- 11 Aralık 2014
- 506
- 487
- 27
olur öneririm valla orada çöp toplayıcı bile olsak yeter valla hayatımızıı yaşarızgirersen beni de öner ya acuna elini veren kolunu kaptırıyor bırakmıyor adam her türlü köşeyi döneriz
Ben o kadar takip etmiyorum..Yine buradaki kızlardan duymuştum sanki böyle bir şey ama ilgilenmedim..Turabinin ilesinden de Merve nin ailesinden de ne söylenirse söylensin kötü söz söyleyene aittir..Benim için önemli olan bunca zaman emek vererek son 2 ye kalmış başarılı insanların ailesi onu dedi öteki böyle cevap verdi diye yarışmacılara fatura kesilmesi..Serefsiz turabi dedikleri bir video var ondan dolayı.
Mervenin kardesi mi demis? Abowwww ailecek bi garip bunlarSerefsiz turabi dedikleri bir video var ondan dolayı.
her yorumun efsane2011 survivor şampiyonu Derya Büyükuncu milli yüzücümüzdü..Demek ki Acun survivor yarışmacılarını seçerken sporcu kişiliklere değer veriyor..Allah tan değer veriyorda insanlar sadece madalya getirdiklerinde gündeme gelmemiş oluyorlar.
ya tamam tamam bacım bırak peşimi da tam okumadım bile yazılarını şiddet eğilimli felan yazıyo orda herhaldesiz her gün birilerini döverim ben bunu diye tehdit eden saçma hareketlerde bulunan bir kişiyi ki saçma davranışlarını çok net hatırlıyorum bu yıl acun kaç kere uyardı zaten siz böyle bir insanı efendi görüyorsanız o sizin sorununuz. ben görmüyorum. ben ayırt etmekte zorlanmıyorum. siz gerçekleri görmüyorsunuz. şiddet eğilimli insan bana göre efendi insan değildir.
ayrıca merve hafıza oyununda kötü demişsin de en son hafıza oyununu merve kazandı. nasıl kötü anlamadım.
Ada hayatını güzel gözlemlemişsin canım
buarada almeda dedin de
almeda dün yüzleşmede pek güzeldi yaa dupduru ve pürüzsüzdü
güzellik sırlarını araştırdım bgn bişeyde çıkmadı yaa
canım söylediklerine aynen katılıyorum
ada hayatı boyunca gözlemlerimi yaptım ve MERVE diyorum
ooo iskendermien zayıf noktamdan vurdun yapma bunu yapma
ya gökhanıma çok üzülmüştüm geçen sene ya ben kimi tutsam kazanamadı kesin merve kaybedecek zatenayy sorma geçen senede gökhan kazanamadıben şoook neyse bende sustum
bgnde merve kazanamıcak bence bak gör
sahra 7 kilo aldım dedi bgn bide belli oluyomu bilmiyorum ama diyo
olmamı dedim :)) nadya desen öyle :)) berna öyle:))
bi duygu güzeldi bi oflaz bide serenay tabi almeda sade ve pürüzsüz yaa kıskandım almedayı :))
Halkin oyunu bir iki saatlik bir davranis icin vereceginu sanmiTurabi finale gelince kuzu gibi olur ablasi kedicik
Yok babasi soyluyorMervenin kardesi mi demis? Abowwww ailecek bi garip bunlar
Ben o kadar takip etmiyorum..Yine buradaki kızlardan duymuştum sanki böyle bir şey ama ilgilenmedim..Turabinin ilesinden de Merve nin ailesinden de ne söylenirse söylensin kötü söz söyleyene aittir..Benim için önemli olan bunca zaman emek vererek son 2 ye kalmış başarılı insanların ailesi onu dedi öteki böyle cevap verdi diye yarışmacılara fatura kesilmesi..
Mervenin kardesi mi demis? Abowwww ailecek bi garip bunlar
ya tamam tamam bacım bırak peşimi da tam okumadım bile yazılarını şiddet eğilimli felan yazıyo orda herhalde
Orası yeri değildi sinir olduğumuz nokta babasının insanları aşağılayarak küçümseyerek konuşması çok itici ,olur kızınla gurur duyarsın ama o şekil değil ailecek kibirliler,sporcunun zeki , çevik . ahlaklı vs. diye gider bu yani azıcık mütevazilik lazım ..2011 survivor şampiyonu Derya Büyükuncu milli yüzücümüzdü..Demek ki Acun survivor yarışmacılarını seçerken sporcu kişiliklere değer veriyor..Allah tan değer veriyorda insanlar sadece madalya getirdiklerinde gündeme gelmemiş oluyorlar.
oraya bir girdik mi tamam ya acun bizide görolur öneririm valla orada çöp toplayıcı bile olsak yeter valla hayatımızıı yaşarız
Sosyal medyayı takip etmiyorum bu konuda aileleri kimmiş ,kim ne yapıyormuş,kim kime ne demiş vs...O kadar takip etmediğiniz turabinin adamlık kelimelerinden sıkıldım demenizden anlasılıyor zaten cunku merve turabiden daha cok kullanıyor o sözleri.
Babası diyor
O Derya Buyukuncu sporcu olsa ne yazar. Odulu kazaninca bağış sözü vermişti. Bagisi yapmadan Abd ye tüydü.2011 survivor şampiyonu Derya Büyükuncu milli yüzücümüzdü..Demek ki Acun survivor yarışmacılarını seçerken sporcu kişiliklere değer veriyor..Allah tan değer veriyorda insanlar sadece madalya getirdiklerinde gündmiş oluyorlar.
Sosyal medyayı takip etmiyorum bu konuda aileleri kimmiş ,kim ne yapıyormuş,kim kime ne demiş vs...
Ben sadece yarışmayı izliyorum ve ona göre değerlendirme yapıyorum..
Takip etmiyorum cümlemden nasıl bu sonuca vardınız garip