Aynen bencede iyi oldu.iyi oldu ona
Basını azcık kaçırdımyok benim gıcık olduğum kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsetmesi, öyle konuşan herkes gıcık bence, tuğba, yılmaz, nagihan
zaten orda oyunlardan bahsetmiyordu, kişisel çekişmelerinden bahsediyordu
Dokunulmazlık oyunu oynandımi ?Gizem kerimoglu nu yazacakmis kızlar önce nihalin gitmesi gerek .
Yok henüz oynanmandi fragman da gösterdiler az önce.Gizemi yazacağım diye konusuyorlardi.Dokunulmazlık oyunu oynandımi ?
Hmmm eğer kaybederlerse yazcaklar anladım canım ne saçma Nihal sumsugu dururken gizemi yazcaklar ilginç ne nihalmis arkadasYok henüz oynanmandi fragman da gösterdiler az önce.Gizemi yazacağım diye konusuyorlardi.
Dokunulmazlık yarın oynanır galiba.
Aynen yine gizem kazanıyor 1 oyunda olsa . Nihalin gitmesi gerek.Hmmm eğer kaybederlerse yazcaklar anladım canım ne saçma Nihal sumsugu dururken gizemi yazcaklar ilginç ne nihalmis arkadasyilmaz morgulde gidici galiba
Hee ne komikti zirt pirt ayağına çağırıyor diyorAynen yine gizem kazanıyor 1 oyunda olsa . Nihalin gitmesi gerek.
Bence gizemin oyları düşük olmaz semih sayesinde.
Mesela zafer de pek başarılı değil.
Nagihan yilmaza kızdı. Çağırdı diye.
Ama haklı bence. En büyük balığı istiyormuş. Galiba değil mi. Balığı mi saymis Nagihan hemen.Hee ne komikti zirt pirt ayağına çağırıyor diyorbu arada eda ne Fişekçi atakana tugbalari kizistiriyor
Eda ve Atakan haklı bu olayda.adamın sürekli lafını ediyorlar, balık tutup pişirip veriyorlar yine yaranamıyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?