aynen canim bazi insanlarda merveye karsi bir onyargi olustugu icin ne yapsa yanlis geliyor halbuki orda babasi gayet heyecanli kizini desteklemek icin konustu sadece ne deseydiki adam :)Bu kadar basit işte anlamak..Ama zaten antipatik geldiği için Merve babası boynu bükük bir konuşma yapsa da farketmezdi...
bence koşmakta bir yetenek sonuçta herkes hızlı koşamazen yavaş dediğiniz begümün bile bi çok yönü var mesela dengesi iyi hafıza oyunlarında beceri oyunlarında atmalardavs
ama mervenin tek meziyeti koşmak
ne becerisi iyi ne hafızası hiç bi yeteneği yok malesef üzgünüm merveciler
Tamam işte aileler yarışmıyor dolayısıyla ne olimpiyatlar ne de ailelerin konuşması beni ilgilendirmiyor..Ben yarışma hallerini survivor hayatlarını baz alıyorum..Mesela Turabinin direk dansı yapıp sözde adamlığın kitabını yazması da beni ilgilendirmiyor..Ben burada kendisini sevseydim direk dansı yapıyor olması oy vermemi etkilemezdi..Konu birden ailelerin konuşmaları ile orada emek vermiş 2 insanın değerlendirilmesine geldi bu çoook yanlış...Burda aileler yarışmadığı gibi olimpiyatlarda yapılmıyoro son dakka turabici olma muhabbetide bana galiba ama hasan olduğu için hasanı tutuyordum geçen sene turabiye oy atıyordum zaten sıkıntı yok
"Bir Burhan ALtıntop kolay yetişmiyor" vardı bir zamanlar
aynen,asla turabiden taraf olmam.merveci de değilim.Bir de ben şunu anlayamıyorum. Turabi nin geçen yıldan beri ne kadar agresif olduğu belli.
ne kadar uyarı aldı. devamlı döverim ederim modunda bir insan.
bugün başını eğip oturdu diye çok mu efendi oldu?
'olimpiyat milli gurur yalandan sakatlanma sonunculuk acıtasyon gazlama ' yaz 1890 na gönder direk merveye gider
ewt öyle olduönemli olan hata yapmak değil dersini almaktır
canım keşke dediğin gibi olsa ama inan bana sporcular öyle düşünmüyo inan bana hepsinin burnu bi karış havadaaçıkcası bende şöyle bir yorum yapayım iki tarafın ailesinin söylediklerine bakmadan takılmadan merve kazansın istiyorum çok sevdiğimden falan değil kendisini ama bir sporcu olarak ki ülkemizde gerçekten atletizmi desteklemiyor devlet fazla yani yetmiyor kaynaklar antremanı var vs vs sonuçta bu insanlar gerçekten bişeyleri göze alarak tırnaklarıyla geliyorlar merve kazansın bu senede parayı o alsın olimpiyatlar için ihtiyaçları için kullansın diye düşündüm ha turabi geçen sene aldı zaten arabayı da parayıda bu sene almayıversin benim merveyi destekleme nedenim budurbirde düşündüm turabinin karşısına hilmi çıksaydı işler değişirdi
geçen senede aynısı oldu biliyormusun son gün gökhanla koltukta oturan turabi yine aynı böyleydi bende susuyorum bak aklıma geldi gökhan yerine turabi birinci oldu neyse ben susuyorumgeçen yıldan bu yıla alamadığı dersi bir günde mi almış garip.
kimseyle tartışmıcam zaten bu konuda.
efendi diyince benim aklıma turabi en son kişi olarak bile gelmez.
sizin geliyor demek ki.
aynı şeye bakıp farklı şeyi görmek işte.
Acun Merve nin kardeşine mikrofunu verirken sosyal medyadaki gibi çıkış yapma dedi kibarca sanırım bir sıkıntı var katılıyorum..Turabinin kardeşi de anlamsızca konuyu üzerine alındı çünkü bana saçma geldi alınması..Öncesinde bir şey varsa alınmış olabilir tabii..Bence aileler önceden sürtüşmeli gelmiş gibiydi. olayın òncesi var gibi geldi bana.
hmm ondann ondan canım yaa ha bu arada karak ter çok farklı agresiflik çok farklı tabi ayırt etmekte zorlanıyo olabilirsin sanada hak veriyorumgeçen yıldan bu yıla alamadığı dersi bir günde mi almış garip.
kimseyle tartışmıcam zaten bu konuda.
efendi diyince benim aklıma turabi en son kişi olarak bile gelmez.
sizin geliyor demek ki.
aynı şeye bakıp farklı şeyi görmek işte.
bence koşmakta bir yetenek sonuçta herkes hızlı koşamazmisal ben koşamıyorum almeda bile benden hızlıdır herhalde
Tamam işte aileler yarışmıyor dolayısıyla ne olimpiyatlar ne de ailelerin konuşması beni ilgilendirmiyor..Ben yarışma hallerini survivor hayatlarını baz alıyorum..Mesela Turabinin direk dansı yapıp sözde adamlığın kitabını yazması da beni ilgilendirmiyor..Ben burada kendisini sevseydim direk dansı yapıyor olması oy vermemi etkilemezdi..Konu birden ailelerin konuşmaları ile orada emek vermiş 2 insanın değerlendirilmesine geldi bu çoook yanlış...