Eda'nın yalakalıkları da boşa gitti,yazık .Yer mi semt çocuğu bu hareketleri ?
mehmete ayrı bir gıcık oluyorum si yu layta ne demektir tuğbaya tubs nagihana nagi nagis yeaaaap yuuup bunlar ne demektir AllasenMehmet veya yunus gidici gibi.Yunus tuhaf biri.Mehmeti seviyorum ama yarış kazanamıyor ,gitmesi daha hayırlı .
hahahaha sprey silikondur belkiYılmaz Morgül hastalanınca iğneden korkuyorum dedi ya o kadar silikon yaptırırken iğnesiz mi yapılıyor acababen de onu merak ettim.
Bende aynı şeyi düşündüm :))Yılmaz Morgül hastalanınca iğneden korkuyorum dedi ya o kadar silikon yaptırırken iğnesiz mi yapılıyor acababen de onu merak ettim.
Tekrar sms mi yapildiama bu hafta nagihanla kavgasından sonra, oyları up yapmış olabiliryılmazında artmış olabilir, ama yunusla mehmetin oyları değişmez, bence onlardan biri gitçek
Mehmet kibrisa sonradan yerleşmiş ingiltere de doğmuş orada büyümüş türkçe sinin bozuk olması doğal bence.mehmete ayrı bir gıcık oluyorum si yu layta ne demektir tuğbaya tubs nagihana nagi nagis yeaaaap yuuup bunlar ne demektir Allasenhayır bende kıbrısta yaşadım senelerce bu denli Kıbrıs Türkçesini katledip İngilizce daha doğrusu ingilizcemsi konuşan özenti bir tip görmedim..ses israfı sözde şirinlik budalası hayır takıma faydasını gören varsa beri gelsin...nihalin ünlüler versiyonu bence..nihalde ayarları tutturamam korkusuyla takım arkadaşlarına ibrahimi işlemesi taktire şayan neymiş çok yiyomuş ,baktı semihi yiyemiycem antisemihçilerle kendi fanlarımı toplarım her ihtimale karşı bizden birini postalarım...hayır takım kararı semih oynamayacak diye diretmesi nedir..ben semihide sevmem ama acayip geldi..ne kadar çok şeye nedir demişim dimi
Bakalim diğer kişiler destek verecek mi vermiyorlar gibi duruyor.Ohh nihale güzel gider yapıyor ibo bi bilsen senin arkandan nasıl konuşuyor takımcığın ibo
Aynen ya İbrahim in arkasından neler konuştular ,sadece o da değil Nihal in , Zafer in arkasından da konuştular . Takım takım diye tutturdukları bu kadar demek ki ...Ohh nihale güzel gider yapıyor ibo bi bilsen senin arkandan nasıl konuşuyor takımcığın ibo
Aynen ya İbrahim in arkasından neler konuştular ,sadece o da değil Nihal in , Zafer in arkasından da konuştular . Takım takım diye tutturdukları bu kadar demek ki ...
Bölümü izleyince anliyicaz ama Nihal de arkadan konuşmanın verdiği bir gaz var galiba ama diğerleri sus pus . Şaşırmadım .
Gönüllülerde ki bunca samimiyetsizliğin arasında arasında gelde Semih i destekleme .
Mehmet kibrisa sonradan yerleşmiş ingiltere de doğmuş orada büyümüş türkçe sinin bozuk olması doğal bence.
Gönüllü takımı bu sene kuru gürültü .
O takımda tek desteklediğim oyuncu Damla .
Ama yine de gel de Semihi destekleme diyemiyorum.
Semihin netim ve samiyetsiz değilim demesi , şişkin egosu etrafında kralcılar olsun , padişahım çok yaşa desinler Semihe , o da tebasını korusunCıks , bana göre değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?