Ama onlar atakanlardan habersiz h.cevizi falan kızartıp vermiyorlar.Ve geçen sefer balık tutulduğunda tuğba yattaraya kılçık verdi .Çok ayıp yani.Yemek olayında cok haksız buldum Atakan ları ne olursa olsun yemek eşit olmalı cünkü onlar yiyip onlar bakcakmı sonucta takımda hep birlik oynuyor lar gücsüz kalınca nasıl oyun alıcaklar bide günah ya biri yer bir i bakar kıyamet ondan kopar
Adalar kişilerin sayısı azalınca birleşiyor canım yanı baya var dahaAdalar ne zaman birlesecek.
Ginullulerde tuttu semih ve gizeme vermediler misal ama kendi aralarında tartisma vardı serkay ve İbrahim çok yedi heralde.Ama onlar atakanlardan habersiz h.cevizi falan kızartıp vermiyorlar.Ve geçen sefer balık tutulduğunda tuğba yattaraya kılçık verdi .Çok ayıp yani.
Ee araları da bozuk ,ben olsam ben de o kadar verirdim,verdiler bir de yani.Ki balık vermek zorunda değiller.
Bence semihlere de balık vermeliler,ne olursa olsun.Onlar da aç ve balık kokar yani illaki .Gönüllülerin de o konuda yaptığı ayıp benceGinullulerde tuttu semih ve gizeme vermediler misal ama kendi aralarında tartisma vardı serkay ve İbrahim çok yedi heralde.
Tuğba Ve nagihan balık olayında haksız siz kilcik verin karşılığında iyi balık bekleyin.
Evet bende buna katılıyorum geçen sene kimdi hatırlamıyorum da ünlülerde yine böyle bir olay geçmişti ben efor harcıyorum sadece aldigim enerji harcadigimin yarısını karşılamıyor diye daha da balık tutmuyorum demişti hatırlarsaniz hiç balık tutan yoktu kolay kolay bu sebeple ben de dün haksız buldum sonuçta siz adamlarla kavga edin sonra bize az verdi diyin bişey yapıyorsan söylüyorsan sonuçlarına katlanirsin ben sanmıyorum ki Nagihan balık tutuyor olsa karşı tarafa vereceginiya yemek degilde balik konusunda ben esit dagilmasi taraftari degilim.. yada soyle soyleyim baligi tutan 2 porsiyon kalanlar birer porsiyon yemeliler.. cunku o baligi tutmak icin harcadigi enerji baliktan alacagi enerji kadar olmaz.. yoksa zorbalim degil sadece gosterdigi efor icin oyle olmali..
Ama onlar atakanlardan habersiz h.cevizi falan kızartıp vermiyorlar.Ve geçen sefer balık tutulduğunda tuğba yattaraya kılçık verdi .Çok ayıp yani.
Ee araları da bozuk ,ben olsam ben de o kadar verirdim,verdiler bir de yani.Ki balık vermek zorunda değiller.
Tuğba kilcik vermiş yattaraya.Evet bende buna katılıyorum geçen sene kimdi hatırlamıyorum da ünlülerde yine böyle bir olay geçmişti ben efor harcıyorum sadece aldigim enerji harcadigimin yarısını karşılamıyor diye daha da balık tutmuyorum demişti hatırlarsaniz hiç balık tutan yoktu kolay kolay bu sebeple ben de dün haksız buldum sonuçta siz adamlarla kavga edin sonra bize az verdi diyin bişey yapıyorsan söylüyorsan sonuçlarına katlanirsin ben sanmıyorum ki Nagihan balık tutuyor olsa karşı tarafa verecegini
Evet ya onu da hatirliyorum kilciklari siyirirmisin sana balık kalmadı demişti sadece kılçıktı ya birde hiç balık yoktu herkesten bir parça alsalar olmuyordu sanki bence laf etmeye hakları yokTuğba kilcik vermiş yattaraya.
Aynenyanlız acı gerçek ordakiler istanbuldan daha güvende, hiç bişeyden de haberleri yok, oh mis
Gonullulerde yemek olayı vardı kim çok yiyor ibrahim mi.
Küfür var heralde biplediler gibi geldi.bu akşam olaylar olaylar
Küfür var heralde biplediler gibi geldi.
sanıırm kerimoğlu bilerek yenilip bir de itiraf gibi siz bilirsiniz diyor, bunun üstüne olay çıkıyor, dokunulmazlık var dimi bugun, muhtemelen semihle kerimoğlunun umrunda değil, takımın özellikle kaybetmesini istiyorlar, zaten yarışma başladığından beri oylara güvendiği için semihin umrunda değldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?