- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
haftaya o gidecek kesin insallahUnutuldu tabii yoksa Begüm hiç bir zaman iyi değildi ki . Hele bu sezon hiç bişey yapamıyo ve aşırı sinirli biri olmuş.Hep Duygu'nun yanındaydı,şimdi ne yapıcak acaba :)
haftaya o gidecek kesin insallah
Ben son 4e kaldim beni hafife aliolar dedikten sonra dustu gozumden,sanki hep oyun kazandida,bilek gucuyle kaldi.
Kazandigi bir kacta oyunuda sansina kazanmisti.
ay onu bende göremedim ya neden çıkmadı merve oflaz ın dimi?Merve'nin fragmandaki korkunç bakışı çıktı mı?
çıkmadı ya bende onu bekledim ama görmedimay onu bende göremedim ya neden çıkmadı merve oflaz ın dimi?
begümü ilk başta unuttular sonrada bireysele doğru dönmüştü ya güçlüleri elemeye çalıştılar begüm arada kaynadı yoksa çoktan giderdi oUnutuldu tabii yoksa Begüm hiç bir zaman iyi değildi ki . Hele bu sezon hiç bişey yapamıyo ve aşırı sinirli biri olmuş.Hep Duygu'nun yanındaydı,şimdi ne yapıcak acaba :)
bencedehilmicem gereksiz bir artistlik yaptı bence
aman iyi ki gitti çok gıcıktıduygu erken gitti,bence kalsaydı iyi malzeme olurdu ve ordakilerini deli ederdi
aman iyi ki gitti çok gıcıktı
heee bi havalar gelmiş duyguya kazık attı gibi sankibencedeerkeklik tasladı resmen. yav heee heeee 10 numarasın
hahahevet gıcık zaten ondan gönderdiler huzurları için ama kavga edince de program da ekşin oluyordu...
suan nurella gibi bakıyorumheee bi havalar gelmiş duyguya kazık attı gibi sanki
hahahsinirimi bozuyodu o kız yaaa aman gitsinde ekşınımızda eksik kalsın
suan nurella gibi bakıyorum
ne mal oldugunu biliyolar çünkü
geçen yarışmadan deneyimliler hemen duyguyu yolladılar.
hımmm anladm canm sağol =)sanırım bundan öncede yok böyle dans diye bir yarışmaya katılmış orda yarışma için gitmesi gereken yarışara hep geç kalıyormuş antremanlara katılmamış falan survivora gelince tabi baya uzak kalınca bişeyler olmuştu o sene almamışlardı yarışa öyle haberler vardı hatta devletten aldığı maaşı kesecekler falan haberelri tam hatırlamıyorum ama öyle söylentiler olduğunu hatırlıyorum
begümü ilk başta unuttular sonrada bireysele doğru dönmüştü ya güçlüleri elemeye çalıştılar begüm arada kaynadı yoksa çoktan giderdi o
Kesinlikle öyle :) Baktılar aralarında bi kız var hemen yolladılar
ama hilmicem çok terledi alnı boncuk boncuktu ve zor konuşuyordu.boynu falan ter içinde konseyin ilk dakikasından beri o yüzden oyun değildir diye düşndüm ben. turabi de ağlayacak gibiydi gözleri dolu doluydu. 2. kez izledim bizzat teşhis etmek için ahahahaynen öyle olma ihtimalide vardı büyük cesaret valla acun isim söylemeden önce cesaret hapı verdi galiba bu riski nasıl alabildi turabi bilmiyorum ama oyun olma ihtimalini düşünüyorum sanki
turbo ağlayacaktı gerçekten seviyor hilmi yi yaaTurabiden cok hilmi almış bu riski. Beni söyle demiş turabiye