Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Rüyamda turabiyi sms e cıkarmış acun eleme adayı olarak. Bende gidip bagırıyorum bu adam finali garantileyip dokunulmaz olmadı mı adamı nasıl eleyeceğini şaşırmışsın falan fişman diye.
Pis acun.

Bozok geçen gün "aramızda kalmasın" programına katıldı. Dışarda karşılaştıgı cocuklar onu gòrünce patatesssss diye bagırıyormuş. Bunu söylerken gayet mutluydu. Haklı bir gurur vardı yüzünde....bunlar hoş şeyler degil bence size katılıyorum.

E yani.İnsanları aşağılamak,kendini bu kadar büyük görmenin neresi örnek bir davranış ki.

Yahu ne komiksiniz.
Patatese takılı kalmalar , Turabiye laf etmeler.
O zaman çocuklara izletmeyiverin...Çocuklarınızın yanında yengesi ile aşk yaşayan sevişen bir diziyi izliyordunuz ama.
Fatmagülüde izleyen sizdiniz toplumun ahlakı patates demeyle mi bozulacak.
Bu arada gerçekten patates.

nolmuş aşkitom kim kime patates dimişşş niye dimiş,nerde dimiş

Zaten cocuklara survivor izletmek aayri bir olay.

Biz kacamak izliyoruz o uyuduktan sonra uyaniksa da acmam. Cocuklari cok dusunuyorsak hic izlememeleri daha iyi

Gercekten mi? Hem de bugun ne giysem

Beybitooommm herkes yazmışta survivor çocukların ahlakını olumsuz etkiliyor diye..Hakana Bozok papates demesi felan hoş değilmiş bende ona nazaran yazdım sanki Tv de izlediklerimiz çok ahlaklıymış gibi
hee valla haklısın datlum,tvde ne düzgün ki survivor a laf ediyolar. çocugun ahlakını bozuyısa evden tvyi kaldır yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…