Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Merveci olarak bende geldim yalnız hisettmeyin kızlar:KK70:
Oylar MERVEyeeeeeEn Büyük KK
Ezik takılmak boyun bükmek ne kadarda etkiliyor halkımızı:KK12:
Azıcık başı dik birileri varsa sesi çıkıyorsa antipatik geliyor..İlla da acıların çocuu olmak mı lazım :63:
Merve nin babası kızıyla gurur duyduğunu sporcu tarafıyla anlattı,Turabininkilerde atasözleri ile:KK53::KK48:
Hem Mervenin babası da evini satmış kızını milli dava için..Mervenin sempatik gelmesi için bu yönünden bakın o zaman:KK12: bu da acıklı:KK53:
Ada da her türlü terbiyesizliği yap acun bile 50 kere uyardı en sonunda ağır bir konuşma yaptı kötü örnek oluyorsun diye şimdi kendileri boynunu bükmüş efendi efendi oturuyor:63:

ayyy benim canımcımm gelmişşşşşş :KK19:
hemde nasıl gelmiş:KK59:
hiç gelmeseydin sen buralar şuan stresli kuzum

Merveci olarak bende geldim yalnız hisettmeyin kızlar:KK70:
Oylar MERVEyeeeeeEn Büyük KK
Ezik takılmak boyun bükmek ne kadarda etkiliyor halkımızı:KK12:
Azıcık başı dik birileri varsa sesi çıkıyorsa antipatik geliyor..İlla da acıların çocuu olmak mı lazım :63:
Merve nin babası kızıyla gurur duyduğunu sporcu tarafıyla anlattı,Turabininkilerde atasözleri ile:KK53::KK48:
Hem Mervenin babası da evini satmış kızını milli dava için..Mervenin sempatik gelmesi için bu yönünden bakın o zaman:KK12: bu da acıklı:KK53:
Ada da her türlü terbiyesizliği yap acun bile 50 kere uyardı en sonunda ağır bir konuşma yaptı kötü örnek oluyorsun diye şimdi kendileri boynunu bükmüş efendi efendi oturuyor:63:
Haahaahaa guzel kapak oldu bravoo merve :KK200:

Elestiriye acik olun herkes merveye hersey soyluyor bende turabiye istedigimi soyleyebilirim oyle degilmi
Ben merveden hic hoslanmiyorum ama kendime aptal salak vb yorumlari yakistirip kimseye kullanmam destekledigim kisiyede kullanilmasindam rahatsizlik duyarim
Sizinde rahatsizliginiz olursa sizde alintilauip cevap verebilirsiniz

Yoo başı dik olmak çok farklı bişey sürekli ben ben ben merve aydın şöyle merve aydın böyle demek çok farklı kimse performansına laf sölemiyor zaten ama kimse bencil insanları sevmez genel olarak
Burada aileler yarışmıyor..Ada hayatında yarışmalarda biz onları tanıdık.Bugüne kadar da öyle geldi son ikisi kaldı..Son dakikada Turabici olmak ya da Merveci olmak nedir? Bir sporcu kolay yetişmiyor..Futbol ülkesiyiz diğer spor dallarında biri çıkıp altın madalya getirince haberlere konu oluyor o kadar..O başarıya nasıl ulaştıklarını kimse bilmiyor..Merve nin babasının isyanı buna..Kızı ve kendileri bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ve atletizm federaysonuna sesleniyorlar Turabinin kardeşinin ''benim abimin olimpiyat görüntüleri yok ama'' diye cümleye başlayıp mervenin babasının başkalarına olan isyanını neden üzerine alıyorda ezikleniyor..

X