Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bu kadar basit işte anlamak..Ama zaten antipatik geldiği için Merve babası boynu bükük bir konuşma yapsa da farketmezdi...
aynen canim bazi insanlarda merveye karsi bir onyargi olustugu icin ne yapsa yanlis geliyor halbuki orda babasi gayet heyecanli kizini desteklemek icin konustu sadece ne deseydiki adam :)

Bir insan itici gelebilir sevmeyebiliriz ama ailesi ve o kişi ayrı bireylerdir. O kişi itici diye ailesini kötülemek doğru değil zaten. Son ana kadar çocuklarını destekleyen aileler gördüm ama Merve'nin babasının alkışları bastıracak kadar yüksek sesle yurda sesleniş yapması gerçekten de hiç hoş değildi. Kızımız kazanır umarım hep desteğiz vs demekle kalmadı çünkü. Yani orda kızını övmenin ötesine geçmesine gerek yoktu. Dün yüzleşme gecesiydi bugünde övme gecesi de haberimiz mi yok acaba?

bence koşmakta bir yetenek sonuçta herkes hızlı koşamaz misal ben koşamıyorum almeda bile benden hızlıdır herhalde

Burda aileler yarışmadığı gibi olimpiyatlarda yapılmıyor o son dakka turabici olma muhabbetide bana galiba ama hasan olduğu için hasanı tutuyordum geçen sene turabiye oy atıyordum zaten sıkıntı yok
Tamam işte aileler yarışmıyor dolayısıyla ne olimpiyatlar ne de ailelerin konuşması beni ilgilendirmiyor..Ben yarışma hallerini survivor hayatlarını baz alıyorum..Mesela Turabinin direk dansı yapıp sözde adamlığın kitabını yazması da beni ilgilendirmiyor..Ben burada kendisini sevseydim direk dansı yapıyor olması oy vermemi etkilemezdi..Konu birden ailelerin konuşmaları ile orada emek vermiş 2 insanın değerlendirilmesine geldi bu çoook yanlış...

ewt öyle oldu önemli olan hata yapmak değil dersini almaktır

geçen yıldan bu yıla alamadığı dersi bir günde mi almış garip.

kimseyle tartışmıcam zaten bu konuda.

efendi diyince benim aklıma turabi en son kişi olarak bile gelmez.

sizin geliyor demek ki.

aynı şeye bakıp farklı şeyi görmek işte.

canım keşke dediğin gibi olsa ama inan bana sporcular öyle düşünmüyo inan bana hepsinin burnu bi karış havada
ben atletizm adına bu parayı kullanıcağını hiç sanmıyorum
araba aldı kardeşine hediye kazanıyo babasına bunuda tabiki ailesine harcıycak..
ayrıca böyle yaptıkarına bakmayın devlet onları destekliyo maddi olarak

geçen senede aynısı oldu biliyormusun son gün gökhanla koltukta oturan turabi yine aynı böyleydi bende susuyorum bak aklıma geldi gökhan yerine turabi birinci oldu neyse ben susuyorum

Bence aileler önceden sürtüşmeli gelmiş gibiydi. olayın òncesi var gibi geldi bana.
Acun Merve nin kardeşine mikrofunu verirken sosyal medyadaki gibi çıkış yapma dedi kibarca sanırım bir sıkıntı var katılıyorum..Turabinin kardeşi de anlamsızca konuyu üzerine alındı çünkü bana saçma geldi alınması..Öncesinde bir şey varsa alınmış olabilir tabii..

hmm ondann ondan canım yaa ha bu arada karak ter çok farklı agresiflik çok farklı tabi ayırt etmekte zorlanıyo olabilirsin sanada hak veriyorum

turboya oy atın da hanımlar, arkadaşla iddaya girdik kazanırsa döner ısmarlıcak bana aushajahs

bence koşmakta bir yetenek sonuçta herkes hızlı koşamaz misal ben koşamıyorum almeda bile benden hızlıdır herhalde

buarada almeda dedin de
almeda dün yüzleşmede pek güzeldi yaa dupduru ve pürüzsüzdü
güzellik sırlarını araştırdım bgn bişeyde çıkmadı yaa

canım söylediklerine aynen katılıyorum
ada hayatı boyunca gözlemlerimi yaptım ve MERVE diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…