Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Nihal de 2 oyun verdi arkadaşları iyisin diyor.iyi değilken iyisin demeleri tuhaf.
Gizem kerimoglu yada semih yenilse laf ederler nihale gelince iyisin

yok benim gıcık olduğum kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsetmesi, öyle konuşan herkes gıcık bence, tuğba, yılmaz, nagihan

zaten orda oyunlardan bahsetmiyordu, kişisel çekişmelerinden bahsediyordu
Basını azcık kaçırdım konusmasini tam dinleyemedim.

Semih bugün iyidi 3 oyun kazandı en iyi erkek ve kız oyununda da çıktı.

Gizem kerimoglu nu yazacakmis kızlar önce nihalin gitmesi gerek .
Gizem yine 2 oyunda 1 oyun kazandı bugün. Nihal 2 oyun kaybetti.

Yok henüz oynanmandi fragman da gösterdiler az önce.Gizemi yazacağım diye konusuyorlardi.
Dokunulmazlık yarın oynanır galiba.
Hmmm eğer kaybederlerse yazcaklar anladım canım ne saçma Nihal sumsugu dururken gizemi yazcaklar ilginç ne nihalmis arkadas yilmaz morgulde gidici galiba

Hmmm eğer kaybederlerse yazcaklar anladım canım ne saçma Nihal sumsugu dururken gizemi yazcaklar ilginç ne nihalmis arkadas yilmaz morgulde gidici galiba
Aynen yine gizem kazanıyor 1 oyunda olsa . Nihalin gitmesi gerek.
Bence gizemin oyları düşük olmaz semih sayesinde.
Mesela zafer de pek başarılı değil.
Nagihan yilmaza kızdı. Çağırdı diye.

Atakan yerinde olsam Nagihan Tuğba ve yilmaza vermem balık.sonuçta Nagihan ve Tuğba yemek yedi suan ikram etmediler.

Aynen yine gizem kazanıyor 1 oyunda olsa . Nihalin gitmesi gerek.
Bence gizemin oyları düşük olmaz semih sayesinde.
Mesela zafer de pek başarılı değil.
Nagihan yilmaza kızdı. Çağırdı diye.
Hee ne komikti zirt pirt ayağına çağırıyor diyor bu arada eda ne Fişekçi atakana tugbalari kizistiriyor

hani çok gururluydunuz, burnunuzdan kıl aldırmıyordurnuz, 3. tekil, 3. tekil konuşuyodunuz, şimdide balık dileniyonuz

Yemek olayında cok haksız buldum Atakan ları ne olursa olsun yemek eşit olmalı cünkü onlar yiyip onlar bakcakmı sonucta takımda hep birlik oynuyor lar gücsüz kalınca nasıl oyun alıcaklar bide günah ya biri yer bir i bakar kıyamet ondan kopar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…