Sonuclara mı baktın çeessss
Ben bilmiyorumm sıralamayı da
Tenkü o zaman
eda dedi, zaten bugün eda dicem demişti, edanın yalakalıkları boşa gittiAtakan kimi söyledi kızlar televizyonu kapattım
Dedim sana Edanın yemek yemesine az kaldı diye..eda dedi, zaten bugün eda dicem demişti, edanın yalakalıkları boşa gitti
Atakan 1. Olursa birini daha mı söyleyecek yoksa eda yı söylediği için zaten 3 kişi mi sms e çıkacak?
Ya Acun konseyi gönüllülere söz verip ; survivor tarihinde oynamak isteyen arkadaşlarını oynatmamayı ilk kez sizdr gördük dedi ya ...
Bende Acuna derdim ki ; siz survivor tarihinde bile bile kazanmamak için oyuna çıkan takım oyuncusu gördününüz mü ? Ha görmediyseniz bu da bir ilk , gördüyseniz o ikisini neden oynatmadığımızı zaten anlarsınız.
Adalar birleşip bireysel yarışlara dönene kadar sen "gönüllüler takımı " üyesisin . Reisliğin maalesef sms te söker bir tek . Takım oynunda bile bile oyun vermek etik değildir .
Dedim sana Edanın yemek yemesine az kaldı diye..
Semih oynadımı ki tam tersi oynamak istedi ama oynatmadılar oyun vermiş olsun ha bide bu programda önemli olan smsler orda birinci çıkması yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?