Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

acun merve 2-0 öndeyken sırf turabide sayı alsın diye 6 saniye kala onu kazandı saydı

bunu fark etmeyen yoktur heralde

Turabici olarak Merveyi sevmesemde Mervenin kazanması iyi oldu. Geçen sene Turabi kazanmıştı zaten.. Ama şu da bi gerçek Acun Merveye torpil geçti bence.. Hiç konuşturmadı Merve'yi.. Hıhı evet olabilir bilmiyorumdan başka bişey demedi Merve..

merveyi birinci yapmak için uğraşıyor acun en başında gidecekken göndermedi, geçen haftalarda sırf merve gitmesin diye yine bir oyun dönüldü. Sürekli kahraman ilan edip duruyorlar. Artık iyice sinir oluyorum ya. Bu kadar da belli edilmez. İyi neyse arabayı aldı( sürekli hıhı bilmiyorum diyerek.) , inşallah survivorı başkası kazanır.

Acun merveye kıyak yaptı resmenisırf arabayı kazansın diye,turabiyi konuşturduğun kadar merveyide konuşturdursaydı ya..Hasan yada Begüm'mün kazanmasını isterdim olmadı ama..

Akşam turabi yine alacak diye izlemedim ikinci yarıyı valla.Allahtan kazanamamış .

Dün akşamki oyun çok komikti çok güldüm izlerken en çokta hasanla merveye güldüm hasanın o arabanın etrafında dönmesi neydi öyle benim başım döndü izlerken bir taktik denedi ama tutmadı, hele mervenin acunun sorularına saniyeyi kaçırmamak için kısa cevaplar vermesi hatta sonlara doğru cevap bile vermedi ama haketti bence geçen yıl turabi kazanmıştı bu yılda o kazansaydı haksızlık olurdu birde kardeşine hediye etmesi çok güzeldi umarım birinci de olur, turabi hem arabayı almıştı hem birinci olmuştu bu yılda merve aynı şeyi yaşar inşallah

doğukan elenme sonra röportajında vermiş veriştirmiş, hakana, beni bitirdi, içten içe kemirdi hıyar diye

son iki oyunu sattı, serenay umrunda değildi vs... çok konuştu valla, ama bence hepsi doğruydu
Aaa nerede dedi bunlari nasil kacirdim ?

Tabiki hakli adami hayattan soguttu psikolojisini bozdu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…