Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Buda bi cesit reklam

Bende bir Merve doğurcam nasıl olsa kızım şimdiden alışsın
Gerilmeye gerek yok canım zaten bu bir yarışma biri parayı alıp götürecek işte bizde konuştuğumuzla kalacaz
Aaa egunal ben simdi farkettim cok sevindim gozumaydin demek bir kizin olucak nasil sevindim anlatamam rabbim saglicakla kucagina nasup etsin insalla

Ben mervenin babasinin soylediginde yanlis birsey gormedim adam hakli olarak kiziyla gurur duyuyor ve basarisini soyluyor gurur duymakta hakli da bunu oy toplamak icin soyledi diye algilamadim acikcasi ..

O vatan millet sakarya ya getirmiştir diğerleri bizim olimpiyat görüntümüz yok ama gurur duyuyoruz demişlerdir..Bu nasıl biz ezik ruh halidir..Ben olsam asla üstüme alınmazdım.Merve nin babasının isyanı belli Merve ada da bunu bir kaç kez dile getirdi bugünlere gelebilmek için neler çektiğini anlattı destek görmediğini söyledi demek ki bu konuda dolular.Turabinin ailecek boynu bükükleri oynaması çok akıllıca ne de olsa seviyoruz mütevazı!!!!!!!!! kimseleri...

Merve'nın babasının konuşması hoş değildi.

ama sonuçta babası yarışmıyor. eminim Merve de rahatsız olmuştur.

başından beri Merve yi destekliyordum ama desteklemeseydim de Turabi yerine karşı taraftaki olsun isterdim.

zaten geçen yıl 500 bin i Turabi aldı. bu yıl da o alsa survivor sayesine köşeyi dönecek.

bu yıl başka biri kazanmalı.

Ben mervenin babasinin soylediginde yanlis birsey gormedim adam hakli olarak kiziyla gurur duyuyor ve basarisini soyluyor gurur duymakta hakli da bunu oy toplamak icin soyledi diye algilamadim acikcasi ..
Bu kadar basit işte anlamak..Ama zaten antipatik geldiği için Merve nin babası boynu bükük bir konuşma yapsa da farketmezdi...

Son düzenleme:
pes ya ne diyim tatlı için zırzır ağlayan millisporculuğu kullanan biri şampiyon olamaz buna izin vermesinler yazık olur .

Turbo turabiyi destekliyorum..
mervenin babasından sonra garibimin kardeşi sadece turabiyi korumak istedi
baba tekrar çemkirdi..
herkez çıkamaz bilmem ne ayy bide birincilik getireydi merve halimiz nice olurdu.. sanki uzayda hayat keşfetti ha

açıkcası bende şöyle bir yorum yapayım iki tarafın ailesinin söylediklerine bakmadan takılmadan merve kazansın istiyorum çok sevdiğimden falan değil kendisini ama bir sporcu olarak ki ülkemizde gerçekten atletizmi desteklemiyor devlet fazla yani yetmiyor kaynaklar antremanı var vs vs sonuçta bu insanlar gerçekten bişeyleri göze alarak tırnaklarıyla geliyorlar merve kazansın bu senede parayı o alsın olimpiyatlar için ihtiyaçları için kullansın diye düşündüm ha turabi geçen sene aldı zaten arabayı da parayıda bu sene almayıversin benim merveyi destekleme nedenim budur birde düşündüm turabinin karşısına hilmi çıksaydı işler değişirdi

Bence aileler önceden sürtüşmeli gelmiş gibiydi. olayın òncesi var gibi geldi bana.

Zeten turabinin kardesi bisey diyecek durumda degil abim yurtdisinda insanlara kafa goz dalip para kazandi turkiyeyi temsil etti diyemiyecek kosucu mervenin yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…