Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Cevrendekileri Merve kadar bile karakterli gormuyorsan; sen cok karaktersiz insanlar arasindasin o zaman yazik uzuldum adina. Koyunun olmadigi yerde keciye Abdurrahman Celebi demen normal tabi.

Cocuklarimiz cevremizdekiler onun gibi "biirazcik" karakterli olsa ne demek yahu?

ya ben dünkü yarışmayı hiç beğenmedim bi garip değil miydi yahu
sanki bi ruhsuzluk vardı. zaten onlarda adapte olamadılar
bir de 3 kişi kalınca ünlüler pek az gözüktü gözüme
ünlüler çok iticiydi ya hiç bir şey olmamış gibi duruyorlar
bari biraz zaman geçseydi

aynı şeyi seyrediyoruz, farklı şeyler görüyoruz. ben de hakanın karakterini beğenmiyorum. o kadar rol yaptığı belli ki buna inanmayı aklım almıyor. devamlı entrika peşinde. serenay gidince gram üzüldü mü? üzülmüş rolü bile yapamadı. hasan abinin maskelerinden birini alıcam dedi itiraf etti maske takacağını. ayrıca daha önce survivorda tamamen gerçek yüzünü göstermediğini söylemişti zaten. bunun dışında hakan hırslı olmayabilir çünkü başarılı değil. merve kazandığı oyunlarda diğerleri kaybettiği için defalarca aç kaldı haliyle sinirlensin. ayrıca hakan su topu oynuyordu takım oyunu oynamak başka o başka.

ayrıca hırs kötü karakter değildir. ülkemizde sporcuların ne kadar desteklendiği malum. dediğiniz laflar birbiriyle çelişiyor. kız hırslı olsa disiplinli olsa kabahat, survivora bana her şey yakışır a katılsa kabahat. asosyal olduğunu düşünmemekle birlikte asosyal olması kötü bir insan yapmaz ki onu. turnuva kazanmak kolay bir şey değil sonuçta. ve emin olun turnuvaları kazanan sporcular acayip eğlenelim sosyal olalım kafalarında değiller. eğlence hayatı falan sporculuğa uymaz zaten. merve nin de başarılı olması için daha fazla disipline bile ihitiyacı var demek ki.

daha yazılacak çok şey var da o kadar farklı bakıyoruz olaylara daha uzatmıcam.

Baştan sona her sözüne katılıyorum canım..

Valla seneye inciyle o ayşegül gelirse iş biter zaten .İkisi de birbirinden kavgacı

Ahahaha bi de olimpiyata mı katılacakmış merve. Çok disiplinliymiş gerçekten. Olimpiyata hazırlanmak yerine gelip burda yani survivorda direk dansçısı bir barzoyla atışmak, hayatında hiç spor yapmamış bir mankene iki de bir yenilmekle geçiyor zamanı. Madem ki olimpiyat sporcusu begümü havada karada yenmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…