- 10 Haziran 2015
- 419
- 299
Elestiriye acik olun herkes merveye hersey soyluyor bende turabiye istedigimi soyleyebilirim oyle degilmi
kelie kelimesine hatırlamıyorum ama bu yarışma ne güç yarışması nede koşu yarışması böle olsaydı şampiyon belliydi felan dedi iştene dedi kaçırdım ben
Merveci olarak bende geldim yalnız hisettmeyin kızlar
Oylar MERVEyeeeee
Ezik takılmak boyun bükmek ne kadarda etkiliyor halkımızı
Azıcık başı dik birileri varsa sesi çıkıyorsa antipatik geliyor..İlla da acıların çocuu olmak mı lazım
Merve nin babası kızıyla gurur duyduğunu sporcu tarafıyla anlattı,Turabininkilerde atasözleri ile
Hem Mervenin babası da evini satmış kızını milli dava için..Mervenin sempatik gelmesi için bu yönünden bakın o zamanbu da acıklı
Ada da her türlü terbiyesizliği yap acun bile 50 kere uyardı en sonunda ağır bir konuşma yaptı kötü örnek oluyorsun diye şimdi kendileri boynunu bükmüş efendi efendi oturuyor
Haahaahaa guzel kapak oldu bravoo merveMerveci olarak bende geldim yalnız hisettmeyin kızlar
Oylar MERVEyeeeee
Ezik takılmak boyun bükmek ne kadarda etkiliyor halkımızı
Azıcık başı dik birileri varsa sesi çıkıyorsa antipatik geliyor..İlla da acıların çocuu olmak mı lazım
Merve nin babası kızıyla gurur duyduğunu sporcu tarafıyla anlattı,Turabininkilerde atasözleri ile
Hem Mervenin babası da evini satmış kızını milli dava için..Mervenin sempatik gelmesi için bu yönünden bakın o zamanbu da acıklı
Ada da her türlü terbiyesizliği yap acun bile 50 kere uyardı en sonunda ağır bir konuşma yaptı kötü örnek oluyorsun diye şimdi kendileri boynunu bükmüş efendi efendi oturuyor
Bak kapak iki altinda bi oku istersen
hahahhahhh kapağın en güzeli budur.
Gocunmayin laflarida evirip cevirmeyinKimse merveye Zengin züppesi demedi ama sen Turabiye Varoş dedin onu ne yapcaz ?
Bak kapak iki altinda bi oku istersen
Hı iyi demiş ,Mervenin babasının çirkin konuşmasına inat Turabiyi destekliyorum oy atıcamkelie kelimesine hatırlamıyorum ama bu yarışma ne güç yarışması nede koşu yarışması böle olsaydı şampiyon belliydi felan dedi işte
Turabi'nin ailesinin mütevaziliği taktire şayan cidden , Merve nin babasi sms toplamak icin bayragimiz milli duygularimizi kullandi resmen yazıklar olsun diyorum.
Ben yorum yazdim demediginizi birakmadinizAllahaşkına şurda keyifle yorumlar yapıyorkuz eğleniyoruz, gelir gelme herkese yürümeyin.
Ben merveden hic hoslanmiyorum ama kendime aptal salak vb yorumlari yakistirip kimseye kullanmam destekledigim kisiyede kullanilmasindam rahatsizlik duyarimElestiriye acik olun herkes merveye hersey soyluyor bende turabiye istedigimi soyleyebilirim oyle degilmi
Burada aileler yarışmıyor..Ada hayatında yarışmalarda biz onları tanıdık.Bugüne kadar da öyle geldi son ikisi kaldı..Son dakikada Turabici olmak ya da Merveci olmak nedir? Bir sporcu kolay yetişmiyor..Futbol ülkesiyiz diğer spor dallarında biri çıkıp altın madalya getirince haberlere konu oluyor o kadar..O başarıya nasıl ulaştıklarını kimse bilmiyor..Merve nin babasının isyanı buna..Kızı ve kendileri bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ve atletizm federaysonuna sesleniyorlar Turabinin kardeşinin ''benim abimin olimpiyat görüntüleri yok ama'' diye cümleye başlayıp mervenin babasının başkalarına olan isyanını neden üzerine alıyorda ezikleniyor..Yoo başı dik olmak çok farklı bişey sürekli ben ben ben merve aydın şöyle merve aydın böyle demek çok farklı kimse performansına laf sölemiyor zaten ama kimse bencil insanları sevmez genel olarak
tşk canım valla sinirlendim Sırf yarışma için insanlarin milli duygularını kullanıp oy dilenmek ve bunu kibirli bir şekilde dile getirmek acizliktir.helal ne güzel söyledin
Gocunmayin laflarida evirip cevirmeyin