Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Aaa nerede dedi bunlari nasil kacirdim ?

Tabiki hakli adami hayattan soguttu psikolojisini bozdu resmen

canım ben sabah aramızdaa kalmasında izledim, artık akşamları izlemiyorum ya, gün geçtikçe daha sıkıcı olmaya başladı, arada öyle aramızda kalmasında rastlarsam bakıyorum bi kaç dk...

Ya ben bir hafta kadar bolum kacirdim dogukan hangi ara elendi merve hangi ara arabayi aldi anammmmm bu survivor ne kadar hizli ilerliyor boyleeeee
doğukan dün değil evvelsi gün hakanın durum 9-8 ken oyunu satmasından dolayı

hakanla sms kalıp elendi

arkasından röportajda bayağı vermiş veriştirmiş keşke konseyden de susmayıp söyleseydi mesela merve açık açık

söyledi hakanın yüzüne

mervede dün arabayı kazandı

Dün yarışma başlarken ya Hasan ya da Merve kazansın istemiştim sonun da Merve kazandı :)

New york ödülünü gönüllüler kazanmış,resimleri falan vardı nette .Tühh be

doğukan dün değil evvelsi gün hakanın durum 9-8 ken oyunu satmasından dolayı

hakanla sms kalıp elendi

arkasından röportajda bayağı vermiş veriştirmiş keşke konseyden de susmayıp söyleseydi mesela merve açık açık

söyledi hakanın yüzüne

mervede dün arabayı kazandı

hakan 9-8 ken oyunu mu satmış.:)))

yok zaten normal zekada bir insan kendisi adayken oynamaz serenaydan başka, o konuda sıkıntı yok da.

doğukan son oyunda kural hatası yaptı geri döndü, ben mi başka bir şey izledim siz mi başka birşey izlediniz.

oyunu doğukan'ın hatası nedeniyle kaybettiler. konseyde bu konuyu hiç açmadı bile doğukan. Açamazdı da zaten.

yok zaten normal zekada bir insan kendisi adayken oynamaz serenaydan başka, o konuda sıkıntı yok da.

doğukan son oyunda kural hatası yaptı geri döndü, ben mi başka bir şey izledim siz mi başka birşey izlediniz.

oyunu doğukan'ın hatası nedeniyle kaybettiler.
siz yanlış birşey izlemişsiniz anlaşılan göz var izan var adam bilerek oynamadı ki biz bunu konseyde daha ismi çıkar çıkmaz tahmin ettik

120 gün izleye izleye ne kadar hesapçı kitapçı olduğunu gördük biliyoruz

hilmicem ve hasanla sms e çıkmayı Doğukanla çıkmaya tercih etti

merveyle doğukan 9 a kadar getirdi o oyunun başındaki 1 puan hariç hiç bir oyun almadı

merve bilerek oynamadın hakan dediğinde diyecek birşey bulamadı saçmaladı çünkü doğru

oyunu doğukan'ın hatası nedeniyle kaybettiler. konseyde bu konuyu hiç açmadı bile doğukan. Açamazdı da zaten.
bide normal zekadaki bir insan adayken oynamazdı demişsiniz sereneya gazı veren kimdi peki

hadi serenay bu oyunu alalım derdimizin adaylık olmadığını görsünler falan fişman:KK53:

Gönüllüler kazanmış zaten ünlüler iki kişi, gönüllüler dört ve güçlü erkekler kaldı onların kazanması doğal, ama artık yarışmanın pek heyecanı kalmadı kişiler azaldıkça oyunlar eskisi gibi heyecanlı olmuyor bir an önce finali olması lazım artık

Ohaaaa araba oyununu şimdi tekrar izliyorum da, merve hakanın verdiği taktiklerle kazanmış.:KK70:

Gecen haftada dedigim gibi Dogukan supriz sekilde Serenay in adini vererek hem takimi yakdi hemde kendinin sonunu hazirladi.

o vakit hakan merveye vereceği akılı kendisine kullanaydı ya:KK53::KK70:

ayrıca mervenin kazanmasının hakanla bir ilgisi yok kendi başarısı
120 ye kadar sayıyorum açıyorum olmuyo yaaa diye saçını başını yolarken(süper mantık gerçekten:KK70:) hakan yanına gidip 'e sen de madem sayabiliyon niye 120 de açıyon 118 de falan aç bari' demeseydi zor alırdı o arabayı.

X