evet baktım bişey var sağ tarafında ama göremedim sanırım anladım dün gözüme çarpmıştı ne var tam dikkat etmemiştim amaBugünkü şortunda yok galiba
merhaba sakızını yediğimevet bir survıvor aksamından daha herkese merhaba
kızlar dikkat ettiniz mi özette dünkü yarışmada sulu olan da mervenin gözlerinden boyalar akıyordu hahahaha rezillik
kızlar dikkat ettiniz mi özette dünkü yarışmada sulu olan da mervenin gözlerinden boyalar akıyordu hahahaha rezillik
yapar sapık turabi bu
kiloyla bile dun hem serenayı hem merveyi yendi teklilerde:)))))özlem sahradan iyi ama biraz kilo vermesi gerek malesef kilodan dolayı hantal kalıyor yahu madem yarışmaya geliyon azcık yeme de zayıf gel , kimsenin ağzına laf verme o kadar da zayıfmış önceden üstelik, yakışmıyor.
Bence o survivorda aç kalıp zayıflamaya gelmişözlem sahradan iyi ama biraz kilo vermesi gerek malesef kilodan dolayı hantal kalıyor yahu madem yarışmaya geliyon azcık yeme de zayıf gel , kimsenin ağzına laf verme o kadar da zayıfmış önceden üstelik, yakışmıyor.
Yok yahu ejderha işlemesi var
Özlem farkı kız iyi kabul edinBence o survivorda aç kalıp zayıflamaya gelmiş
Valla ne deseni bilmiyorum ama şortun ortasında, tam organının üstünde çok itici.
Hayır o ip yan tarafta işleme göz yanılsaması tam ortadaki turabinşn t si ve yukardaValla ne deseni bilmiyorum ama şortun ortasında, tam organının üstünde çok itici.
Ne bilem sanki ok gibi aşağıyı gösteriyoHa sen kemer yerindekini diyosun kasıklarına denk geliyo ben kemer hizası diye dusunmustum T harfi var
onu demiyor heralde dünkü şortu dedi evet bunda ejder varYok yahu ejderha işlemesi var