Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bu arada şimdi okudum Nadya ve selim yarışmadan sonra evlenip boşanmışlar aradan nerdeyse 10 yıl geçmiş yani merve selimle sonradan birlikte olmuş problem yok dağılın hanımlar

yok kız
boşanmadan önce birliktelerdi bak

“Survivor Türkiye-Yunanistan” yarışması hem büyük bir rekabete hem de büyük bir aşka sahne olmuştu. Türk yarışmacı Selim Sabah, Yunan rakibi Nadya Zagli ile yakınlaşmış ve bu ilişki evlilikle noktalanmıştı. Ancak ikilinin mutluluğu kısa sürdü, bir süre önce boşanma işlemleri başlatıldı.

Bu arada eşi ile boşanmak üzere mahkemelik olan Selim Sabah, daha bekarlığa geçiş yapmadan yeni aşka yelken açtı. Sabah’ın yeni aşkı, son “Survivor” yarışmasında müthiş bir mücadele göstererek birinci olan Merve Oflaz. “Muhteşem Yüzyıl”la oyunculuğa adım atan Oflaz’ın, yakınlarına “Aşık oldum, çok mutluyum” dediği ve boşanma haberini dört gözle beklediği öğrenildi.

tamam canım dava sürüyo ayrılmışlar işte ama başka bir yayın kanalında da evlenip boşanmışlardı merve oflaz selim sabah şimdi birlikteler gibi şeyler yazıyo da uzun ömürlü olmaz zaten o 500 bin suyunu çekmek üzeredir

Taner a atar yapıyor ünlü olmamı kullanıyorsun diye Kız kime neye saracağını şaşırdı resmen ama Seda yla kavgaları çok güldürüyor beni
seda yer onu ,hatta ben sedaya bayılıyorum o ema ey ema ay bla bla aaaaaaaaaaaa diye ağlayışı hala gözümde..birde iguana yı yakalamaya çalışması yiycem ben bunu diye..ve survivordaki balık tutabilen tek kızdı..

hahaha seda yı tanıtırken o görüntüleri gösterdiler çok güldüm bende.Çok tatlı tam çatlak:))

kızlar süpersiniz yorumlar benı benden alıyor:)
bugun ki paylaşımlar cok güzel olmus,fotolar falan eskıler,hatırlamıs olduk.. devamını diliyorum.. kac aksam ızleyemıyoruz zaten paylaşımlarla izlemiş kadar oldum:)

Neyseki 4 gün yayınlanacakmıs c.tesi,pazar,p.tesi,salı
3gün sabredicez

oyun kazanıp rakibin kafasını kesme işareti yaparak sevinmesinden bahsetmiyorsunuz nedense , evet hepsine tepkim var bunu meshur yapan yapımcıya, başımıza musallat eden halka inanılmaz tepkiliyim ve dile getirdim kimseyi alakadar etmiyor, ondan sonra vay işte televizyon kötü örnek oluyor sen izler destekler prim verirsen, televizyonda kabahat aramıycaksın.

turabi survivorda kafamı şişiriyor gereksiz faceden ezberlediği ergence sözlerle gerçekten yarışmadan soğuyorum ,, hele ki sonunda o sevinmesi yok mu benim gibi çok kişi var ama türk halkının seçimleri beni yine hiç şaşırtmıyor işte önce nihat doğan vardı bi hata yaptı elendi şimdi bu nihat elenmese birinci destekleyici yine halk olacaktı.

Ozaman izlemeyin hanfendi sizin burada 'gostermeye calıstıgınız' mukemmel entelektüel kimliğinize uygun programlar tercih edin. Hem izleyip, hem de izleyip destekleyenlere laf atmanızda cok ironik. İzlemeyebilirsiniz inanın yapımcının cokta umrunda olmazsınız. Benimde umrumda olmadıgınız gibi. İyi forumlar.

survivoru ben ilk başladığı anda çocuklugumdan beri izliyorum hanımefendi, öyle izlemeyin demekle olmuyor , bu zamana kadar turabi gibisini görmedim yarışmada sevdiğim yarışma ve gitmesini istiyorum oradan desteklenmesi de sinirimi bozuyor, mükemmel entellektüel kimliğim değil burada insanlığım devrede, hani hakan da dedi ya turabiye ben insanım insan! karşında bir insan var! orada ne demek istedi anlayan anladı! benim yorumlarım zaten umurunuzda olmasın bi zahmet ben burada kimsenin yorumu alıpta vay işte sen şunu bunu demişin dememişim, nedense benim yorumlarım alıntılanıp bi güzel saydırılıyor, Allah aşkına bi rahat bırakında şurada istediğim gibi yorum yapayım, gülün geçin hoşlanmıyorsanız da , lütfen tekrar bi alıntı yapmayın. size de iyi forumlar.

selam kızlar yorumlarını okuyorum harikasınız valla
çok fazla yorum yapmasamda konu takibimde
bende 2 senedir sıkı bi survivor takipçisiyim
izlerken hem eğleniyorum hemde stres yapıorum
daha önce takım olarak ünlüleri tuttuguma dair bi mesaj yazmıştım
hala aynı fikirdeyim bu arada
bireysellere geçtiğinde kalan yarışmacılara göre bi favori belirleyeceğim elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…