aaaaaaaaa4 kişinin arasında 4.olmuş ya helal valla begüm
Bu arada final oyunu sulu oyunmuş yanlış duymadıysam. Turabi kazanamasın diye mi yapıyon acun napıyonnnn
aaaaaaaaa
final oyunu yoktu sankii
sms yok muydu sadece??
ya bir de öyle deme kediş hakan bi kere su oyununda turabi kalır bak ilk engelde demişti.
turabi jet gibiydi o oyunda
benm en çok şaşırdığım oyundu. bilmem hatırlar mısın. suyun içinde çıkmalı engeller vardı 2 tane
yapar benceYok şimdi finaldeki 2 koltuk için yarısacaklarmış bu kezde. Kazanan ilk koltugu kapacakmış. 2. koltuk sms le olcak yine herhalde bilmiyorum. Yani öyle duydum gibi hatırlıyorum.
Ah inşallah kuzum ya. Oyunu görmedim ama fazladan yüzme gerektiriyorsa o zaman Turabi için zor. Bakalım cok merak ediyorum.
Niyeyse bana bu ilk koltugu hilmicem alacak gibi geliyor.
Sonrakide sms'le belirlenecekse 2.koltukta mervenin olur.
Turbişim elenecek gibime geliyor uf tırsıyorum.
eee kıbrısa direk gitme şansını elde ettiydi ya turabi
ben bişey anlamadım bgnkü oyundan
finale 4 kişi çıkacak denildi ee tmm 4 kişi işte bişi anlamıyoreeee
Acun her zamanki gibi kafasına göre kural değişikliği yapıyor.
Bu sene kıbrısta oyun oynamayacaklarmış, kıbrısta oynayacakları oyunları dominikte oynayıp kıbrısa 2 finalistlemi gideceklermiş neymiş.
Ne yapacağını şaşırdı.
bu sene survivordan bir sey anlamadim ne kurallarindan ne yarışmalarından nede yarismacilardan hele finalistleri hiç anlamadimözet hiç bişey anlamadim memnun muyum hayır
gerçekten ya biraz bişey anlasaymışız iyimiş amasenin anlamadıgını aynı şekilde bende anlamadım ,niye anlamadıgımı inan bende anlamadım
anlamadık anlayamadık anlasaydık iyiydi
bende ya hasan gidip begüm finale çıktıktan sonra bir soğudum sinir oldum yazık oldu hasana begüm tamam son zamanlarda iyi ama finale gitmeyi hakettiğini hala düşünmüyorumHasan elendikten sonra çok istekli izlemiyorum ne yalan söylim hasan dururken begümün finale gitmesi neysee
eee onca sembol oyunu niye oynandı ozman madem işin sonunda yine bi bişey vardıda
tamam turabiyi sevmiom ama ben direk finalist olcagını sanmıştım onun
neyse bgnkü oyunu izlerken anlarız neyin ne oldugunu
geçen seni turabi merve gokhan ve ahmet 4 ü oyun oynamışlardı bugün oynucakları oyun o oyunlar herhalde
gökhan kazanmıştı ilk koltugu oyunlarda
ahmet dursunla merve sms le elenmişti yanılmıyorsam
sonrada turabi ve gökhan arasından turabi birinci olmuştu demi :))
ya mybaby doğru hatırlıyor kıbrısta oyunoynamışlardı sulu oyundu yine gökhan direk çıkmıştı finale ahmet sanırım kıbrıstaki oyunlarda elenmişti merve ve turabi sms e çıkmıştı turabi daha fazla oy alıp finale gökhanla kalmıştıValla bende anlamadım kıbrısa bu sene parası yetmedi de o yuzden kısa süreliğinemi kiraladı nedir napmaya calısıyor bu acun
Hatırlamıyorum ki gecen seneden aklımda 2 sahne var birisi araba oyununda Turabiyle Ahmet Dursunun yarısması, diğeride finalde Turabinin şampiyon olması. Aralarda ne oldu hiç aklımda kalmamış
ya mybaby doğru hatırlıyor kıbrısta oyunoynamışlardı sulu oyundu yine gökhan direk çıkmıştı finale ahmet sanırım kıbrıstaki oyunlarda elenmişti merve ve turabi sms e çıkmıştı turabi daha fazla oy alıp finale gökhanla kalmıştıama kedi haklısın bu sene acunun parası yok galiba ödüller bile öyle güzel değildi yani tamam all star dedi zor dedi ama son ödüller bile çok çok vayylık değildi önceden vay be derdim ödülleri izlerken hiç unutmam geçen sene şu helikopterle tur atmışlardı bi yerde limuzinlerde gezmişlerdi falan bu sene hiç öyle güzel şeyler yoktu acunun bu sene parası yok
evet aynen öyle oldu sanki simit sarayıyla kapadılar ödülleriİşte o sulu oyunu bu sene kıbrısta değil dominikte oynayacaklarmış kıbrısa 2 kişi gideceklermiş sanırım.
Bencede parası yok e kanal yönetmek zor. Sörvaynır ve ütopya olmasa izlenmeyecek neredeyse o yuzden her gune sörvaynır koydu zaten. Bu seneyi simit sarayıyla bitirdi valla 2 haftada 1 simit sarayı ödülü vardı. Son haftada nusreti koydu oda arkadası oldugu içindir
evet aynen öyle oldu sanki simit sarayıyla kapadılar ödüllerizaten survivor bitiyor acun şimid ne koysam kanala diye kara kara düşünüyordur ütopyada iyice ütopik oldu elenenler geri geldi falan acun ne yapacağını şaşırdı survvorda da elenenler geri gelir diye düşünmedim değil
bakalım ne kadar tutacaklarReklamını gördüm. Yetenek sizsinizin finalleri baslıyormuş. birde rising star diye yeni bir şarkı yarısması baslatıyor.
Ayrılsakta beraberizde tekrar baslayacakmış.
bakalım ne kadar tutacaklarkedi özlemişim seni ben