Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Belki nihal in finalleri vardır ona yetişmek için anlaşma süresi dolmuştur fanatik bir izleyici olsamda baştan aşağı hersey kurgu gibi geliyor bana

Beni biliyorsunuz arkadaşlar semihi sevmem ama bugün izlerken fark ettim de gönüllüler takımı gerçekten adam değilmiş.
Semih bazı konularda çok haklı.Nihali bu zamana kadar hep sevdiler,korudular.Göstermelikmiş orası ayrı.
Ondan sonra da şakk diye kızın ismini yazdılar,"umrumda değilsin " demeler falan.
Ne biçim arkadaşlık bunlar ? Madem en baştan aranıza almasaydınız kızı .
Nihal konuşurken de kötü bir şey demedi ,takıma ihanet dediler sonra .Bence duruşları varsa semihi yazmalıydılar.
Ve adada her şeyi açıkca söyleyen sadece nihal vardı,geri kalanlar hep birbirlerinin arkasından sallayıp duruyor.(semih hariç)
Bence gönüllüler takımı (semih ve g.k hariç ) ne kadar ikiyüzlü ve satıcı insanlar olduklarını gösterdiler.
Çünkü semih zaten nihali söyleyecekti %90 .
Damla beni şaşırttı biraz damla adada tek kız olmak istiyor aylini rakip gördü hatta burada da yazmıştım yakinda eğer bir dokunulmazlık kaybederlerse gizemi söylerler aslında takım falan değiller semih haklı çıktı o konuda.

semihte konu benimle alaklı değil diyo iki saattir konuşuyo:KK48:
Survivorda çalan müzikler çok güzel hele semih dün ibrahim oburluk vs derken çalan müzik ve kameranin acisi çok güzeldi ama dün iboyu her gordugumde birseyler kiriyordu:D

Semihin 1. liği , Damlanın düşüşü , Serkayın yükselişi falan hiç şaşırtmadı da ... Şu blair cadısı nasıl 3. oldu :KK12:

İbrahim nasıl ki ne olursa olsun Semih demeliydi ise , dün Semihte Serkay demeliydi.
Ya da o kadar büyük laflar etmemeliydi kimse.

Bundan sonra kimsenin kimseye korkak , yok beni yazamadın deme hakkı yok . Hepsi strateji yapıp adada kalma , adada yakınını tutma ve son tercih adada güçlüyü tutma peşinde .

Ha Semihin sürekli ben kendimden eminim , ben sona kadar burdayım , hepsini yollayacam demeleri çom iğreti . Biraz tevazü .

Survivorda çalan müzikler çok güzel hele semih dün ibrahim oburluk vs derken çalan müzik ve kameranin acisi çok güzeldi ama dün iboyu her gordugumde birseyler kiriyordu:D
Ben de o müziği arıyorum. Ne olduğunu bulabilirmiyiz yaa.
Sözlerini yakalamadık bi turlu.ordan gogıllardıkta ;)

O nihalin içindeki askı ne hakkaten. Eşimle onu çözmeYe çalışıyoruz :)

Birde bu sene kimse bikinili röportajda vermiyor okyanusa da girmiyor kızların hepsinde amele yanığı var :))

O nihalin içindeki askı ne hakkaten. Eşimle onu çözmeYe çalışıyoruz :)

Birde bu sene kimse bikinili röportajda vermiyor okyanusa da girmiyor kızların hepsinde amele yanığı var :))
Bikini imis☺fotoğraf vardı burada ama bayagi geride kalmıştır.

Ben de o müziği arıyorum. Ne olduğunu bulabilirmiyiz yaa.
Sözlerini yakalamadık bi turlu.ordan gogıllardıkta :KK66:
Yok canım ben de arıyorum semih konuşurken çalan müziği tam o konuşmaya göre olmuştu.

Nagihan performansı çok iyi , istatistikleri çok yüksek olsa da , bende dahil bir çok kişi tarafından sevilmeyen bir yarışmacı .

Onun bu annelik olayı , çocuğunu görmesi vs .. bence tamamen Acunun nagihanı sempatik gösterme oyunu .

Dün forumları okudum da , insanlar birden "ayyyy canım nagihan " moduna girmiş .

Nagihan performansı çok iyi , istatistikleri çok yüksek olsa da , bende dahil bir çok kişi tarafından sevilmeyen bir yarışmacı .

Onun bu annelik olayı , çocuğunu görmesi vs .. bence tamamen Acunun nagihanı sempatik gösterme oyunu .

Dün forumları okudum da , insanlar birden "ayyyy canım nagihan " moduna girmiş .
kız ağzın bal yesin vallahi billahi doğru Nagihan'nın da normal bir insan oldugunu duygusal sempatik yönlerinin oldugunu göstermeye çalışıyorlar ben bile o anlarda yamuldum

Semih tahmin ettigim gibi kerimoglunu korumak icin memici soyledi ,bence kendince mantikli dusundugu sey nihalin oylarinin memicten dusuk olmasi bana da garip geldi bazen oylamayla oynandigini dusunuyorum :) ama nihalin gitmesi gonulluler icin cok iyi oldu artik unluleri rahat yenerler diye dusunuyorum ;)

Ben de ayni amacla yapildigini dusunuyorum ama kizini gorunce bana eskisinden daha da itici geldi nagihan

Kizim kizim dedikce ben bu kadar kucuk oldugunu tahmin etmemistim, e kundaktaki bebegi birakip gitseydin bi de yani yuh. Yasina girmemis kucucuk cocugu birakip unlu olmaya gidiyosan ok senin kararin ama "annelik" uzerinden prim yapmaya hakkin yok o zaman.

Semih tahmin ettigim gibi kerimoglunu korumak icin memici soyledi ,bence kendince mantikli dusundugu sey nihalin oylarinin memicten dusuk olmasi bana da garip geldi bazen oylamayla oynandigini dusunuyorum :) ama nihalin gitmesi gonulluler icin cok iyi oldu artik unluleri rahat yenerler diye dusunuyorum :KK66:
aynen rahat kazanırlar
ama semih nihal elenince tüh der gibi bir hali vardı farkettiniz mi ?

neden öyle yaptı
ortalık karıştırıcı gitti diye mi hani diğerleri daha çok birbirlerini yerdi diye mi yoksa nihal yanına yanaşırdı diye mi üzüldü anlamadım??

Ben de ayni amacla yapildigini dusunuyorum ama kizini gorunce bana eskisinden daha da itici geldi nagihan

Kizim kizim dedikce ben bu kadar kucuk oldugunu tahmin etmemistim, e kundaktaki bebegi birakip gitseydin bi de yani yuh. Yasina girmemis kucucuk cocugu birakip unlu olmaya gidiyosan ok senin kararin ama "annelik" uzerinden prim yapmaya hakkin yok o zaman.

Ben o kısımları atladım izlemedim bile . Nagihan her haliyle gıcık çünkü benim için.
:KK66:

aynen rahat kazanırlar

neden öyle yaptı
ortalık karıştırıcı gitti diye mi hani diğerleri daha çok birbirlerini yerdi diye mi yoksa nihal yanına yanaşırdı diye mi üzüldü anlamadım??

Tüh keşke Serkayı söyleseydim diye hayıflandı bence .

Hem lafını yememiş olurdu , bak bennnn korkmadım seni yazdım Serkay diye diye iyice coşardı :KK49:

aynen rahat kazanırlar

neden öyle yaptı
Onu bende farkettim ama üzüldü mü bozuldu mu çözemedim ama memnun olmadı nihalin elendiğine belki gizem memiçin elenip o grubun dahada dağılmasını istiyordu onu bende anlamadım o_O

Semih birinci çıksada yine de Nihal üzerinden prim yapıyordu Nihal'de Semih üzerinden birbirine sataşan aktif uslu duran pasif oluyormuş

Back