- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedigimiz gibi nihalden ogreniyor galiba ☺Ve o gun geldi sanirim
Ibo arkasindan konusulanlari ogreniyor herhalde.
Aynen daha ilk gün başlandı gruplasma ilk olarak kamyon da başladı hatirlarsan.Damla yi da sevmiyorum açıkçası .
Semih in kalbini bilemem ama net ve söyledikleriyle ,davranışlarının uyumlu oldugunu düşünüyorum . Evet egosu yüksek biri ama gruplaşma karsi takım tarafından daha adaya gelmeden başlatılmış . Herşey normalken Semih onlara savaş açsaydı o zaman farklı düşünebilirdim ama şu anda gönüllülerden Semih favorim .
Semih in şakşakçıları kim ki bu arada ?
Atakan ve Yatta yı kesinlikle bende destekliyorum .
Yani gün gelecek ismini yazacak nagihan.nagihan, yılmaz, tuğba koalisyonu kuruldu yine, ama tuğba nagihandan çok pis kazık yicek ilerde, bu kadar onu savunduğuna değmicek, du bakalım
Yani gün gelecek ismini yazacak nagihan.
Aynen oyleDedigimiz gibi nihalden ogreniyor galiba ☺
Damla yi da sevmiyorum açıkçası .
Semih in kalbini bilemem ama net ve söyledikleriyle ,davranışlarının uyumlu oldugunu düşünüyorum . Evet egosu yüksek biri ama gruplaşma karsi takım tarafından daha adaya gelmeden başlatılmış . Herşey normalken Semih onlara savaş açsaydı o zaman farklı düşünebilirdim ama şu anda gönüllülerden Semih favorim .
Semih in şakşakçıları kim ki bu arada ?
Atakan ve Yatta yı kesinlikle bende destekliyorum .
yok ondan bahsetmiyorum ismini yazması normal bişey, ne bileyim şuan edanın arkasından ettiği laflar gibi ya da başka türlü, acayip potansiyel var o konuda![]()
Atakanciyim ben ablacimmmmm :)
Bencede yine hamur ☺acaba gerçek te yani evlerinde vs bu kadar hamur yemişler midir.gene mi hamur yedircek acaba bu acun![]()