Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Mehmet veya yunus gidici gibi.Yunus tuhaf biri.Mehmeti seviyorum ama yarış kazanamıyor ,gitmesi daha hayırlı .

Şimdi geçen hafta ki sms lerle iş bitti değil mi ?

Artık bu haftaya bakılacak .

Keşke Ezgi yine 2. olsa (performansı hakkettiğinden değil )

Atakan bir isim söyledi diye bu hafta 1. olsa da , isim söyleme hakkı 2. ye verilse .

Bunu duyan Nagi kasım kasım kasılsa , kesin 2. benim diye .

Arada Yılmazı gösterse kamera . O da koskocaaaa Morgül ya , kendinden emin 2. lik hayalleri kursa ...

Derken Acun Ezgi dese .

Ay düşünürken bile güzel

Mehmet veya yunus gidici gibi.Yunus tuhaf biri.Mehmeti seviyorum ama yarış kazanamıyor ,gitmesi daha hayırlı .
mehmete ayrı bir gıcık oluyorum si yu layta ne demektir tuğbaya tubs nagihana nagi nagis yeaaaap yuuup bunlar ne demektir Allasen hayır bende kıbrısta yaşadım senelerce bu denli Kıbrıs Türkçesini katledip İngilizce daha doğrusu ingilizcemsi konuşan özenti bir tip görmedim..ses israfı sözde şirinlik budalası hayır takıma faydasını gören varsa beri gelsin...nihalin ünlüler versiyonu bence..nihalde ayarları tutturamam korkusuyla takım arkadaşlarına ibrahimi işlemesi taktire şayan neymiş çok yiyomuş ,baktı semihi yiyemiycem antisemihçilerle kendi fanlarımı toplarım her ihtimale karşı bizden birini postalarım...hayır takım kararı semih oynamayacak diye diretmesi nedir..ben semihide sevmem ama acayip geldi..ne kadar çok şeye nedir demişim dimi

Yılmaz Morgül ün bu hafta giden kişi olması temennim .

Serkay ve Efecan en sevmediğim iki karakter bu arada .

ama bu hafta nagihanla kavgasından sonra, oyları up yapmış olabilir yılmazında artmış olabilir, ama yunusla mehmetin oyları değişmez, bence onlardan biri gitçek
Tekrar sms mi yapildi

Mehmet kibrisa sonradan yerleşmiş ingiltere de doğmuş orada büyümüş türkçe sinin bozuk olması doğal bence.

Nihal ve İbrahim tartışması var akşam.

Ya bu mehmet size ne ettiii ??
Ben çok seviyorum.See you leyyttaaaa bayanlar

Ohh nihale güzel gider yapıyor ibo bi bilsen senin arkandan nasıl konuşuyor takımcığın ibo
Aynen ya İbrahim in arkasından neler konuştular ,sadece o da değil Nihal in , Zafer in arkasından da konuştular . Takım takım diye tutturdukları bu kadar demek ki ...
Bölümü izleyince anliyicaz ama Nihal de arkadan konuşmanın verdiği bir gaz var galiba ama diğerleri sus pus . Şaşırmadım .

Gönüllülerde ki bunca samimiyetsizliğin arasında arasında gelde Semih i destekleme .

Gönüllü takımı bu sene kuru gürültü .
O takımda tek desteklediğim oyuncu Damla .

Ama yine de gel de Semihi destekleme diyemiyorum.

Semihin netim ve samiyetsiz değilim demesi , şişkin egosu etrafında kralcılar olsun , padişahım çok yaşa desinler Semihe , o da tebasını korusun Cıks , bana göre değil.

Damla
Atakan
Yatara dan biri alsın isterim şampiyonluğu .

Mehmet kibrisa sonradan yerleşmiş ingiltere de doğmuş orada büyümüş türkçe sinin bozuk olması doğal bence.

Tamam da canım tubs demek Tuğba demekten daha zor değil mi Allah aşkına yoksa Mehmet zoru mu seviyor
Birde si yu laytanın neresi ingilizce

Son düzenleme:

Damla yi da sevmiyorum açıkçası .

Semih in kalbini bilemem ama net ve söyledikleriyle ,davranışlarının uyumlu oldugunu düşünüyorum . Evet egosu yüksek biri ama gruplaşma karsi takım tarafından daha adaya gelmeden başlatılmış . Herşey normalken Semih onlara savaş açsaydı o zaman farklı düşünebilirdim ama şu anda gönüllülerden Semih favorim .
Semih in şakşakçıları kim ki bu arada ?

Atakan ve Yatta yı kesinlikle bende destekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…