Buda olabilir ama böyle bile olsa küfür etmeseler iyi olur .Semih zaten 1.çıkar sms Adalar birleşinceye kadar .Gizem de hemen gitmez bence .Önce Nihal elensin derim.sanıırm kerimoğlu bilerek yenilip bir de itiraf gibi siz bilirsiniz diyor, bunun üstüne olay çıkıyor, dokunulmazlık var dimi bugun, muhtemelen semihle kerimoğlunun umrunda değil, takımın özellikle kaybetmesini istiyorlar, zaten yarışma başladığından beri oylara güvendiği için semihin umrunda değldi
Buda olabilir ama böyle bile olsa küfür etmeseler iyi olur .Semih zaten 1.çıkar sms Adalar birleşinceye kadar .Gizem de hemen gitmez bence .Önce Nihal elensin derim.
Senin için demedim zaten canımben küfürü hak eder demedim ki, zaten normal hayatta küfüre karşıyım, survivorde de :)
Senin için demedim zaten canımyarisma için dedim küfür etmeseler iyi olur diye.
Gormedimki canım ben ama eşim diyordu tencere başında yemek pişirirken tadına bakma bahanesiyle tencereyi bitiriyormus ibrahimGonullulerde yemek olayı vardı kim çok yiyor ibrahim mi.
Yemek olayinda ibo ya takmislar gibi.Ibo gider gibime geliyor
Balık olayında haklı olabilir efor harcıyor tutarken ama pisi olayinda eğer öyleyse haklı olmaz.Gormedimki canım ben ama eşim diyordu tencere başında yemek pişirirken tadına bakma bahanesiyle tencereyi bitiriyormus ibrahim
BencedeBalık olayında haklı olabilir efor harcıyor tutarken ama pisi olayinda eğer öyleyse haklı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?