Buda bi cesit reklamacun:neden halk merveye versin sence?
merve çünkü merve açıksözlü dürüst iyi güzel işte ben kendim gibiyim şöyleyim böyleyim.......
acun:halk neden turabiye oy versin
turbo:eğer bu yüzden şu yüzden dersem kendimi övmüş olurum hiç hoş olmaz acun abi ..ben üzülüyorum bana gelip kapıcı paramdan kısıp sana oy verdim çocuğum haçlığından kesip oy verdim deyince eğer öyle olacaksa parası yetenler durumu olanlar versin
adam gibi adam kim belli zaten
Aaa egunal ben simdi farkettim cok sevindim gozumaydin demek bir kizin olucak nasil sevindim anlatamam rabbim saglicakla kucagina nasup etsin insallaBende bir Merve doğurcam nasıl olsa kızım şimdiden alışsın
Gerilmeye gerek yok canım zaten bu bir yarışma biri parayı alıp götürecek işte bizde konuştuğumuzla kalacaz
O vatan millet sakarya ya getirmiştir diğerleri bizim olimpiyat görüntümüz yok ama gurur duyuyoruz demişlerdir..Bu nasıl biz ezik ruh halidir..Ben olsam asla üstüme alınmazdım.Merve nin babasının isyanı belli Merve ada da bunu bir kaç kez dile getirdi bugünlere gelebilmek için neler çektiğini anlattı destek görmediğini söyledi demek ki bu konuda dolular.Turabinin ailecek boynu bükükleri oynaması çok akıllıca ne de olsa seviyoruz mütevazı!!!!!!!!! kimseleri...Merve'nin babası olayı VATAN MİLLET SAKARYA'ya getirdiği için olabilir mi ? Elbette ki kimse babasına birşey demiyor insanlar kızlarını evlatlarını destekliyor bundan tabii birşey yok .Fakat bunun babasının yaptığı tamamen dengesizlik.
öle demesi bile yeter güzelimBuda bi cesit reklam
Bu kadar basit işte anlamak..Ama zaten antipatik geldiği için Merve nin babası boynu bükük bir konuşma yapsa da farketmezdi...Ben mervenin babasinin soylediginde yanlis birsey gormedim adam hakli olarak kiziyla gurur duyuyor ve basarisini soyluyor gurur duymakta hakli da bunu oy toplamak icin soyledi diye algilamadim acikcasi ..
pes ya ne diyim tatlı için zırzır ağlayan millisporculuğu kullanan biri şampiyon olamaz buna izin vermesinler yazık olur .Aynen turabinin kardeşine cevap verecem derken acun araya girdi. İşte kardeşler genç arkadaşlar onları anlayabiliyorum(da seni anlayamıyom) dedi. Üstelik turabinin kardeşi de öyle sivri bişey söylemedi. Abisini anlatıyodu. Belki olimpiyat görüntüsü yok ama o da sporcu dedi. Mervenin babası çıldırdı, tükürükler saça saça konuştu.
Turabinin anne babası da hafifçe gülümseyerek karşılık verdi.
Son dakika değişmezse büyük ihtimal kız canım..Çok teşekkür ederimAaa egunal ben simdi farkettim cok sevindim gozumaydin demek bir kizin olucak nasil sevindim anlatamam rabbim saglicakla kucagina nasup etsin insalla
O vatan millet sakarya ya getirmiştir diğerleri bizim olimpiyat görüntümüz yok ama gurur duyuyoruz demişlerdir..Bu nasıl biz ezik ruh halidir..Ben olsam asla üstüme alınmazdım.Merve nin babasının isyanı belli Merve ada da bunu bir kaç kez dile getirdi bugünlere gelebilmek için neler çektiğini anlattı destek görmediğini söyledi demek ki bu konuda dolular.Turabinin ailecek boynu bükükleri oynaması çok akıllıca ne de olsa seviyoruz mütevazı!!!!!!!!! kimseleri...
ewt öyle olduBir de ben şunu anlayamıyorum. Turabi nin geçen yıldan beri ne kadar agresif olduğu belli.
ne kadar uyarı aldı. devamlı döverim ederim modunda bir insan.
bugün başını eğip oturdu diye çok mu efendi oldu?