Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
canım keşke dediğin gibi olsa ama inan bana sporcular öyle düşünmüyo inan bana hepsinin burnu bi karış havada
ben atletizm adına bu parayı kullanıcağını hiç sanmıyorum
araba aldı kardeşine hediye kazanıyo babasına bunuda tabiki ailesine harcıycak..
ayrıca böyle yaptıkarına bakmayın devlet onları destekliyo maddi olarak
istediği yere harcar tabiki ama turabiyi yada hilmiyi tutmama nedenim buydu benim baştan beri daha önce büyük ödül aldılar yeter yani ki gönlüm doğukan yada hasan isterdi ama gelemediler finale keşke gelseydi biri:KK51:

Acun Merve nin kardeşine mikrofunu verirken sosyal medyadaki gibi çıkış yapma dedi kibarca sanırım bir sıkıntı var katılıyorum..Turabinin kardeşi de anlamsızca konuyu üzerine alındı çünkü bana saçma geldi alınması..Öncesinde bir şey varsa alınmış olabilir tabii..

Serefsiz turabi dedikleri bir video var ondan dolayı.

Turabiyi ne kadar sevmedigimi burdakiler bilir. Ama Mervenim babasini gorene kadarmis:KK53:

Ama o Mervenin babasi neydi oyle yaa?
Armut ancak bu kadar dibine dusebilirmis.

:KK70::KK70:
buarada almeda dedin de
almeda dün yüzleşmede pek güzeldi yaa dupduru ve pürüzsüzdü:cool:
güzellik sırlarını araştırdım bgn bişeyde çıkmadı yaa

canım söylediklerine aynen katılıyorum:KK9:
ada hayatı boyunca gözlemlerimi yaptım ve MERVE diyorumEn Büyük KK:KK200:
evet ya çok güzel yüzü var bende çok beğendim dün onu diğerleri bir garip olmuştu ama hepsinin yüzü şişmiş:KK70:

hmm ondann ondan canım yaa ha bu arada karak ter çok farklı agresiflik çok farklı tabi ayırt etmekte zorlanıyo olabilirsin sanada hak veriyorum

siz her gün birilerini döverim ben bunu diye tehdit eden saçma hareketlerde bulunan bir kişiyi ki saçma davranışlarını çok net hatırlıyorum bu yıl acun kaç kere uyardı zaten siz böyle bir insanı efendi görüyorsanız o sizin sorununuz. ben görmüyorum. ben ayırt etmekte zorlanmıyorum. siz gerçekleri görmüyorsunuz. şiddet eğilimli insan bana göre efendi insan değildir.

ayrıca merve hafıza oyununda kötü demişsin de en son hafıza oyununu merve kazandı. nasıl kötü anlamadım.

ayyy madem olimpiyat Şampiyonusun, survivorda ne işin var :/ madalyalarını al ve git :63:
2011 survivor şampiyonu Derya Büyükuncu milli yüzücümüzdü..Demek ki Acun survivor yarışmacılarını seçerken sporcu kişiliklere değer veriyor..Allah tan değer veriyorda insanlar sadece madalya getirdiklerinde gündeme gelmemiş oluyorlar.

Ne merveyi destekliyorum ne turabiyi ama dikkatimi ceken;

Mervenin babasinin iticiligi kendisi gibi.Gen iste...
Turabinin ajitasyonun kralini yapip turk milletinin yumusak karninin ne oldugunu bilerek ona gore anadolu cocugu ayagi cekmesi...

Ikisi de komik..

O degil de ulan Acun.Maraton programinda Şansalin mac sonu baglanip elinde mikrofon futbolcu pesinden kostugun gunler dun gibi aklimda.Nerden nereyee.Vay anasini sayin seyirciler.

evet ya çok güzel yüzü var bende çok beğendim dün onu diğerleri bir garip olmuştu ama hepsinin yüzü şişmiş:KK70:
ya almedanın garip bi havası var güZel ama güzel gelmiyo bana niye bilmiyorum Anlatamıyorum ama beğenmiyorum..
ya ne bilim hareketler konuşma net değil çok yanar döner ondan heralde yani çok orta konuşuyo

siz her gün birilerini döverim ben bunu diye tehdit eden saçma hareketlerde bulunan bir kişiyi ki saçma davranışlarını çok net hatırlıyorum bu yıl acun kaç kere uyardı zaten siz böyle bir insanı efendi görüyorsanız o sizin sorununuz. ben görmüyorum. ben ayırt etmekte zorlanmıyorum. siz gerçekleri görmüyorsunuz. şiddet eğilimli insan bana göre efendi insan değildir.

ayrıca merve hafıza oyununda kötü demişsin de en son hafıza oyununu merve kazandı. nasıl kötü anlamadım.
Turabi finale gelince kuzu gibi olur ablasi kedicik

geçen senede aynısı oldu biliyormusun son gün gökhanla koltukta oturan turabi yine aynı böyleydi bende susuyorum bak aklıma geldi gökhan yerine turabi birinci oldu neyse ben susuyorum :KK52:

ayy sorma geçen senede gökhan kazanamadı :KK12: ben şoook:KK57: neyse bende sustum :KK52:
bgnde merve kazanamıcak bence bak gör :KK12:

sahra 7 kilo aldım dedi bgn bide belli oluyomu bilmiyorum ama diyo:KK53:
olmamı dedim :)) nadya desen öyle :)) berna öyle:))
bi duygu güzeldi bi oflaz bide serenay tabi almeda sade ve pürüzsüz yaa :KK200:kıskandım almedayı :))

Ne merveyi destekliyorum ne turabiyi ama dikkatimi ceken;

Mervenin babasinin iticiligi kendisi gibi.Gen iste...
Turabinin ajitasyonun kralini yapip turk milletinin yumusak karninin ne oldugunu bilerek ona gore anadolu cocugu ayagi cekmesi...

Ikisi de komik..

O degil de ulan Acun.Maraton programinda Şansalin mac sonu baglanip elinde mikrofon futbolcu pesinden kostugun gunler dun gibi aklimda.Nerden nereyee.Vay anasini sayin seyirciler.
bu yorumundan sonra aklıma biz burda boşa çene yoruyoruz acun paraları bol bol kazanıyor geldi zaten öyle biz boşa çene yoruyoruz ya asıl kazanan acun burda:KK70: bu arada haklısınız yorumunuzda katılıyorum:KK3:

X