Bende özlemişim ya siz gittiniz ben burda hep kavga ettim
Bana baba dedi adlı diziyi niye bitirdiler. gerci sezon olarakmı bitti onuda bilmiyorum. o diziyi seyrediyordum oyuncular espriler guzeldi.
ya onu bende izliyordum bitti niye bittiyse neye baksam bitiyor tvde artık dizi falan izlemiyorum ben belli bölüm yapmadanBana baba dedi adlı diziyi niye bitirdiler. gerci sezon olarakmı bitti onuda bilmiyorum. o diziyi seyrediyordum oyuncular espriler guzeldi.
kimmiş o kavga ettiklerin çok ayıp biz gül gibi geçiniyorduk hep beraber turbişko turbişkolarınla takılıyorduk senin bende bir ara geldim baktım kimse kalmamış tanıdık aynı tadı bulamadım zaten survivorda bir ilginç oldu arada izlemedim falan bitme zamanı gelmişti artık
bende baktım ünlüler sürekli yeniliyor aman be dedimHiç sorma ya iğrenç striptizci turabi diyenlerle azize merve diyenlerin arasında kaldım valla
Aynen aynen bende son bir kaç haftadır pek izlemiyorum haftada 5 gune cıkardığından beri sıkılmaya baslamıstım zaten Turbişkomda finali garantileyince sulalem raad modunda takılıyordum ben
Maybeybide gitmişti 2niz birden kayboldunuz ortadan
Onunla maral sezon finali yaptı galiba.
bende baktım ünlüler sürekli yeniliyor aman be dedimsonuçta kimin nerden geldiğini bilemeyiz bizide ilgilendirmez yani burda gerilmeye gerek yok ha şu an merve kazansın istiyorum o ayrı yada turbişko neden dersen hasanımı elediler begüm alsın istemiyorum şu an hilmicemdende bu sezon çok soğudum düşündüm yarışmanın başından beri sinir olduğum iki kişi var merve turabi ikiside hırslı ve gıcık olmaya devam ettiğime göre çizgilerini hiç bozmamışlar bende ikisinden biri kazansın bari diye düşünüyorum artık son ikiye ikisi kalsın ödülü ikiside alsa farketmez benim için çok alakasız ikiliyi tutuyorum şu an farkettim
mybabyi bende gelince görmedim senide görmedim izgubende arada buralardaydı baktım tanıdıklar yok ortada napayım dedim uğrayasım gelmedi
Ay o ne ilginç bir fikirmiş öyle ya bayıldım sana
fikirlerim şekil önümden çekil kedi ama ben dedim bu survivorda her an herkesi tutabilirim bak merve ve turabi bile destekler oldum gerçi geçen sene merveyi destekliyordum bu sene gıcık olmuştum ama tekrar tutayım madem kimse kalmadı ayrıca haklarını yemeyim başarılılar bence
bencede çok şanslı özellkle son zamanlarda baya baya şanslı hilmiyi yeniyor yaEvet finali onlar hakediyor kesinlikle. Begüm yerine de Hasan kalsaydı tam allstara yakışır bir 4lü kalmış olacaktı. Ama begüm accaip şanslı ya valla Allah çirkin şansı versin
bende begüm veya hilminin gitmesini tercih ederdim hasan kalmalıydı kesinlikle en azından finale ama olmadıHasana üzüldüm keşke turabi veya hilmicem gitseydi.
Yahu dünkü oyun saçmalık ötesiydi...Kazanan Venedik e gudecek okey de...eee Merve kazansa Begümle gidecekti. Erkekler kazandı gene Begüm Venedik e gidiyor...yani herhalükarda Begüm Venedige gidiyor. Begüme dün torpilmi geçildi anlamıyorum...Ha begüm dunku oyunu alsaydı Merveyle gideceklerdi...O zaman sadece Merve ve Begum oyunu oynasalardı. Begüm erkekleri gönulluler kontenjanından götüreydi. cunku dun erkekler kazaninca Alp Kırsan Begum gonulluler takimindan oldugu icin o da Venedige gidecek dedi...yazik uzuldum Merveye..
Bende özlemişim ya siz gittiniz ben burda hep kavga ettim
aynı bende öyle yaptım bi iki geldim baktımkimmiş o kavga ettiklerin çok ayıp biz gül gibi geçiniyorduk hep beraber turbişko turbişkolarınla takılıyorduk senin bende bir ara geldim baktım kimse kalmamış tanıdık aynı tadı bulamadım zaten survivorda bir ilginç oldu arada izlemedim falan bitme zamanı gelmişti artık