• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Nagihanin kizi ne tatli masallah annesine cekmmis hic :) ufacik cocugu birakip survivora gelmis nagihanda tuhaf :/
elenen isim nihal yazmislar ama bilmiyorum dogru mu :)

Nagihanin kizi ne tatli masallah annesine cekmmis hic :) ufacik cocugu birakip survivora gelmis nagihanda tuhaf :/
elenen isim nihal yazmislar ama bilmiyorum dogru mu :)
Bende nihal diye biliyorum ama gider ayak kızın üzerine çok gitmişler ya

Final sembolü Ezgi ve Atakanın oldu..ödülde ünlülerin oldu.kuru fasülye,pilav ve cacığı midelerine indirecekler.sabaha kadarda hava kaçıracaklar :KK45:

Ne oldu 7 kişilik takım :KK14: sinsi damla bu kadar çabuk nasılda belli ettin kendini 4 erkeğin yanında iyi yancı oldun ha :KK45: arkadaş ben birini sevmiyorsam altından bişey çıkar bu kesin :KK53:
Damla erkeklerin içinde tek kız kalmak istiyor.aynen kız gıcık ya :p sevimsiz Damla

ay zaferin tespite gel, dokunulmazlık oyununu nihal yüzünden kaybettik diyo, sanki kız olimpiyat şampiyonu ya, herkes biliyo kendi de dahil oyunlarda kötü olduğunu, siz dokunuzmalık oyununu o iki kişi yüzünden kaybettiniz

memiçe de helal olsun valla

Back