Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Serkay da yenildi onada kizsinlar :)

geçen gün nihal diyorudu efecanla, serkay
eğer grubu düşünürlerse nihali yazarlar
onlar yüzünede söylüyorki semihin söylemleri hep manipülasyon, nihali herkes aptal yerine koyuyor ama psikolojik tespitleri çok doğru adam sosyal yaşam, grup olma gibi şeylerden bihaber, bi insanı sevmeyebilirsin ama sosyal yaşmda ortak çıkarlar varsa ödül gibi yine de muhabbet kurmaya çalışırsın
ama semihte bu yok çünkü çok kibirli ben hep 1. çıkcam modunda ama bence adalar birleşince atakanıno oyları daha yüksek çıkcak, işte o yüzden de atakanla arayı bozmamaya muhabbet etmeye çalışıyo, aslında herşeyin farkında en çok taktik uygulayan o, diğer grup elemanları oy toplama konusunda semih kadar zeki değil, hatta hiç değil, tribüne nasıl oynanır bilmiyorlar

bu arada dünkü nihalin kerimoğlu tespitleri de çok doğru, semih kötü bi insanda olsa bi karakteri duruşu var diyo ama yaverinde o da yok

Insallah semihciler su salaga oy atmaz da Elenir cok sinir oldum. Acik acik soylemisti zaten umurumda degil diye resmen kazanmamak icin herseyi yapti

Semihi kurtarıcı olarak görüyor bu bariz bigun bi kazık yiycek semihten o zaman aklı başına gelcek canim,.
Semih zaten kerimoglundan memnun değil. Çünkü semihin yanına daha çirkef dişli biri lazım :)) gizem sadece sessiz sedasız yandaşlık yapıyor. Kazık yese de anlasa bari, neyin ne olduğunu.

yok nihalin yuzune soylediler mi mesela arkasindan efecan nihali seviyorum istanbulda da severim yazmamiz lazim gibi birsey demisti ama yuzune soylemedi ayni sekilde dunde ibrahimin arkasindan cok yemek yiyor hakkimizi.yiyor falan dediler ama yuzune birsey diyemiyorlar hepsi yapmacik birbirine bence :/ semihe bastan on yargili geldi bence semihte dogal olarak cephe aldi hepsine ben hakli buluyorum ha konusma tarzi biraz abarti ama ben seviyorum ya da digerleri cok itici bilemedim bu yuzdende hep semihin birinci olacagini dusunuyorum

Semih zaten kerimoglundan memnun değil. Çünkü semihin yanına daha çirkef dişli biri lazım :)) gizem sadece sessiz sedasız yandaşlık yapıyor. Kazık yese de anlasa bari, neyin ne olduğunu.

sessiz sedasız değil yaw, adama o kadar kur yapıyor, sen beni sırtımdan hançerlemelerine izin vermezsin, sen hep beni korursun diye, bi dram bi drama, kazanınca boynundan öpmeler felanda bonus

Tebrik ediyorum nagihani ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…