Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
O zaman 4. Koltuk icin de oyun koysaydı..sms degil..

Ayrıca kızlarla erkeklerin beraber uarıstıgı bir yarısmada parkur ya da hıza dayalı oyun kadar sacma blsey olamaz..iyi artık bir de onu yapsaydı..

ama bu şekilde güçlü ve hızlı olanlar için dezavantaj oluyor.

survivor oluyor beceri oyunu. hani bu klasik aile yarışmaları olur ya. ha o ha survivor.

saçma yani.

O hafta serenay 1. çıktı.
Elenme adayı kimdi hatırlamıyorum ama merveden yuksek oy almıstı. Yani serenay merve deseydi merve gidiyordu. Ama acun dedirtmedi ahmeti yolladı.

o haftayı tam hatırlamıyorum bir daha bakarım da ben ilk haftalardan serenayın direk merveyi söyleyeceğini düşünmüyorum zaten.

ama bu şekilde güçlü ve hızlı olanlar için dezavantaj oluyor.

survivor oluyor beceri oyunu. hani bu klasik aile yarışmaları olur ya. ha o ha survivor.

saçma yani.

Bana gore en mantıklısı dayanıklılık oyunu boyle durumlarda..

Tamamen yavas olan da, tamamen beceriksiz olan da kalmasın arkadas ya..

Sinir oldum gece gece..

Konuşmuşlardı öncesinde hakan ve oflazla merveyi söyleyeceği üzerine.

sonuçları buldum

serenay birinci ama merve aydın da 3.

muhtemel oylamadan merve oflaz çıkmıştı. merve oflaz 5. yani merve aydın ın elenme ihtimali yoktu.

anıl 2. olmuş. oylamadan anıl çıkmadıysa merve elenmezdi.

hadi bunu açıklayın.

Begüm finale kaldı Hasan elendi ya şaka gibi. Hasan'ın giderken "begüm çizgisini hiç bozmadı" demesiyse komediydi resmen. İlk haftalarda turabiye bi ton laf giydirip sonrasında finale gitmek için Hasan'dan uzaklaşıp turabilere yanaşan begüm değil miydi? Oyunu kazanınca bile gitti turabiyle hilminin boynuna atladı. Hasan giderken söylediği laflarla umarım begümü utandırmıştır.

Benim için survivorun en karakterli iki adamı elendi: Doğukan ve Hasan. Daha da izlemem.

o haftayı tam hatırlamıyorum bir daha bakarım da ben ilk haftalardan serenayın direk merveyi söyleyeceğini düşünmüyorum zaten.
Keşke nasıl seyrediyorsunuz diye atar yapmasaydın, bak ne komik oldu

Serenay merve diyemesin diye ahmet dursun gitti.
Mide hastalığı nüksetmiş, midesi hasta olan adamın survivorda ne işi varsa...

:)))) of kızlar de haydi yatın uyuyun
Gitti hasanımmm gittiii
Ne vardı o rakamları 100 saat incelemesiydin yamuk takmaya calışmasaydın:/
Yada ondan önceki oyunda topları atabilseydin.
Birazda begümm Kalsın diye mi ona yenildin acep ne ettin safım bnm

sonuçları buldum

serenay birinci ama merve aydın da 3.

muhtemel oylamadan merve oflaz çıkmıştı. merve oflaz 5. yani merve aydın ın elenme ihtimali yoktu.

anıl 2. olmuş. oylamadan anıl çıkmadıysa merve elenmezdi.

hadi bunu açıklayın.

keşke siz hemen atar yapmasaydınız

nihat doğan ın gelmesinden son anda vazgeçildiği için acun un arkadaşı olduğu için ahmet dursun geldi.

biraz daha dikkatli takip edip öyle yorum yapın.

Aynen. O hafta ahmet gitmeseydi merve oflaz gidiyordu. Yani acun oflazi kurtardı :)

:))))

bu arada cevabınızı merakla bekliyorum. mesajı gördüğünüzde cevap yazarsanız sevinirim.

öyle komik oldu diye güldünüz de sonra da güldünüz mü merak ettim.

Bazı yorumlar çok ilginç acun merveyi bilerek nasil finale cikarmis oluyo ki finale cikardigi birisi varsa o da begümdür, iki gündür resmen begüm kazansin diye planlanmiş oyunlar Merve buraya kadar bileginin hakkiyla geldi kimse bunu göz ardı etmesin halk tarafindan da sevilen birisi oylardan anlaşildigi üzere inşallah yarışmayi da kazanacaktir. Olan hasana oldu gerçekten çok üzüldüm bir dogukan vardi birde hasan adam gibi adam ikiside elendi ama doğruluk dürüstlük iş yapmiyor bu devirde maalesef

Hasan bana kalırsa iyi niyetinin kurbanı oldu,başından beri begümü savundu,kolladı durdu sanki oraya yarışmak için değilde arkadaş bulmak için gelmiş,begümse onu hep kullandı sinsi şey gitmemek için turabiye yanaştı,hasan nasılsa oylarım yüksektir gitmem düşüncesiyle bugün dokunulmazlığı begüme bilerek verdi bence ama evdeki hesap çarşıya uymadı hasanın onu düşündüğü kadar bir kere begüm onu düşündümü acaba yalandan üzülmüş numarası yaptı sinsi,sanırım bu gidişle korkarım birinci bile olur

Yarışma da Doğukan ve Hasan ı destekliyordum. Begüm gibi biri en iyi survivor seçilen yarışmada finale kaldı ya. Bu yarışmadan cacık olmaz...

Hadi diyelim yarışma en karakterli yarışması değil, en iyi survivor seçiliyor. Ama Begüm finale kalıyor...

umarım acunun elemanları burayı okuyordur halkın tepkısını goruyordur oyle ben de cok uzuldum demeyle olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…