Aynen. Şu ödül partisinde bile bir tek o var.valla tek bir başrol var o da Hakan.. Işıl ışıl parlıyor içlerinde.. Geri kalanlar sadece figüran gibi..herkesin dilinde hakan
Ben de tüm hayatımı yarışatı gibi koşup hırsla kendimi zehirleyerek geçirecem diye asosyalliğin dibine vursaydım ben de öyle dans ederdim. O kızın herhangi bir şeyi hırstan ayırıp zevk alacağına asla inanmıyorum. Hepberaber alkışlarlarken alkışı kaçırsa ben bunu nasıl yanlış yaparım diye kafayı duvarlara vuracakmış gibi bir hali var, yazık ya.Merve niye öyle dans ediyo keşke etmese
benzetme tam cuk diye oturduMerve aydın düğünde oynamasını bilmeyip kenarda sallanıp alkışlayanlar gibi kaldı.
Kısacası psikopat diyelimBen de tüm hayatımı yarışatı gibi koşup hırsla kendimi zehirleyerek geçirecem diye asosyalliğin dibine vursaydım ben de öyle dans ederdim. O kızın herhangi bir şeyi hırstan ayırıp zevk alacağına asla inanmıyorum. Hepberaber alkışlarlarken alkışı kaçırsa ben bunu nasıl yanlış yaparım diye kafayı duvarlara vuracakmış gibi bir hali var, yazık ya.
Ben de tüm hayatımı yarışatı gibi koşup hırsla kendimi zehirleyerek geçirecem diye asosyalliğin dibine vursaydım ben de öyle dans ederdim. O kızın herhangi bir şeyi hırstan ayırıp zevk alacağına asla inanmıyorum. Hepberaber alkışlarlarken alkışı kaçırsa ben bunu nasıl yanlış yaparım diye kafayı duvarlara vuracakmış gibi bir hali var, yazık ya.
Yok survivorda ne işi var diye sormam, bir nevin yanıt değil sonuçta. Turnuvalarda başarılı olamayınca para kazanmak için burayı bulmuş. Sporcu olması kişilik bozukluğuna bahane olmamalı. Hakan da milli sporcu ona bakarsan. Kızın içindeki hırs+kin karışımından arkadaş falan edinememesi bir ortama girince 'ben de eğleniyom aslında' diye bocalaması çok iğrenç. Böyle bir karakterin televizyonda işi yok çoluğa çocuğa kötü örnek. Kadın içindeki kin yüzünden mutsuzluktan ölecek nerdeyse.kız milli atlet. olimpiyatlarda yarışmaya,başarılı olmaya çalışıyor. bu yorumunuza da bu yorumunuzu beğenenlere de şaşırdım. o bir sporcu sonuçta. hırslı olması, disiplinli olması ve yaptığı spor dolayısıyla bireysel davranmaya alışkın olması çok normal. diyeceksiniz ki survivorda ne işi var. tabi ki amacı para kazanmaktır bu da normal. spordan para kazanmanın zor olduğunu biliyoruz. olimpiyatlarda ülkesini temsil etmeye çalışan bir sporcu için yarışatı, zehirlemek, asosyal kelimeleri ağır olmuş. daha başarılı olmak için hırs zaten şarttır. bu düşünceyle iyi sporcular yetişmemesi çok normal asıl bu yazık bence.
hislerime tercüman oldunYok survivorda ne işi var diye sormam, bir nevin yanıt değil sonuçta. Turnuvalarda başarılı olamayınca para kazanmak için burayı bulmuş. Sporcu olması kişilik bozukluğuna bahane olmamalı. Hakan da milli sporcu ona bakarsan. Kızın içindeki hırs+kin karışımından arkadaş falan edinememesi bir ortama girince 'ben de eğleniyom aslında' diye bocalaması çok iğrenç. Böyle bir karakterin televizyonda işi yok çoluğa çocuğa kötü örnek. Kadın içindeki kin yüzünden mutsuzluktan ölecek nerdeyse.
kız milli atlet. olimpiyatlarda yarışmaya,başarılı olmaya çalışıyor. bu yorumunuza da bu yorumunuzu beğenenlere de şaşırdım. o bir sporcu sonuçta. hırslı olması, disiplinli olması ve yaptığı spor dolayısıyla bireysel davranmaya alışkın olması çok normal. diyeceksiniz ki survivorda ne işi var. tabi ki amacı para kazanmaktır bu da normal. spordan para kazanmanın zor olduğunu biliyoruz. olimpiyatlarda ülkesini temsil etmeye çalışan bir sporcu için yarışatı, zehirlemek, asosyal kelimeleri ağır olmuş. daha başarılı olmak için hırs zaten şarttır. bu düşünceyle iyi sporcular yetişmemesi çok normal asıl bu yazık bence.
Kusura bakmayın ama benzetmeniz çok çirkin olmuş ,sizin yarış atı gibi dediğiniz kız ülkesi için ülkesine puan kazandırabilmek için koşturuyor ve kimbilir bu seviyeye gelmek için kaç yılını harcadı bu uğurda. Bu başarısı da hırslı olmasına bağlı zaten dans etmesine gelince evet dans etmesini bilmiyor, ama dans etmesini bilmiyor diye köşeye çekilip otursun mu napsın o da ayak uydurmaya çalışıyor, ben de dans etmesini bilmem açıkçası mervenin yerine koyuyorum kendimi ben olsam ben de onun gibi yapardım sanırım. Birde asosyal olduğunu nereden biliyorsunuz mervenin hayatı survivorla sınırlı değil ki dışarıda ailesi bir çevresi sevenleri var bu kızında asosyal olduğunu düşünmüyorum kesinlikle...Ben de tüm hayatımı yarışatı gibi koşup hırsla kendimi zehirleyerek geçirecem diye asosyalliğin dibine vursaydım ben de öyle dans ederdim. O kızın herhangi bir şeyi hırstan ayırıp zevk alacağına asla inanmıyorum. Hepberaber alkışlarlarken alkışı kaçırsa ben bunu nasıl yanlış yaparım diye kafayı duvarlara vuracakmış gibi bir hali var, yazık ya.