Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Duygunun oynadığı sezondada duyguyu kimse istemiyordu ama ne hikmetse halk oylamasında (!) Duygu bir türlü gitmiyordu. Malesef yayın stratejisinden dolayı gönderilmiyor böyle tipler gibi geliyor.

eskiden eleme nasıl oyunla yapılıyordu anlamadm canm ya
Canım iki takımdan da bir kişi kalıyordu elemeye ikisi karşılıklı oyun oynuyordu. Ya da sadece bir takımdan iki kişi karşılıklı oyun oynuyordu. Halk oylaması yoktu. İlk defa o dönem Taner kazansın diye!!! ne hikmetse finali Acun halk oylaması yaptı. Yoksa o dediğin güçlü esmer kız Ayşıl, Taner'i havada karada yenerdi

Birincilik Ayşıl'ın hakkıydı Taner alsın diye halk oylaması yapıldı... Acunnnnn

Duygunun oynadığı sezondada duyguyu kimse istemiyordu ama ne hikmetse halk oylamasında (!) Duygu bir türlü gitmiyordu. Malesef yayın stratejisinden dolayı gönderilmiyor böyle tipler gibi geliyor.
o sezon benim duygu ya hak verdiğim zamanlar olmuştu. başta ki bölümlerde. şu elim sakat muhabbeti vardı o zaman.
ama şimdi gider çünkü turabi nin hilmicem in seda nın seveni çok. gider bence

haa tmam hatırladm canm doğru oyunlydu. var mısın yok musun sezonunda da ihsan başak çarpışmıştı.

haa tmam hatırladm canm doğru oyunlydu. var mısın yok musun sezonunda da ihsan başak çarpışmıştı.
Evet canım daha adil oluyordu bence. Oyunlar da daha çok güce dayalıydı. O dokunulmazlık oyunları neydi öyle ohooo şimdi hedefe atış yaparak dokunulmaz oluyorlar peeh

Evet canım daha adil oluyordu bence. Oyunlar da daha çok güce dayalıydı. O dokunulmazlık oyunları neydi öyle ohooo şimdi hedefe atış yaparak dokunulmaz oluyorlar peeh
ya mesela merve oflaz ihsan la yarıştı ve bu yüzden bi bayan olarak kazandı güce dayalı olarak hemde.
evet ayşıl dı o kızın adı hatırladm hangi taner bu all star da ki mi?

ya mesela merve oflaz ihsan la yarıştı ve bu yüzden bi bayan olarak kazandı güce dayalı olarak hemde.
evet ayşıl dı o kızın adı hatırladm hangi taner bu all star da ki mi?
Evet all stardaki Taner. Ama Merve'nin rakibi de hakikaten çok başarısız çıktı hafıza oyununda berbattı

kızlar fragmanı gördünüz mü sahra nasıl düştü öylee. gitti kız

Bu yarışmayı da severek takip ediyorum.Şimdilik belli bir favorim yok ama şu kişilerin dışında herkes favorim olabilir heralde.Sahra,Duygu,Turabi. Hilmicem'in de yarıştığı dönem içerisinde severdim ama bu sezon itici gelmeye başladı nedendir bilmem.
Duygu'nun kavgacılığından yana hiçbir şey değişmemiş fakat yarışma yönünden düşüşte bu dönem bence.Merve ile Serenay'ın geçen sezondan küslüklerinin devam ettiği bariz belli.

Yani nasıl nefret ettirdiyse şu durumda bile Sahra'ya üzülmedim

Merve Oflaz canım. Onun zamanında hem oyun oynadılar, hem arkadaşları oylama yaptı hem de halk oylaması. Hafıza oyunu oynamışlardı Merve kazanmıştı
halk oylamasını falan biliyorum. eleme oyunlarınıda. ama bi an hafıza oyununu anımsayamadım
o kadarda olsun
sen nasıl anımsadın yok artık harfi harfine ayşıl ı falan bile hatırlıyorsun.
benm hafızam iyidir ama sen beni de geçtin
kaç yaşındasın

25 yaşındayım canım hafızam iyidir
Sahra'ya tahammül edemiyoruuum napiyim
Bak hatta Aslanlar Kanaryalar'da Aslanlardan Cevdet Kanaryalardan Müge diye bir kıza yenilmişti dokunulmazlık oyununda. Büyük şoktu valla zira ordaki Müge'nin de geçen seneki Müge'den farkı yoktu

valla dediklerini hiç hatırlamıyorum canm bir şey diyemem
kimi tutuyorsun

valla dediklerini hiç hatırlamıyorum canm bir şey diyemem
kimi tutuyorsun
Valla kimi tutuyorsundan öte Turabi, Duygu ve Sahra'yı kesinlikle tutmuyorum Bir GS'li olarak Özlem'i destekliyorum. Keşke Aslanlar'dan Cevdet, Mesut, Çiğdem de olsaydı. All star ise bu yarışın adı o zamanki oyunlar çok daha zordu ve yarışmacılar gerçek survivordı
Odunla ateş yakıyordu adamlar yahu ödül oyunundaki ödül kibrit falan oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…