Aaa nerede dedi bunlari nasil kacirdim ?
Tabiki hakli adami hayattan soguttu psikolojisini bozdu resmen
Aaa nerede dedi bunlari nasil kacirdim ?
Tabiki hakli adami hayattan soguttu psikolojisini bozdu resmen
Ya ben bir hafta kadar bolum kacirdim dogukan hangi ara elendi merve hangi ara arabayi aldi anammmmm bu survivor ne kadar hizli ilerliyor boyleeeeekeşke doğukan bu röportaj sırasında söylediklerini adadayken de dile getirebilseydi
doğukan dün değil evvelsi gün hakanın durum 9-8 ken oyunu satmasından dolayıYa ben bir hafta kadar bolum kacirdim dogukan hangi ara elendi merve hangi ara arabayi aldi anammmmm bu survivor ne kadar hizli ilerliyor boyleeeee
Sagol cnm. Gerçekten cok sıkıcı olmaya başladıbuldum senin için videoyu
http://www.milliyet.com.tr/survivor...er---korkudan-neredeyse-altina-yapacakti----/
doğukan dün değil evvelsi gün hakanın durum 9-8 ken oyunu satmasından dolayı
hakanla sms kalıp elendi
arkasından röportajda bayağı vermiş veriştirmiş keşke konseyden de susmayıp söyleseydi mesela merve açık açık
söyledi hakanın yüzüne
mervede dün arabayı kazandı
siz yanlış birşey izlemişsiniz anlaşılan göz var izan var adam bilerek oynamadı ki biz bunu konseyde daha ismi çıkar çıkmaz tahmin ettikhakan 9-8 ken oyunu mu satmış.:)))
yok zaten normal zekada bir insan kendisi adayken oynamaz serenaydan başka, o konuda sıkıntı yok da.
doğukan son oyunda kural hatası yaptı geri döndü, ben mi başka bir şey izledim siz mi başka birşey izlediniz.
oyunu doğukan'ın hatası nedeniyle kaybettiler.
bide normal zekadaki bir insan adayken oynamazdı demişsiniz sereneya gazı veren kimdi pekihakan 9-8 ken oyunu mu satmış.:)))
yok zaten normal zekada bir insan kendisi adayken oynamaz serenaydan başka, o konuda sıkıntı yok da.
doğukan son oyunda kural hatası yaptı geri döndü, ben mi başka bir şey izledim siz mi başka birşey izlediniz.
oyunu doğukan'ın hatası nedeniyle kaybettiler. konseyde bu konuyu hiç açmadı bile doğukan. Açamazdı da zaten.
o vakit hakan merveye vereceği akılı kendisine kullanaydı yaOhaaaa araba oyununu şimdi tekrar izliyorum da, merve hakanın verdiği taktiklerle kazanmış.
Niye gitsin istiyosunuz ya, bir tane de kız olsun yarışmada. Ortam hanzolara kalmasın.Begüm ne zaman gidiyor ya
120 ye kadar sayıyorum açıyorum olmuyo yaaa diye saçını başını yolarken(süper mantık gerçekteno vakit hakan merveye vereceği akılı kendisine kullanaydı ya
ayrıca mervenin kazanmasının hakanla bir ilgisi yok kendi başarısı
aynen ya seviyorum ben begümü mantıklı konusuyor bence :) ve son zamanlarda baya güçlendiNiye gitsin istiyosunuz ya, bir tane de kız olsun yarışmada. Ortam hanzolara kalmasın.