Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Ben o merveden korkarım ya. Kazanmak için her seyi yapar o kız.
Serenayda kazanınca yesss beeeee diyorya o dilime cok fena takıldı

Ben o merveden korkarım ya. Kazanmak için her seyi yapar o kız.
Serenayda kazanınca yesss beeeee diyorya o dilime cok fena takıldı

Zaten dedi ya bu sene çok farklı olacak kimseyle samimi olmayacağım tek hedefim kazanmak her şeyi yaparım gibilerinden bir şey dedi.Ben de korkarım bu tip insanlardan.

bence kesin onu yollarlar çoğu hem fikir. ama yollamaları için dokunulmazlığı kaybetmeleri gerekir. bence kaybetmesinler
ünlülerin erkekleri çok güçlü değil dişe değer bi hakan var o naptı duruyomu gizemle hala evliler dimi keşke gizemde geleydi

bende aşırı sevinmesine uyuz oluyorm ama seda nın o lafından sonra sanki sesi çıkmadan seviniyor hareketleriyle. seda yla takışmamak için olabilir diye düşündüm ben.o dokunulmazlık oyununda ahmet dursun u yazacak diye düşündü serenay. orda haklıydı. zaten ahmet dursun baya bi süre oyunlarda oynayamadı ya da başarı elde edememişti. son zamanlarda az toparladı.bende serenay a masum iyi falan diyordm ama seksi fotolarını görünce bi itici geldi. tamam seksi olabilir ama ben bunu masum kız çocuğu ya da futbolcu erkek çocuğu gibi zihnime oturtmuşum. öyle fotolar görünce şaşırdım ahahaha

aboo görmedim ben o fotoları bir bakayım

bu arada şimdi okudum Nadya ve selim yarışmadan sonra evlenip boşanmışlar aradan nerdeyse 10 yıl geçmiş yani merve selimle sonradan birlikte olmuş problem yok dağılın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…