Yani Seranay ı sadece masum olduğu için seviyorum.Yarışmada aşırı sevinmesine uyuz oluyorum.Ama bu konu da Seranay dan tarafım.Geçen sene işte son dokunulmazlık oyunuydu Serenay nasıl dua ediyor Merve dokunulmazlığı alsın diye alsın ki zaten o beni yazmaz kendisi de dokunulmaz olduğu için ikimizde gitmeyiz diye.Amaa şook Merve yamuk yaptı.
Kız alemsin nereden buluyorsun bunları.Ya ben taner i hiç hatırlamıyorum.Kaç yaşında bu adam şimdi.
ahahha küçük erkek çocuğu
oha beya aldatıldı mı bu kız yoksa onların ilişkisi bittikten sonra mı birlikte olmuşlar.
bence kesin onu yollarlar çoğu hem fikir. ama yollamaları için dokunulmazlığı kaybetmeleri gerekir. bence kaybetmesinlertakımın aklı varsa yollar duyguyu...adanın huzuru için en azından...
oha beya aldatıldı mı bu kız yoksa onların ilişkisi bittikten sonra mı birlikte olmuşlar.
o zaman sorun yok ki,bu acun vallahi az değilOnlar boşandıktan sonra diye okudum ben.
Ben o merveden korkarım ya. Kazanmak için her seyi yapar o kız.
Serenayda kazanınca yesss beeeee diyorya o dilime cok fena takıldı
ünlülerin erkekleri çok güçlü değil dişe değer bi hakan var o naptı duruyomu gizemle hala evliler dimi keşke gizemde geleydibence kesin onu yollarlar çoğu hem fikir. ama yollamaları için dokunulmazlığı kaybetmeleri gerekir. bence kaybetmesinler
o zaman sorun yok ki,bu acun vallahi az değil
ünlülerin erkekleri çok güçlü değil dişe değer bi hakan var o naptı duruyomu gizemle hala evliler dimi keşke gizemde geleydi
bende aşırı sevinmesine uyuz oluyorm ama seda nın o lafından sonra sanki sesi çıkmadan seviniyor hareketleriyle. seda yla takışmamak için olabilir diye düşündüm ben.o dokunulmazlık oyununda ahmet dursun u yazacak diye düşündü serenay. orda haklıydı. zaten ahmet dursun baya bi süre oyunlarda oynayamadı ya da başarı elde edememişti. son zamanlarda az toparladı.bende serenay a masum iyi falan diyordm ama seksi fotolarını görünce bi itici geldi. tamam seksi olabilir ama ben bunu masum kız çocuğu ya da futbolcu erkek çocuğu gibi zihnime oturtmuşum. öyle fotolar görünce şaşırdım ahahahaYani Seranay ı sadece masum olduğu için seviyorum.Yarışmada aşırı sevinmesine uyuz oluyorum.Ama bu konu da Seranay dan tarafım.Geçen sene işte son dokunulmazlık oyunuydu Serenay nasıl dua ediyor Merve dokunulmazlığı alsın diye alsın ki zaten o beni yazmaz kendisi de dokunulmaz olduğu için ikimizde gitmeyiz diye.Amaa şook Merve yamuk yaptı.
Evet evliler
Hatta yakında hakan kumlara gizem yazacak bak demedi demeyin, her sezonun olmazsa olmazı
o zaman yuva yıkmış aynısı başına gelmeden tövbe est.. adam sandıydım.Yok boşanmadan önceymiş
gizemi niye almamış ki acun farklı adalarda yarıştırır tam reyting alırdıEvet evliler
Hatta yakında hakan kumlara gizem yazacak bak demedi demeyin, her sezonun olmazsa olmazı
bende aşırı sevinmesine uyuz oluyorm ama seda nın o lafından sonra sanki sesi çıkmadan seviniyor hareketleriyle. seda yla takışmamak için olabilir diye düşündüm ben.o dokunulmazlık oyununda ahmet dursun u yazacak diye düşündü serenay. orda haklıydı. zaten ahmet dursun baya bi süre oyunlarda oynayamadı ya da başarı elde edememişti. son zamanlarda az toparladı.bende serenay a masum iyi falan diyordm ama seksi fotolarını görünce bi itici geldi. tamam seksi olabilir ama ben bunu masum kız çocuğu ya da futbolcu erkek çocuğu gibi zihnime oturtmuşum. öyle fotolar görünce şaşırdım ahahaha
Ya bu arada Nadya nın göğüsü hiç yok ya dümdüz Sahra nın da.