- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
Bende aynen gönüllülerden yanayım onların ada konseyide iyi oluyor özledik yanıGönüllüleri tutuyorum ama bugün ünlüler yensin diyorum
yok nihalin yuzune soylediler mi mesela arkasindan efecan nihali seviyorum istanbulda da severim yazmamiz lazim gibi birsey demisti ama yuzune soylemedi ayni sekilde dunde ibrahimin arkasindan cok yemek yiyor hakkimizi.yiyor falan dediler ama yuzune birsey diyemiyorlar hepsi yapmacik birbirine bence :/ semihe bastan on yargili geldi bence semihte dogal olarak cephe aldi hepsine ben hakli buluyorum ha konusma tarzi biraz abarti ama ben seviyorum ya da digerleri cok itici bilemedim bu yuzdende hep semihin birinci olacagini dusunuyorum
Damlada yenildi onada kizsinlar ☺
Eger takimdan biri yeniliyorsa kizmamalari gerek çünkü kendileride yenilir yeri geldiğinde.Damla nagihana 1 sn ile yenildi . Kiz oncesinden acik acik dedi oynamicam diye neyini kiyasliyosunuz :)
Nihal de çok karıştırıyor ☺Semih de çok fena insanları çok tahrik ediyor
O nihal yokmu o nihal herşeyin elebaşı oSemih oynamak istiyorsa oynasın Nihal ortalığı karıştırdı.
Eger takimdan biri yeniliyorsa kizmamalari gerek çünkü kendileride yenilir yeri geldiğinde.
Canim sorun yenilmek değil zaten. Herkes oyun kaybeder. Burda sorun bilerek oyun vermeleri. Koşsa çabalasa kaybetse kimse bir sey demez. Ama apaçık belliydi bilerek verdiği.Eger takimdan biri yeniliyorsa kizmamalari gerek çünkü kendileride yenilir yeri geldiğinde.
Yuruyor sadece yenilirse iyisin diyecekler yine.nihal sekiyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?