Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bence bu gurur duymanin cok otesine gecti yarisma hakkinfs ufacik birsey konusmadi oy toplamak adina bizi temsil etmis olmasini surekli dile getirdi

Mervenin babası turabinin 18 yaşındaki kardeşine laf yetiştirecem derken acurdan ayar mı aldı az önce

iticilik babadan geçmiş bellli.
Ayrıca biri şu adama time dergisi ve the times gazetesi arasındaki farkı anlatsın.

Merve gercek sporcu milletin agzini burnunu kirarak sporcu olunmaz babasi diyorki bide ben cocuklarima merhamet asiladim brovo merhamet anlayislari bu galiba

Burda aileler yarışmadığı gibi olimpiyatlarda yapılmıyor o son dakka turabici olma muhabbetide bana galiba ama hasan olduğu için hasanı tutuyordum geçen sene turabiye oy atıyordum zaten sıkıntı yok

Merve'nin babası olayı VATAN MİLLET SAKARYA'ya getirdiği için olabilir mi ? Elbette ki kimse babasına birşey demiyor insanlar kızlarını evlatlarını destekliyor bundan tabii birşey yok .Fakat bunun babasının yaptığı tamamen dengesizlik.

Bence bu gurur duymanin cok otesine gecti yarisma hakkinfs ufacik birsey konusmadi oy toplamak adina bizi temsil etmis olmasini surekli dile getirdi

Ben cidden sıkıldım sokak kültüründen sürekli adamlık kelimelerinden..Ekranlarda bu türden insanları görmek istemiyorum ben..Varsın olsun Merve nin babası kızını övsün...Konu spor...

Bende bir Merve doğurcam nasıl olsa kızım şimdiden alışsın
Gerilmeye gerek yok canım zaten bu bir yarışma biri parayı alıp götürecek işte bizde konuştuğumuzla kalacaz

öncelikle kızçene maşallah
eee orası öyle tabi canım paracıklar paracıklarr ama bu sene kupada var ekstra
asıl güzel olan o kupa sankii pek havalı

Mervenin babası oy toplayacağını zannetti ama daha da batırdı bence. Yazık
Aynen turabinin kardeşine cevap verecem derken acun araya girdi. İşte kardeşler genç arkadaşlar onları anlayabiliyorum(da seni anlayamıyom) dedi. Üstelik turabinin kardeşi de öyle sivri bişey söylemedi. Abisini anlatıyodu. Belki olimpiyat görüntüsü yok ama o da sporcu dedi. Mervenin babası çıldırdı, tükürükler saça saça konuştu.
Turabinin anne babası da hafifçe gülümseyerek karşılık verdi.

Acun zaten fark etti adamin kişiligi...Merve kime çekmiş belli dedi

ailesi bile sevdiremedi bana turabiyi.

acun:neden halk merveye versin sence?
merve çünkü merve açıksözlü dürüst iyi güzel işte ben kendim gibiyim şöyleyim böyleyim.......

acun:halk neden turabiye oy versin
turbo:eğer bu yüzden şu yüzden dersem kendimi övmüş olurum hiç hoş olmaz acun abi ..ben üzülüyorum bana gelip kapıcı paramdan kısıp sana oy verdim çocuğum haçlığından kesip oy verdim deyince eğer öyle olacaksa parası yetenler durumu olanlar versin

adam gibi adam kim belli zaten

İnşallah Turabi kazanır ya Merve ve ailesini gördükten dinledikten sonra iticiliği aileden geliyormuş bunu anladım. Resmen bağıra çağıra reklam yaptı babası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…