusturmuyo ki insani ya kim olsa cildirir bi yerden sonra .

Gerci karaktersizler kendi ağızları laf yapmadığı icin kizi saldilar semihin ustune , simdi kendilerine iki laf etti diye kotu oldu. Al birini vur otekine butun gonulluler takimi.

heee 40 kiloluk gövde, umarım sen gidersin, adanın en gıcığı, duruşta duruş, yancıyım, semihin taraftarlarına güveniyorum demiyoda:KK53:

Damlayi tutuyodum ama son hareketlerinden dolayi Sevemiyorum artik gercekten cok sinsi cikti. Memic harbi kiz cikti favorim o artik duruşu ile cok iyi bi kiz.

serkaya da bak alındı qı testi lafına, kız doğru söylüyo, performansı en kötü ama kafası en çalışanda o

nihal için ağladı kız, burda diğer yarışmacı için ağlayan hatırlamıyorum

5 kişiyi karşısına alma pahasına Nihal le arkadaşlıģına devam etti , yanında durdu , ikiyuzluluk yapmadı . Nihal e gerçekten arkadaş olarak yakınlık duyuyormuş , oynamıyormuş demek ki .Takdir edilesi Gizem...

Back