Bence bu gurur duymanin cok otesine gecti yarisma hakkinfs ufacik birsey konusmadi oy toplamak adina bizi temsil etmis olmasini surekli dile getirdiMerveci olarak bende geldim yalnız hisettmeyin kızlar
Oylar MERVEyeeeee
Ezik takılmak boyun bükmek ne kadarda etkiliyor halkımızı
Azıcık başı dik birileri varsa sesi çıkıyorsa antipatik geliyor..İlla da acıların çocuu olmak mı lazım
Merve nin babası kızıyla gurur duyduğunu sporcu tarafıyla anlattı,Turabininkilerde atasözleri ile
Hem Mervenin babası da evini satmış kızını milli dava için..Mervenin sempatik gelmesi için bu yönünden bakın o zamanbu da acıklı
Ada da her türlü terbiyesizliği yap acun bile 50 kere uyardı en sonunda ağır bir konuşma yaptı kötü örnek oluyorsun diye şimdi kendileri boynunu bükmüş efendi efendi oturuyor
Bende bir Merve doğurcam nasıl olsa kızım şimdiden alışsınayyy benim canımcımm gelmişşşşşş
hemde nasıl gelmiş
hiç gelmeseydin sen buralar şuan stresli kuzum
ahahha haykırdımMervenin korkunçlu babası ve turabinin sevimli ailesini gördükten sonra safımı değiştiriyorum.
Yaşasın barzo powerrr!!!!
Burda aileler yarışmadığı gibi olimpiyatlarda yapılmıyorBurada aileler yarışmıyor..Ada hayatında yarışmalarda biz onları tanıdık.Bugüne kadar da öyle geldi son ikisi kaldı..Son dakikada Turabici olmak ya da Merveci olmak nedir? Bir sporcu kolay yetişmiyor..Futbol ülkesiyiz diğer spor dallarında biri çıkıp altın madalya getirince haberlere konu oluyor o kadar..O başarıya nasıl ulaştıklarını kimse bilmiyor..Merve nin babasının isyanı buna..Kızı ve kendileri bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ve atletizm federaysonuna sesleniyorlar Turabinin kardeşinin ''benim abimin olimpiyat görüntüleri yok ama'' diye cümleye başlayıp mervenin babasının başkalarına olan isyanını neden üzerine alıyorda ezikleniyor..
Burada aileler yarışmıyor..Ada hayatında yarışmalarda biz onları tanıdık.Bugüne kadar da öyle geldi son ikisi kaldı..Son dakikada Turabici olmak ya da Merveci olmak nedir? Bir sporcu kolay yetişmiyor..Futbol ülkesiyiz diğer spor dallarında biri çıkıp altın madalya getirince haberlere konu oluyor o kadar..O başarıya nasıl ulaştıklarını kimse bilmiyor..Merve nin babasının isyanı buna..Kızı ve kendileri bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ve atletizm federaysonuna sesleniyorlar Turabinin kardeşinin ''benim abimin olimpiyat görüntüleri yok ama'' diye cümleye başlayıp mervenin babasının başkalarına olan isyanını neden üzerine alıyorda ezikleniyor..
Bence bu gurur duymanin cok otesine gecti yarisma hakkinfs ufacik birsey konusmadi oy toplamak adina bizi temsil etmis olmasini surekli dile getirdi
Bende bir Merve doğurcam nasıl olsa kızım şimdiden alışsın
Gerilmeye gerek yok canım zaten bu bir yarışma biri parayı alıp götürecek işte bizde konuştuğumuzla kalacaz
Aynen turabinin kardeşine cevap verecem derken acun araya girdi. İşte kardeşler genç arkadaşlar onları anlayabiliyorum(da seni anlayamıyom) dedi. Üstelik turabinin kardeşi de öyle sivri bişey söylemedi. Abisini anlatıyodu. Belki olimpiyat görüntüsü yok ama o da sporcu dedi. Mervenin babası çıldırdı, tükürükler saça saça konuştu.Mervenin babası oy toplayacağını zannetti ama daha da batırdı bence. Yazık
Merve'nin babası olayı VATAN MİLLET SAKARYA'ya getirdiği için olabilir mi ? Elbette ki kimse babasına birşey demiyor insanlar kızlarını evlatlarını destekliyor bundan tabii birşey yok .Fakat bunun babasının yaptığı tamamen dengesizlik.
YaniBen cidden sıkıldım sokak kültüründen sürekli adamlık kelimelerinden..Ekranlarda bu türden insanları görmek istemiyorum ben..Varsın olsun Merve nin babası kızını övsün...Konu spor...