Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hakan bu survivorın başrolünü oynuyor sevseniz de sevmeseniz de en başından beri herkes onu konuşuyor . ben hakanı sonuna kadar destekliycem

Neyse kimin pislik karaktersiz olduğunu açık açık herkes görmüş oldu doğu merak etme sen seranayıda planlarıyla doğuya yazdırdı biz senin içini biliyoruz

Ahahahaaa hakan doğuya serenayı mı yazdırdı????
Artık ne diyeceğinizi şaşırdınız. Doğuya süzme salak diyorsunuz bilmem haberiniz var mı?

Neyse ben ne anlatsam boş,siz gene aynı düşüneceksiniz,ama kaç insan anladı en azından hakanla serenayı,o yüzden seviniyorum.İnş. bu dokunulmazlıkta da hakan gidecek

Hakan zerre serenayla doğuyu sevmiyordu,serenayın gitmesini de istiyordu ama önce doğuyu göndermekti amacı,doğu planı anladı serenay gitti,serenayın gidişi en çok hakana yaradı,bugün de korkudan dolayı oyunu kaybetti doğuyla çıkmak için sms'e.Hani dün diyordu "benim seçeneğim varken ben seni yazmam" diyordu 2 gün önceki dokunulmazlıkta,ne oldu merveyi yazamadın mı ?Korkak ,millete korkak diyeceğine sen kendine bak.

Doğukan'a korkak diyen Hakan gönüllülerden Hilmi,Hasan ile smse çıkmamak adına resmen korktu ve oyunu bile bile verdi asıl korkak ortaya çıktı yani.
Simit satarım,kestane satarım dost satmam diyen Hakan ne oldu da bir sonra ki konseyde dostunu satıp Doğu yazdın Merve ile smse çıkmaktan korktu çünkü asıl korkak yine ortada.
Evet Doğu gitti üzüldüm ama elbette Hakan sen de gideceksin.

doğukan oyunlarda genel olarak başarısızdı hep o yüzden çok bile kaldı ama hakan ın gitmesini isterdim tabiki

gönüllüler bile ağzı açık izliyor ve dile de getiriyorlar adam satmayı...birebir yaşıyorlar adada..

kızlar merve bence regl olmadı
mantık olarak regl olsalar o çamurlu ve su oyunlarında ne yapacaklar direk mikrop kapma sebebi
bence ilaç kullanıyordur kızlar

fotodaki sen misin canm merak ettm
ne demek istedin tam anlamadm ben
yok canım ben değilim..
hani herkes diyor ya doğukan adam satmadı diye..gönüllülerin arasında bile lafı oldu konseyde bile ,doğunun serayanı yazdığı haftadan bahsediyorum ağızları açık izlediler...nasıl yapar gibilerinden..turabi hilmi aralarında çok konuştular hasanla begümde aynı şekilde...tutup hilmi şu saate turabiyi yazsa yada zamanda anıl merveyi yazsaydı tepkiler nasıl olacaktı acaba..

ya da hakan seranay ı yazsaydı :))

doğukan oyunlarda başarısız değildi ki.
hakan 229 oyun oynamış,100 galibiyet 129 mağlup olmuş.
doğukan 226 oyun oynamış,103 galibiyet 123 mağlup olmuş.

Geçen hafta Doğukan kendini kurtarmaya çalıştı bu hafta Hakan ben ikisinin yaptığındada bir fark göremiyorum

Bugün güzel oyun var ,kavgasız gürültüsüz ,gülücem bugün,ohh be zaten sınavlardan kafayı yemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…