- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
Kız güzel, biraz çirkin olsa bu kadar nefret edilmezdi.aynen ya seviyorum ben begümü mantıklı konusuyor bence :) ve son zamanlarda baya güçlendi
Ah o hakan olmasa merve napicaktıo vakit hakan merveye vereceği akılı kendisine kullanaydı ya
ayrıca mervenin kazanmasının hakanla bir ilgisi yok kendi başarısı
Bence tüm güzel kızlar gibi bunun da makyajsız hali daha güzel. Bu fotoğrafta nasıl diyim biraz sıradan gibi. Ama adada saçbaş dağınıkken bile çok hoş.Eki Görüntüle 1564041
aynen ya baksana normal hayatta ne kadar tatlı kadınsı :)
evet ya seviyoruz begümü sporcu olmamasına ragmen harika oyunlar cıkarıyor kız olimpiyat birinciden 5 oyun aldı daha ne yapsınnBence tüm güzel kızlar gibi bunun da makyajsız hali daha güzel. Bu fotoğrafta nasıl diyim biraz sıradan gibi. Ama adada saçbaş dağınıkken bile çok hoş.
aynen120 ye kadar sayıyorum açıyorum olmuyo yaaa diye saçını başını yolarken(süper mantık gerçekten) hakan yanına gidip 'e sen de madem sayabiliyon niye 120 de açıyon 118 de falan aç bari' demeseydi zor alırdı o arabayı.
evettt merveyi sevmiyormuş hala ona ısınamamış yine final yine kıbrıs dedi durdudünkü bölümde reklamlardan sonra hakan kameralara ne konuşuyordu, ben izleyemedim. merveye mi takmıştı yine?
Niye gitsin istiyosunuz ya, bir tane de kız olsun yarışmada. Ortam hanzolara kalmasın.