Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Favorim yok ama kimi sevmedigimi cok iyi biliyorum - Merve Aydin
hakkini yemiyorum cok iyi bir oyuncu ama tatli krizlerine girip o aglamalari beni hayattan soguttu.. durumdan survivordan haberdar olmayan biri o aglarken tv acsa bunun annesi mi vefat etmis cocugunu mu kaybetmis diye dusunur o derece
birinci olmasini hic istemiyorum

Favorim yok ama kimi sevmedigimi cok iyi biliyorum - Merve Aydin
hakkini yemiyorum cok iyi bir oyuncu ama tatli krizlerine girip o aglamalari beni hayattan soguttu.. durumdan survivordan haberdar olmayan biri o aglarken tv acsa bunun annesi mi vefat etmis cocugunu mu kaybetmis diye dusunur o derece
birinci olmasini hic istemiyorum
Bunu dedin ve birazdan merve'nin akrabaları basacak burayı:)))

Anlamıyorum hakkatten :KK70: Ya insan sporcu diye yaşamayacak mı ,kaldı ki onların antremanları o kadar ağır ki.Zaten ülkeye kaç tane madalya getirdi.Derece getirdi.Zaten merve aydını gökhanı ahmeti desteklemeyen ,serenay hakan vs. destekleyenlere bakıyorum sadece burada değil facebook falan küfürler hakaretler havada uçuşuyor.Merveyi veya onun grubunu destekleyen insanların bir gün küfür ettiğini görmedim.Tuhaf hakikaten.

Yeni yarismacilar doğruysa ilk kez ünlüleri tutacagim.

Alex galp ben:KK37:

Alexi duyunca inanmadim ben dil problemi var sameti de mi goturecek :)

Gercek olursa bende unluleri tutarim
gerci seneye gonullulerde yarisma ihtimali olan cok yakin bi arkadasim var . Ikisi ayni seneye denk gelirse cok karmaşık olur benim :KK70:

gerci seneye gonullulerde yarisma ihtimali olan cok yakin bi arkadasim var . Ikisi ayni seneye denk gelirse cok karmaşık olur benim :KK70:
arkadaşın kız mı erkek mi
fiziği iyi mi oradakiler gibi :KK70:
sporla ilgisi var mı?
hayır merak ediyorum elemelere nasıl tipleri alıyorlar gönüllülerede ödeme yapıyorlar mı?
bu sene ki gönüllüleri demiyorum tabi =)
bir de mülakat süreci nasıl oluyormuş bilgi verebilcen mi:KK70:

arkadaşın kız mı erkek mi
fiziği iyi mi oradakiler gibi :KK70:
sporla ilgisi var mı?
hayır merak ediyorum elemelere nasıl tipleri alıyorlar gönüllülerede ödeme yapıyorlar mı?
bu sene ki gönüllüleri demiyorum tabi =)
bir de mülakat süreci nasıl oluyormuş bilgi verebilcen mi:KK70:

Canim daha net bisey yok mulakat falan olsun detay ogrenince yazarim :) arkadasim kiz, cok guclu kuvvetli ve hizli. Sporla ilgisi amatör olarak var. Enteresan bi hikayesi var ve tvde saba tumerin programina falanda cikti , acunun yakin arkadaslarindan biriyle is icabi bi samimiyeti var. Acun ailesine yakinligi var yani :)

Biz cok israr ettik basvur diye, sonunda kafasina yatti. Başvurursa alinacagina kesin gozuyle bakiyorum ben. Cunku bi kere turkiyenin ilk ve tek kadin kaporta ustasi arkadasim :) hikayesi var yani boyle sovlarda onemli bi arti.

Bakalim daha ortada bisey yok kendi kendime gelin guvey oluyorum belki de ama olursa eger hayatimda ilkkez bi yarisma icin oy kullanicam bende :KK70:

dün merve ne çingenelik yaptı ya oyun alamayınca
begüm ün dirseği bile çarpmıyor yumuşak eti çarptı diye ağzını tutuyo. hadi onu geçtim belki darbe olmuştur diyelim,
begüm le oyun esnasında diyaloğa girerek aldı o sayıyı

Canim daha net bisey yok mulakat falan olsun detay ogrenince yazarim :) arkadasim kiz, cok guclu kuvvetli ve hizli. Sporla ilgisi amatör olarak var. Enteresan bi hikayesi var ve tvde saba tumerin programina falanda cikti , acunun yakin arkadaslarindan biriyle is icabi bi samimiyeti var. Acun ailesine yakinligi var yani :)

Biz cok israr ettik basvur diye, sonunda kafasina yatti. Başvurursa alinacagina kesin gozuyle bakiyorum ben. Cunku bi kere turkiyenin ilk ve tek kadin kaporta ustasi arkadasim :) hikayesi var yani boyle sovlarda onemli bi arti.

Bakalim daha ortada bisey yok kendi kendime gelin guvey oluyorum belki de ama olursa eger hayatimda ilkkez bi yarisma icin oy kullanicam bende :KK70:
saba tümer in programına neden çıktı
hangi bölüm ki söylede izleyim özelden :KK70:

2016 SURVİVOR KADROSU

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza survivor 2016'da yarışması bekleniyor. Şeref meselesi dizisi bittikten sonra Amerika'ya giden ünlü oyuncu Kerem Bursin'nin de Survivor 2016'da yarışması bekleniyor. Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan Survivor 2016'da yarışacak. Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Ünlü Sanatçı Gökhan Tepe, Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır, Ünlü Oyuncu Kenan Emirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail, Seda sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin, Şarkıcı Özgün, bir çok dizide oynayan Güzel Oyuncu Selin Şekerci, Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçilen Tolgahan Sayışman, Güzel Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz, Şeref Meselesi'ndeki performansıyla adından söz ettiren Yasemin Allen'de Survivor yeni sezonunda yer alması beklenen diğer isimler.

Haklisin ben de inanamadim. Keske olsa. Kerem Bursine de inanamadim.Alex Turkce biliyor epey ama konusmuyor. Dogru mu Samet de gitmeli:KK53:

Haklisin ben de inanamadim. Keske olsa. Kerem Bursine de inanamadim.Alex Turkce biliyor epey ama konusmuyor. Dogru mu Samet de gitmeli:KK53:

Konusuyo aslinda da konusunca cok komik oldugu icin kameralar açıkken konusmuyo :KK70: alexin çok enteresan bi ses tonu var ingilizce konusunca da komik oluyo portekizce haric herseyde tum karizma gidiyo adamin : D samette kesin olmali alex giderse :KK70:

X