Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Buda olabilir ama böyle bile olsa küfür etmeseler iyi olur .Semih zaten 1.çıkar sms Adalar birleşinceye kadar .Gizem de hemen gitmez bence .Önce Nihal elensin derim.

Gormedimki canım ben ama eşim diyordu tencere başında yemek pişirirken tadına bakma bahanesiyle tencereyi bitiriyormus ibrahim
Balık olayında haklı olabilir efor harcıyor tutarken ama pisi olayinda eğer öyleyse haklı olmaz.

Semih acik acik soyluyor zaten dokunulmazlik oyunlari benim icin onemli degil diye yuzlerine gulup arkadan iste cevirmiyor digerleri yuze gulup arkadan is ceviriyor ibrahimi yazacaklar buyuk ihtimal iclerinde en iyisi de ibrahim bence elenirse uzulurum :/

Yok artık ya gizeme hayret ettim. bu kadar mı belli edilir bilerek sayı almak istememesi. Resmen topu dışarı atmak icin elinden geleni yaptı :))
Hadi semih neyse oy oranı belli de. Gizem neyine güveniyor anlamadim yani.

Semih birsey mi dedi semih te oynamasin diyor diğer gizem.Hayır kendileri yenilince ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…