Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
1 semih 2 serkay 3 kerimoğlu 4 damla ...... diye gidiyormuş liste ne kadar doğru bilmiyorum nihal 7.olmuş ve elenmiş yazıyor bazı sitelerde

Ya o değil de hakkatten oylamalar sıkıcı oluyor bence artık,kendimi ütopya izliyormuş gibi hissediyorum.
Pota,ismimi yaz demeler falan filan,önceden yarışırlardı,acayip hırslılardı ,4 gözle bekliyorduk şimdi sıkıcı

ay memiç semihten bi kamyon laf yemeği hak edecek ne yaptı acaba, sırf ukalalık olsun şov olsun, tribünlere oynasın:KK53::KK53: adamın hiç özgüveni yok aslında o yüzden memiçle bile dalga geçiyo, özgüven eksikliğini öyle kompanse ediyo

sen de serkay deseydin o zaman, cesaretiniz yok beni yazmaya diyo madem, sende baş düşmanın serkayı yaz, memiçin oylarının düşük olduğunu düşündü, memiç giderse takım zayıflıcaktı, nihal yanlız kalcaktı, bir taşla iki kuş vurcaktı, hesaplar tutmadı

Beni biliyorsunuz arkadaşlar semihi sevmem ama bugün izlerken fark ettim de gönüllüler takımı gerçekten adam değilmiş.
Semih bazı konularda çok haklı.Nihali bu zamana kadar hep sevdiler,korudular.Göstermelikmiş orası ayrı.
Ondan sonra da şakk diye kızın ismini yazdılar,"umrumda değilsin " demeler falan.
Ne biçim arkadaşlık bunlar ? Madem en baştan aranıza almasaydınız kızı .
Nihal konuşurken de kötü bir şey demedi ,takıma ihanet dediler sonra .Bence duruşları varsa semihi yazmalıydılar.
Ve adada her şeyi açıkca söyleyen sadece nihal vardı,geri kalanlar hep birbirlerinin arkasından sallayıp duruyor.(semih hariç)
Bence gönüllüler takımı (semih ve g.k hariç ) ne kadar ikiyüzlü ve satıcı insanlar olduklarını gösterdiler.
Çünkü semih zaten nihali söyleyecekti %90 .

Nihal elendi.bir dahaki hafta gönüllüler kaybederse gizem kerimoğlu dokunulmaz olursa mutlaka gizem memiş diyeceklerdir.semihin 1. Olacağını az çok tahmin etmeye başladılar artık.kendilerini riksse atmamak için.takım kararına memiş derler

ay memiç semihten bi kamyon laf yemeği hak edecek ne yaptı acaba, sırf ukalalık olsun şov olsun, tribünlere oynasın:KK53::KK53: adamın hiç özgüveni yok aslında o yüzden memiçle bile dalga geçiyo, özgüven eksikliğini öyle kompanse ediyo

sen de serkay deseydin o zaman, cesaretiniz yok beni yazmaya diyo madem, sende baş düşmanın serkayı yaz, memiçin oylarının düşük olduğunu düşündü, memiç giderse takım zayıflıcaktı, nihal yanlız kalcaktı, bir taşla iki kuş vurcaktı, hesaplar tutmadı

Aksine chess Semih kendine yakışanı yaptı . Arkadaşının gitme ihtimalini minimize etmeye çalıştı . Asıl , oy oranı yüksek olma ihtimali olanları deseydi , o zaman kendiyle çelişirdi .

Semihin gizem memiş demenin nedenide bence gizem kerimoglunu korumak amaçlı.memicin kerimoglundan puanın az olabileceğini düşünmüş olabilir.

Gizem Memiç in oylarının Nİhal den fazla olmasına şaşırdım .
Nihal olmadan gönüllüler adası izlenmez ki . Nihal öyle boyle falan ama güldürüyordu beni .

Beni yaZamadınız korkak diyen semih neden serkayı söylemedi?? Tek kalma korkusu mu aldı??

Semihin haklı yerleri var ama karşı tarafa korkak diyorsan serkayı söylicektin ozaman. Karşı tarafta onla aynı hesabı yaptığından semih demedi.

Ah bi memiç gitseydi nihal tek kalırdı semihin yanına gelirdi semihte yanına adam toplardı ama halk bozdu semihtoşun hesaplarını:)

doğru olanda nihalin elenmesiydi zaten

Back