Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hakanla serenay ve turabi -bozok tayfası çocuklar için zararlı.Çocuklar da adam olmayı kamyon sözleri söyleyip sağa sola saldırmak,küfürlü konuşmak olarak sanacaklar sanırım.
Serenay desen sürekli bir acıtasyon derdinde.Hakan desen sürekli bir dedikodu ,plan.Aslında serenayın gitmesine en çok hakan sevinmediyse ben de neyim.
Zaten onun amacı serenayında gitmesiydi,çünkü serenay da onun güçlü rakibi.2 kere 1. olmuş.Kendi yapamadı.Doğukana yaptırdı,suçu da doğukana attı.Hem oy kaybetmedi hem de 1. olabilecek potansiyeldeki kişiyi kötü gösterdi.Bu işte en karlısı hakan.
Mervenin de asosyal olduğunu nereden biliyorsunuz merak ettim.Ben twitterde instagramda bakıyorum kıza,full arkadaşlarıyla ailesiyle boy boy resimleri var.Ben burada sizin özel hayatınız hakkında atıp sallasam iyi mi .Yok şöyle asosyal böyle iğrenç vs.
Ayrıca o kız kaç tane madalyon kazandırdı bu ülkeye.Olimpiyatta düşüp sakatlandığında bile ağlaya ağlaya yarışı bitirdi.
Hem sporcu diye bu kızın ayrı bir yaşamı olmayacak mı?Siz hangi meslektenseniz sürekli o meslekle mi uğraşıyorsunuz?Hiçbir şeye katılmıyor musunuz?Kız hem başarılı,hem karakterli,hem sosyal,hem de fizik falan on numara.
1 gün karaktersizliğini görmedim onun.Sürekli bir karalama kampanyası.Bu survivoru hak eden tek yarışmacı Merve Aydın.
Keşke çocuklarımız veya yakınlarımız onun gibi birazcık karakterli olsa.Hayır ne yapmış merve aydın onu anlamıyorum.
Sevmediği kişilere yalandan seviyorum demiyor,oynamıyor,düşüncelerini çatır çatır söylüyor,oy kaybetme pahasına.Hasanla falan tartıştı mesela.Ama oy arttırmak için yanaşabilirdi.Ama yapmadı.Bu kadar basit.
E yani.İnsanları aşağılamak,kendini bu kadar büyük görmenin neresi örnek bir davranış ki.Bozok geçen gün "aramızda kalmasın" programına katıldı. Dışarda karşılaştıgı cocuklar onu gòrünce patatesssss diye bagırıyormuş. Bunu söylerken gayet mutluydu. Haklı bir gurur vardı yüzünde....bunlar hoş şeyler degil bence size katılıyorum.
nolmuş aşkitom kim kime patates dimişşş niye dimiş,nerde dimişYahu ne komiksiniz.
Patatese takılı kalmalar , Turabiye laf etmeler.
O zaman çocuklara izletmeyiverin...Çocuklarınızın yanında yengesi ile aşk yaşayan sevişen bir diziyi izliyordunuz ama.
Fatmagülüde izleyen sizdiniz toplumun ahlakı patates demeyle mi bozulacak.
Bu arada gerçekten patates.
Zaten cocuklara survivor izletmek aayri bir olay.Yahu ne komiksiniz.
Patatese takılı kalmalar , Turabiye laf etmeler.
O zaman çocuklara izletmeyiverin...Çocuklarınızın yanında yengesi ile aşk yaşayan sevişen bir diziyi izliyordunuz ama.
Fatmagülüde izleyen sizdiniz toplumun ahlakı patates demeyle mi bozulacak.
Bu arada gerçekten patates.
nolmuş aşkitom kim kime patates dimişşş niye dimiş,nerde dimiş
Milli sporcunun paraya ihtiyacı mı var? disiplinli bir sporcunun orda ne işi var. kaldı ki olimpiyatlara katılacak bu hanım kızımız ....kondüsyonuna ne katacak survivor? kondüsyonu sekteye ugramaz mı?
Merve geçtigimiz yıllarda "bugün ne giysem" adlı yarışmayada katılmıştı. enteresan.
hee valla haklısın datlum,tvde ne düzgün ki survivor a laf ediyolar. çocugun ahlakını bozuyısa evden tvyi kaldır yapcak bişey yokBeybitooommm herkes yazmışta survivor çocukların ahlakını olumsuz etkiliyor diye..Hakana Bozok papates demesi felan hoş değilmiş bende ona nazaran yazdım sanki Tv de izlediklerimiz çok ahlaklıymış gibi
aaAaAaAAAaaAAaaaAAAaa
Bana her sey yakisir demek
hee valla haklısın datlum,tvde ne düzgün ki survivor a laf ediyolar. çocugun ahlakını bozuyısa evden tvyi kaldır yapcak bişey yok
yok pipoÖyle tabi canım ya izletmeyiversinler.
Pepe püpe yok mu onu izletsinler
Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza survivor 2016'da yarışması bekleniyor.
Şeref meselesi dizisi bittikten sonra Amerika'ya giden ünlü oyuncu Kerem Bursin'de survivor 2016'da yarışacak
Bu tarz benimde yarışmacı olan Ayşegül Melisa Doğan survivor 2016'da yarışacak.
Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder yeni yılda survivor 2016'da yarışacak
Ünlü sanatçı Gökhan Tepe'de survivor'da yarışacak
Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır survivor'da yarışacak
Ünlü oyuncu Kenan Emirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çekmişti İsmail Filiz'de survivor 2016 yarışacak
İşte Benim Stilimdeki Maria Surina survivor 2016'da yarışacak
Seda sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin'de survivor 2016'da yarışacak
Bir çok dizide oynayan güzel oyuncu Selin Şekerci'de survivor 2016'da olacak
Güzel Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz birçok tv programları ve kliplerinden tanıdığımız güzel dansçı survivor 2016'da yarışacak
Ütopya'da yarışmacı olan serkan'da survivor 2016'da yarışacak olan isimlerden
Özgün Uğurlu'da survivor 2016'daki yerini alması bekleniyor
yok pipo
he gayuuu var bideHe bide kayu vardı yazılısını bilmiyom
he gayuuu var bide