- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Cevrendekileri Merve kadar bile karakterli gormuyorsan; sen cok karaktersiz insanlar arasindasin o zaman yazik uzuldum adina. Koyunun olmadigi yerde keciye Abdurrahman Celebi demen normal tabi.Keşke çocuklarımız veya yakınlarımız onun gibi birazcık karakterli olsa.Hayır ne yapmış merve aydın onu anlamıyorum.
Sevmediği kişilere yalandan seviyorum demiyor,oynamıyor,düşüncelerini çatır çatır söylüyor,oy kaybetme pahasına.Hasanla falan tartıştı mesela.Ama oy arttırmak için yanaşabilirdi.Ama yapmadı.Bu kadar basit.
Öyle tabi canım ya izletmeyiversinler.
Pepe püpe yok mu onu izletsinler
Digerlerini bilmem ama benim cocuk pepe püpe yaşını geçti. izlemiyor onları.
O zaman yaşına uygun birşey izletin.
Evet dogru diyorsunuz da Pratik ve teorik her zaman örtüşmez. malesef böyle.
instgramdan :)nerden öğrendn kıs
ay ben sana neyi sormuştuminstgramdan :)
bende hep gönüllüleri tuttum bu zamana kadarYeni yarismacilar doğruysa ilk kez ünlüleri tutacagim.
Alex galp ben
Yok survivorda ne işi var diye sormam, bir nevin yanıt değil sonuçta. Turnuvalarda başarılı olamayınca para kazanmak için burayı bulmuş. Sporcu olması kişilik bozukluğuna bahane olmamalı. Hakan da milli sporcu ona bakarsan. Kızın içindeki hırs+kin karışımından arkadaş falan edinememesi bir ortama girince 'ben de eğleniyom aslında' diye bocalaması çok iğrenç. Böyle bir karakterin televizyonda işi yok çoluğa çocuğa kötü örnek. Kadın içindeki kin yüzünden mutsuzluktan ölecek nerdeyse.
Milli sporcunun paraya ihtiyacı mı var? disiplinli bir sporcunun orda ne işi var. kaldı ki olimpiyatlara katılacak bu hanım kızımız ....kondüsyonuna ne katacak survivor? kondüsyonu sekteye ugramaz mı?
Merve geçtigimiz yıllarda "bugün ne giysem" adlı yarışmayada katılmıştı. enteresan.
Baştan sona her sözüne katılıyorum canım..aynı şeyi seyrediyoruz, farklı şeyler görüyoruz. ben de hakanın karakterini beğenmiyorum. o kadar rol yaptığı belli ki buna inanmayı aklım almıyor. devamlı entrika peşinde. serenay gidince gram üzüldü mü? üzülmüş rolü bile yapamadı. hasan abinin maskelerinden birini alıcam dedi itiraf etti maske takacağını. ayrıca daha önce survivorda tamamen gerçek yüzünü göstermediğini söylemişti zaten. bunun dışında hakan hırslı olmayabilir çünkü başarılı değil. merve kazandığı oyunlarda diğerleri kaybettiği için defalarca aç kaldı haliyle sinirlensin. ayrıca hakan su topu oynuyordu takım oyunu oynamak başka o başka.
ayrıca hırs kötü karakter değildir. ülkemizde sporcuların ne kadar desteklendiği malum. dediğiniz laflar birbiriyle çelişiyor. kız hırslı olsa disiplinli olsa kabahat, survivora bana her şey yakışır a katılsa kabahat. asosyal olduğunu düşünmemekle birlikte asosyal olması kötü bir insan yapmaz ki onu. turnuva kazanmak kolay bir şey değil sonuçta. ve emin olun turnuvaları kazanan sporcular acayip eğlenelim sosyal olalım kafalarında değiller. eğlence hayatı falan sporculuğa uymaz zaten. merve nin de başarılı olması için daha fazla disipline bile ihitiyacı var demek ki.
daha yazılacak çok şey var da o kadar farklı bakıyoruz olaylara daha uzatmıcam.
Gonulluleri tutuyorum Hasan reyiz foreverbende hep gönüllüleri tuttum bu zamana kadar
bende yarışmacılar doğruysa ünlüleri tutarım
sen şimdi kimi tutuyordun
gizemin serenaya hediye ettigi taci :).hani su 109 lira olanay ben sana neyi sormuştum
araya çok yazı girmiş tatlım
ütopya serkan da var yeni sezon survivor da