Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264

söylemedi ama söylememesi normal, bence söylememelilerde zaten diplomasi diye bişey var, 8 kişiler ve en zayıf gitmek zorunda, şimdi söyleseler üzülcek kalbi kırılcak, kavga tatsızlık olcak bu oyuna yansıcak, yanlız kalcak, herkes için kötü olcak, kızla kişisel bi problemleri de yok zaten, ne gereği var ki söylemenin, bu yüzüne gülüp arkadan konuşmak değil, bu bi oyun, kimse gerçekten arkadaş değil ama gerçekten rakip, sonuçta oraya arkadaş bulmaya gelmediler ama ortak müştereklerde buluşmak anlaşmak zorundalar

Nihal de ortalığı karistiyor.

Damla nagihana 1 sn ile yenildi . Kiz oncesinden acik acik dedi oynamicam diye neyini kiyasliyosunuz :)
Eger takimdan biri yeniliyorsa kizmamalari gerek çünkü kendileride yenilir yeri geldiğinde.

semih kendi yenilgilerini hiç görmüyo, habire sen kaybettin sen kaybettin, sanırsın full oyun kazanan bi insanda

Semih oynamak istiyorsa oynasın Nihal ortalığı karıştırdı.

Eger takimdan biri yeniliyorsa kizmamalari gerek çünkü kendileride yenilir yeri geldiğinde.

Yahu yenildiler diye kizmadilar zaten bilerek oynamadi diye kizdilar.

Kiz bariz bi sekilde parkurda yurudu ,topu zorla disari atti. Oncesinde de itiraf etmisti zaten oynamam diye. Ben efecan zafer serkayi da sevmiyorum hatta semih konusunda haksizlar bi tarafi tutmakla alakasi yok yani. Gizem k. Resmen semihin oylari beni kurtarir diye yanasti simdi de semihe guvenip oyunu sabote ediyor. Bu kadar bariz baska bi olay yoktur survivor tarihinde.

Canim sorun yenilmek değil zaten. Herkes oyun kaybeder. Burda sorun bilerek oyun vermeleri. Koşsa çabalasa kaybetse kimse bir sey demez. Ama apaçık belliydi bilerek verdiği.

ya gönüllülerden kerimoğlu gitsin aşırı gıcık bi yancı, o gitmiyosa ibo gitsin çünkü onu izlemek ne negatif ne pozitif bi etki yapmıyor olsa ne olmasa ne

kerimoğluna bak, sanki nihal en ben iyiyim diyo, sanki öyle bi iddiası varda, hemen semihi fiştekleme derdinde

Denge tahtasinda dusmesyedi nihal kazanirdi ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…