• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Kizlaar bu atakanın fotoğrafına kim bakiyo öyle herkesi sollamis 3 bin kişiyle :KK70::KK70:(ilk sayfadaki)

survivor insana hayat dersleri de vermiyor değil, sürekli şikayet etmemek gibi, yunus sürekli uyuyamıyorum diye şikayet ediyordu git uyu o zaman dediler, aslında iyi bi insan bence

İster oynarım ister oynamam.
Canım isterse oyun satarım , canım ister taktik veririm.

Yok ya .

Konseyden korkmuyorlarmış . Hadi Semih daha gitmez , gizem neye güveniyor ??

İyi insan değiller . Bu o kadar belli ki.

Ünlülere gelince ç ile ya da mehmet yolcudur abbas olur .

Atakan 1. Olursa birini daha mı söyleyecek yoksa eda yı söylediği için zaten 3 kişi mi sms e çıkacak?

Atakan 1. Olursa birini daha mı söyleyecek yoksa eda yı söylediği için zaten 3 kişi mi sms e çıkacak?

4 isim çıkacak.
Ama Atakan 1. olursa bir isim daha mı söyleyecek yoksa isim söyleme hakkı 2. ye mi geçecek anlamadım afom.

Ya Acun konseyi gönüllülere söz verip ; survivor tarihinde oynamak isteyen arkadaşlarını oynatmamayı ilk kez sizdr gördük dedi ya ...

Bende Acuna derdim ki ; siz survivor tarihinde bile bile kazanmamak için oyuna çıkan takım oyuncusu gördününüz mü ? Ha görmediyseniz bu da bir ilk , gördüyseniz o ikisini neden oynatmadığımızı zaten anlarsınız.

Adalar birleşip bireysel yarışlara dönene kadar sen "gönüllüler takımı " üyesisin . Reisliğin maalesef sms te söker bir tek . Takım oynunda bile bile oyun vermek etik değildir .

katiliyorum orda bariz ayip ettiler.. tamam yani konseyden korkmuyor olabilirsin ama oyunda bilerek kaybetmek cok farkli birsey.. direk zararina satis yani!! ben semihi onceki yarismasinda izlemedim ama cok bilmis soylemleri yuzunden itici buluyorum.. hakkini savunmak baska birsey, onun yaptigi daha baska birsey bariz fark var

Ya Acun konseyi gönüllülere söz verip ; survivor tarihinde oynamak isteyen arkadaşlarını oynatmamayı ilk kez sizdr gördük dedi ya ...

Bende Acuna derdim ki ; siz survivor tarihinde bile bile kazanmamak için oyuna çıkan takım oyuncusu gördününüz mü ? Ha görmediyseniz bu da bir ilk , gördüyseniz o ikisini neden oynatmadığımızı zaten anlarsınız.

Adalar birleşip bireysel yarışlara dönene kadar sen "gönüllüler takımı " üyesisin . Reisliğin maalesef sms te söker bir tek . Takım oynunda bile bile oyun vermek etik değildir .

Semih oynadımı ki tam tersi oynamak istedi ama oynatmadılar oyun vermiş olsun ha bide bu programda önemli olan smsler orda birinci çıkması yeter ;)

Semih oynadımı ki tam tersi oynamak istedi ama oynatmadılar oyun vermiş olsun ha bide bu programda önemli olan smsler orda birinci çıkması yeter :KK66:

Yahu bibi bunu bilmek için Op.Dr. Semihin deyimiyle Nostradamus olmaya gerek yok ki :confused:

Zaten konseyde açıkladı . Evet sizi istemiyorum , konseye çıkmayı da umursamıyorum diye . Diğer 7 kişi oyun sırasında Gizemi görünce (daha doğrusu göremeyince:KK70:) bir ön görüde bulundu oynamasını istemedi . Ön görü doğru muydu , evet .

Hepimiz izlemedik mi ? Oyun öncesi adada , bugün oynamayacaklarını ikiside konuştu . Bile bile oyun vereceğiz dediler mi dediler .

Son düzenleme:
Gelmis gecmis en vasat survivor.
Acun en buyuk hatayi iste benim stilimde laylay yapip survivor da bu ciddiyetsizlikle devam nihali, utopyada sampiyonlugu kaciran al buyur survivorda devam et ne de olsa arkanda buyuk bir guruh var diye dusunup semihi alarak yapti.

Bence semihin yaptığı çok saçma ve ayıptı.Bütün survivorlarda nerede görülmüş bu kadar açık bir şekilde bile isteye oyun kaybetmek ?
Tamam önceki senelerde bazı yarışmacılar performanslarını kontrol ediyorlardı ama bu kadar açık şekilde söylemiyorlardı.
Semihe üzülüyorum ,gerçekten toplum yaşamından bi'haber ,gerçek hayatta arkadaşı falan da olduğunu düşünmüyorum .
Fanları falan vardır sadece.
Ama şunu da söyleyeyim semih ünlülerde olsaydı gene bir şekilde kendini dışlanmış olarak gösterecekti,bence gelmeden önce amacı oydu .

Eda'nın yalakalıkları da boşa gitti,yazık .Yer mi semt çocuğu bu hareketleri ?:KK48::KK48:

Back