Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Aynen daha ilk gün başlandı gruplasma ilk olarak kamyon da başladı hatirlarsan.

nagihan, yılmaz, tuğba koalisyonu kuruldu yine, ama tuğba nagihandan çok pis kazık yicek ilerde, bu kadar onu savunduğuna değmicek, du bakalım
Yani gün gelecek ismini yazacak nagihan.

Dedigimiz gibi nihalden ogreniyor galiba ☺
Aynen oyle
Orada bagiriyor nihal hic biriniz soylemiyorsunuz gibi bisi mi ne diyordu.

Ibo onu duyarsa neymis o diye soracaktir elbet

Ama cidden herkes konusuyo konusuyo
Kimse orali olmuyo

Nihalde arkadan boylr diyorsunuz yuzune gelince baska davraniyorsunuz diye dusunup cildirmis olabilir.. kizda hakli tabi

Isler kariscak gibi
Ibo semihin yanina bile gecebilir onlarin tarafinda olabilir gibi

Zaman gostercek tabi

Bugun ibonun arkasindan konusan
Yarin serkayin efecanin veya bir baskasinin arkasindan da konusur dimi

Yok bu yarışmada değil , diğer yarışmasından bilirim . Semih sever reis olup , tebasına yönetmeyi.

Ha Semihi eleştiriyorum ama Efecan,Serkay,Nihal,Zafer,İbo bunlarıda sevmiyorum.

Dedim ya bu sene bana göre gönüllü takımında yürü be koçum diyecek kişim yok.

Sadece Damla. Nagihanı sevmediğim için Damlayı destekliyor da olabilirim

yok ondan bahsetmiyorum ismini yazması normal bişey, ne bileyim şuan edanın arkasından ettiği laflar gibi ya da başka türlü, acayip potansiyel var o konuda

Nagihanda ne potansiyel var ooo ooo

damla kıskanç ve sinsiymiş, hadi ordan kerimoğlu, sanırım çatırdadın kıskançlıktan, sinsilik konusunda da senin eline nagihan bile su dökemez

Nihali oynatmayin asıl ☺

Hala ihanet diyorlar arkadaşım siz 7 kişilik takım değilmisiniz çıkın oynayın hikaye yapmayın semihlerde ister oynar ister oynamaz sonuçta sizin takımdan değil

Bugün ünlüler alır bence. ☺

Burda da anlıyoruz ki kimse açık sözlü net insanları sevmiyor nerde arkadan vıdı vıdı yapan konuşan iki yüzlüler var onları seviyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…