Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Yarisma baslarken Turabi favori idi . Hicbir olan sonucu etkilemedi 4 ay da.

Şunun gibi bir insanı hangi tip insanlar destekliyor,hakikaten çok merak ediyorum ya.
Merve o parayla olimpiyatlara hazırlanıp Türkiyeyi temsil edecekti,etme arkadaş .Bu ülke için yapılır mı ya
deryada milli yüzücüydü oda bağış yapçaktı yemiyoz artık bunları cicim..
bişi yapçağı yoktu anasına babaaına harcıycaktı..

turabi kendine bol bol direk alır artık bir de açık saçık renkli parlak dans kıyafetlerinden ...:63:
:KK70::KK70::KK70:
Mervenin oyunu babasi yari yariya düşürdü keşke hic konusmasaydi :KK14:
bencede
Şunun gibi bir insanı hangi tip insanlar destekliyor,hakikaten çok merak ediyorum ya.
Merve o parayla olimpiyatlara hazırlanıp Türkiyeyi temsil edecekti,etme arkadaş .Bu ülke için yapılır mı ya
:KK51::KK51:

gerçekten kalitesi olan insanlar değil, millete yapmadığını bırakmayan insanlar kazanıyorlar maalesef.
hiç sevmiyorum şu adamı. inanmıyorum da. hiçbir zaman da inanmadım.
hasanı şeytan gibi çizmeler, millete iğrenç laflar söylemeler üstü kapalı... üç nokta koyaraktan.
beyinsiz diye hasanla dalga geçmeler. tabi beyinsiz demiyo direk ama onu ima ediyor. hasan beyinsiz, öteki bilmem ne, doğukan küçük enişte. kazanamayan kardeşime bir şey demem falan diyip arkalarından laf sokmalar. gayet iyi takip ettik.
halkın seçimi sonuçta. oy vermek isteyen verir istemeyen vermez. ama hiç sevmedim ve sevmiycem bu adamı.

deryada milli yüzücüydü oda bağış yapçaktı yemiyoz artık bunları cicim..
bişi yapçağı yoktu anasına babaaına harcıycaktı..
Arkadaşım gündemi sadece buradan takip etme.Üstündeki tişörtte de Rio yazıyordu farkında mısın.Olimpiyatlara hazırlanmak için devlet para vermiyor,kendi cebinden ödüyor insanlar.Bu yıl olimpiyatlar için harcayacaktı bu parayı.
Eee ama "ben halk çocuğuyum " deyip ülkeye hiçbir faydası dokunmayan insanlar kazanır tabi.Kızın ülkeye yararı var tabi ki hor görülür.

Kadınları destekleyen çok arkadaşlar.
Oraya Merve değilde Serenay otursaydı veya hakeden başka bir bayan yarışmacı o zaman derdim geçen sene Turabi kazandı bu sene bu bayan kazansın diye veya tarafsız olurdum. Merve'nin tutulacak hiçbir yanı yoktu malesef. Hakeden kazandı sonuç çok açık.

aslında bu sefer daha önce ödül almayan biri kazansın istiyodum ama turabi de haketti gerçekten performans anlamında

olimpiyat tartışmasını da anlamıyorum
bu survıvor yarışması isteyen istediğini destekler bence
performans önemli sonuçta
milli sporcu diye oy atmak zorunda değil kimse
maddi anlamda desteği vermesi gereken devlet zaten
ünlüler zaten bedavaya orda durmuyo para karşılığı katılıyolar

Hayretler içindeyim ya adamlık buysa kalsın Allah aşkına ben almayayım.Ben Gökhan gibi Anıl gibi insanlara adam diyorum.:KK57:

Merve nin %90 kazanicagini nereden cikardinizki? Gonulluler takimi daha fazla oy aliyor genelde Survivorda . Birde zaten son yilin sampiyonu Turabi. Hasan Hilmicem Turabi ayri ayri oy alip ilk siralarda geziyordu. Elenen Serenay Hasan Hilmicem oylari Turabi ye gitti. Gecen gun demistim Merve yalniz kaliyor kendi cekirdek kitlesiyle oy aliyordu ama finale elenen yarismacilarin fanlarina hitap edebilip oy kapabilmen lazim .Bu konuda merve eksik kaldi.
Birde kadin olmasi dezavantaj. Kadin olanin ters davranislari Erkek olanin ters davranislari na gore daha antipatik etki yaratiyor izleyiclerde. Iki yarismacinin da ayni derece uygunsuz halleri oldu. Ama Turabi daha az yiprandi.
Merve karsisinda Hasan olsa Hasan kazanirdi bence.

X