bu arada şimdi okudum Nadya ve selim yarışmadan sonra evlenip boşanmışlar aradan nerdeyse 10 yıl geçmiş yani merve selimle sonradan birlikte olmuş problem yok dağılın hanımlar
tamam canım dava sürüyo ayrılmışlar işte ama başka bir yayın kanalında da evlenip boşanmışlardı merve oflaz selim sabah şimdi birlikteler gibi şeyler yazıyo da uzun ömürlü olmaz zaten o 500 bin suyunu çekmek üzerediryok kız
boşanmadan önce birliktelerdi bak
“Survivor Türkiye-Yunanistan” yarışması hem büyük bir rekabete hem de büyük bir aşka sahne olmuştu. Türk yarışmacı Selim Sabah, Yunan rakibi Nadya Zagli ile yakınlaşmış ve bu ilişki evlilikle noktalanmıştı. Ancak ikilinin mutluluğu kısa sürdü, bir süre önce boşanma işlemleri başlatıldı.
Bu arada eşi ile boşanmak üzere mahkemelik olan Selim Sabah, daha bekarlığa geçiş yapmadan yeni aşka yelken açtı. Sabah’ın yeni aşkı, son “Survivor” yarışmasında müthiş bir mücadele göstererek birinci olan Merve Oflaz. “Muhteşem Yüzyıl”la oyunculuğa adım atan Oflaz’ın, yakınlarına “Aşık oldum, çok mutluyum” dediği ve boşanma haberini dört gözle beklediği öğrenildi.
zaten en sağdakiler duygu ile serenay değil mi ıııykDuyguda oynamıstı
zaten en sağdakiler duygu ile serenay değil mi ıııyk
hasaaaa buna mı diyooEvet evet duygu diyor ya ünlüyüm ünlüyüm iyi ki bir film de oynamış .
hasaaaa buna mı diyoo,biri gitsin duyguya desin parkbyull senden daha ünlü
seda yer onu ,hatta ben sedaya bayılıyorum o ema ey ema ay bla bla aaaaaaaaaaaa diye ağlayışı hala gözümde..birde iguana yı yakalamaya çalışması yiycem ben bunu diye..ve survivordaki balık tutabilen tek kızdı..Taner a atar yapıyor ünlü olmamı kullanıyorsun diyeKız kime neye saracağını şaşırdı resmen ama Seda yla kavgaları çok güldürüyor beni
seda yer onu ,hatta ben sedaya bayılıyorum o ema ey ema ay bla bla aaaaaaaaaaaa diye ağlayışı hala gözümde..birde iguana yı yakalamaya çalışması yiycem ben bunu diye..ve survivordaki balık tutabilen tek kızdı..
Evet biraz daha doğal olsaymış keşke kalici makyajlarıyok doğal değil canm kalıcı makyaj var. duygunun dudaklar silikon. gözlerimi tırmalıyor makyajları. etkisi ne zaman geçer ki ahaha
kızlar süpersiniz yorumlar benı benden alıyor:)
bugun ki paylaşımlar cok güzel olmus,fotolar falan eskıler,hatırlamıs olduk.. devamını diliyorum.. kac aksam ızleyemıyoruz zaten paylaşımlarla izlemiş kadar oldum:)
oyun kazanıp rakibin kafasını kesme işareti yaparak sevinmesinden bahsetmiyorsunuz nedense , evet hepsine tepkim var bunu meshur yapan yapımcıya, başımıza musallat eden halka inanılmaz tepkiliyim ve dile getirdim kimseyi alakadar etmiyor, ondan sonra vay işte televizyon kötü örnek oluyor sen izler destekler prim verirsen, televizyonda kabahat aramıycaksın.Sizinde nefret dolu yorumlarınız beni öldürüyor. Sevmediğiniz insanı sevenlerede kin güdüyorsunuz ve saygısızlık yapıyorsunuz. Ütopya konusunda semihin sevenlerine ergen apaçi vs tarzı yorumlarda bulundunuz sustum, şimdide burda turabiyi destekleyenlere aynı uslupla konusuyorsunuz. Yarısmalarda kimi destekliyorsanız belirtinde herkes sizin desteklediğinizi desteklesin ozaman.
Turabiye istediğinizi söyleyebilirsiniz zerre umrumda olmaz ama destekleyenleri dediğinizde iş değişir.
oyun kazanıp rakibin kafasını kesme işareti yaparak sevinmesinden bahsetmiyorsunuz nedense , evet hepsine tepkim var bunu meshur yapan yapımcıya, başımıza musallat eden halka inanılmaz tepkiliyim ve dile getirdim kimseyi alakadar etmiyor, ondan sonra vay işte televizyon kötü örnek oluyor sen izler destekler prim verirsen, televizyonda kabahat aramıycaksın.
survivoru ben ilk başladığı anda çocuklugumdan beri izliyorum hanımefendi, öyle izlemeyin demekle olmuyor , bu zamana kadar turabi gibisini görmedim yarışmada sevdiğim yarışma ve gitmesini istiyorum oradan desteklenmesi de sinirimi bozuyor, mükemmel entellektüel kimliğim değil burada insanlığım devrede, hani hakan da dedi ya turabiye ben insanım insan! karşında bir insan var! orada ne demek istedi anlayan anladı! benim yorumlarım zaten umurunuzda olmasın bi zahmet ben burada kimsenin yorumu alıpta vay işte sen şunu bunu demişin dememişim, nedense benim yorumlarım alıntılanıp bi güzel saydırılıyor, Allah aşkına bi rahat bırakında şurada istediğim gibi yorum yapayım, gülün geçin hoşlanmıyorsanız da , lütfen tekrar bi alıntı yapmayın. size de iyi forumlar.Ozaman izlemeyin hanfendi sizin burada 'gostermeye calıstıgınız' mukemmel entelektüel kimliğinize uygun programlar tercih edin. Hem izleyip, hem de izleyip destekleyenlere laf atmanızda cok ironik. İzlemeyebilirsiniz inanın yapımcının cokta umrunda olmazsınız. Benimde umrumda olmadıgınız gibi. İyi forumlar.
haha super haberNeyseki 4 gün yayınlanacakmıs c.tesi,pazar,p.tesi,salı
3gün sabredicez