- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Gucunu baska oyunlara sakliyorsemih şuan bilerek takımın moralini bozuyor yenilsinler diye, diğer ödül yarışmalarında böyle değil, çakal
Dokunulmazlık oyunununda semihin kolu da ağrır bacagi da omzu daGucunu baska oyunlara sakliyor
Ben deGönulluler kaybetsin istiyorum bu akşam
Bu gidisle agrimayacak herhalde gonulluler sirf semihe inat asiliyorlar oyunaDokunulmazlık oyunununda semihin kolu da ağrır bacagi da omzu da
Bendeeee :)Gönulluler kaybetsin istiyorum bu akşam
Daha fazla kavga olsa keşke heyecan olurdu yaşasın kötülükBu gidisle agrimayacak herhalde gonulluler sirf semihe inat asiliyorlar oyunaya semih unlulere gecsin
Serkan nasil unlulerdeydi oda unlulere gecsin ahahahakaristirsin ortaligiiii
O poposunu tasiyamiyor bidenihal sekiyor yine
Daha fazlada da küfür ediyorlar :)Daha fazla kavga olsa keşke heyecan olurdu yaşasın kötülük
Ya bu sezonun tartismalarinda cok kufur hakaret varDaha fazla kavga olsa keşke heyecan olurdu yaşasın kötülük
Ya bu sezonun tartismalarinda cok kufur hakaret varboyle tartisacaklarsa hic tartismasinlar daha iyi be kuzum..
Daha fazlada da küfür ediyorlar :)
Geçen seneki kavgalar nerdee bu seneki bipli kavgalar nerdee hala sevemedim ben bu yarismacılarıYa bu sezonun tartismalarinda cok kufur hakaret varboyle tartisacaklarsa hic tartismasinlar daha iyi be kuzum..
Ingilizce ogren de gel diyordu herhaldeya eskiden acun daha sert tepki veriyordu şimdi pek sallamıyor gibi, geçen serkay semihe bildiğin f.. lı m.. lı ağır bi küfür etti, onu uyarmadı bile
Ingilizce ogren de gel diyordu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?