Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Canım beni buradaki kimseyle karıstırma. Ben siz gibi benim tuttugum müthiş karakterli diğerleri iğrenç, asalak vs demedim hiç bir zaman. Yeri geldi turabi ne kadar aptalsın dedim, yeri geldi mervenin ağlamasına üzüldüm, yeri geldi hasan haklı turabi yanlış yaptı dedim. Körü körüne turabiiiiii diye dalmadım olaya. Hiç biri babamın oğlu kızı değil ki kendime profil resmi yapayım deli gibi savunayım oy atayım. Biz burada baştan beri gırgır şamata yaptık. Sonradan gelenler böyle bir fanatizme falan vurdu işi. Şimdi bana bir daha yazarken nickime bak, gercekten öyle dedim mi demedim mi iyi hatırla sonra yaz ne yazacaksan. Hadi sana iyi fanatizmler.
Ben de mervenin hatalarını söyledim,buradaki başka insanlar da söyledi,mesela mervenin hasana kel falan demesi yanlıştı.Ama duygu merveyi destekliyor diye ona karaktersiz dediniz.Bu çok ama çok saçma büyük bir kadının bunu demesi.

Bence eleştiriyi kaldıramayan insanlar buralara yazmasın.Sorunlar da böylece bitsin.:KK70::KK70::KK70:

Ben de mervenin hatalarını söyledim,buradaki başka insanlar da söyledi,mesela mervenin hasana kel falan demesi yanlıştı.Ama duygu merveyi destekliyor diye ona karaktersiz dediniz.Bu çok ama çok saçma büyük bir kadının bunu demesi.

Yaa buyuk bir kadın demene cok guldumm :KK70:
Ben duyguya merveyi destekliyor diye karaktersiz demedim ki. Önceki sezondan beri sevmiyorum duyguyu. Karakterini, büyüklenmelerini, çirkefliğini sevmiyorum ne yapayım.

Komik,komik komik,insanlar çoooooook komik.
Neyse arkadaşlar ödül oyunu bugün .İnşallah Merve veya begüm alır .Ödül de çok güzel yalnız.:KK48:

Şurada 2 eğlence olsun diye program izliyoruz. Gelip ciddi ciddi ya sen nasıl izliyorsun x böyle böyle yapmadı bi kere tımammııııııı diye alıntılamayın gözünüzü seveyim. Hesap mı soruyorsunuz nedir yani.
Gırgırına her turlu varım ama ciddi ciddi hesap sormaya calısanlar var hiç çekemem.

boşver ya bu akşam da izliyecem ben, burada gırgır yapmadan izleyemem nasılsa, gel bu topiğe akşam eğleniriz.

Gerçekleri konuşuyoruz arkadaşlar,azıcık eleştiri kaldırın.Sizin her dediğinize kafa sallayan kişiler değiliz maalesef.:KK70:
Çok merak ediyorum akşam kim kazanıcak yaa

Keşke sms sonuçları açıklansaydı.Turabi falan kaçıncı oldu çok merak ettim,bir de hasanı

Kimsenin şampiyon olmasını istemiyorum en boktan survivor bu sene oldu en saçma sapan insalar finale kaldı hepsi itici iğrençler hasanı da yolladılar begüm kaldı ya acun sağolsun begüme torpilini yaptı ne de olsa himayesindeydi önceden de ! numaracı hileci acun sahtekar!!

Begümü sevmem ama niye acun onu korusun ki?.Çıkıp oyun kazandı.Oyunu hasan alsaydı begüm giderdi zaten.:KK43:

ne yanii torbo ve hilmicemmi kaldı finalee harcadılar hasanı ayy bide begümmüü.. bunlar ne yaaa.. çok sinrlendimm..istemiyorumm tekrar turboyuu hilmicemi begümüü .. merveyii..

Hırslı insanı severim normalde, ama merveyi hiç sevemiyorum.. Onunki hırsda değil farklı bişey.. Hastalık gibi geliyor bana.. Çok itici, çok fesat.. Tamamen benim karakterime aykırı bi insan.. Hemcinsim olmasına rağmen gram elektrik almıyorum ondan.. Birinci olmasınıda hiç istemiyorum. Atlet olmasından başka çok bi özelliği yok.. Beceri oyunlarında kötü... Sadece koşmak yeterli olmamalı bence başarılı sayılmak için.. Hakanın arkasından neler söylüyordu yüzüne neler.. İkiyüzlülük bence bu.. Ama burda bi Merve hayranları var, sanırsın akraba.. Hemen niye öyle dedin niye böyle dedin başlıyorlar.. Bunlar bizim düşüncemiz arkadaş, değiştiremezsiniz.. Biz savunmaya geçiyormuyuz Turabiye bir sürü laf söylenince.. Evet Turabiciyiz ama yanlışına da yanlış yaptı deyip geçiyoruz.. Diğeri fanatiklik bence.. Hiç gerek yok fanatik olmaya... Eğleniyoruz nihayetinde..

Hırslı insanı severim normalde, ama merveyi hiç sevemiyorum.. Onunki hırsda değil farklı bişey.. Hastalık gibi geliyor bana.. Çok itici, çok fesat.. Tamamen benim karakterime aykırı bi insan.. Hemcinsim olmasına rağmen gram elektrik almıyorum ondan.. Birinci olmasınıda hiç istemiyorum. Atlet olmasından başka çok bi özelliği yok.. Beceri oyunlarında kötü... Sadece koşmak yeterli olmamalı bence başarılı sayılmak için.. Hakanın arkasından neler söylüyordu yüzüne neler.. İkiyüzlülük bence bu.. Ama burda bi Merve hayranları var, sanırsın akraba.. Hemen niye öyle dedin niye böyle dedin başlıyorlar.. Bunlar bizim düşüncemiz arkadaş, değiştiremezsiniz.. Biz savunmaya geçiyormuyuz Turabiye bir sürü laf söylenince.. Evet Turabiciyiz ama yanlışına da yanlış yaptı deyip geçiyoruz.. Diğeri fanatiklik bence.. Hiç gerek yok fanatik olmaya... Eğleniyoruz nihayetinde..
bananeee ben turboyu sevmiyorum geçen sene sevdim onuu..

X