- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de ohh yea taner vardı ya. o da benm dilimde kaldı halaBen o merveden korkarım ya. Kazanmak için her seyi yapar o kız.
Serenayda kazanınca yesss beeeee diyorya o dilime cok fena takıldı
gizem in all star olacak bi hali yok çünkü başarısız olurdu bayao zaman yuva yıkmış aynısı başına gelmeden tövbe est.. adam sandıydım.
gizemi niye almamış ki acun farklı adalarda yarıştırır tam reyting alırdı
bi de mustafa ceceli nin klibinde oynamıştı hatırlıyorum. eski sezona gelmedenEvet evet duygu diyor ya ünlüyüm ünlüyüm iyi ki bir film de oynamış .
bir de ohh yea taner vardı ya. o da benm dilimde kaldı hala
bi de mustafa ceceli nin klibinde oynamıştı hatırlıyorum. eski sezona gelmeden
hımmm pekte ünlüBinbir gece dizisindede oynamıstı duygu
ahaha evetTaner deyince aklıma direkt taçmine seslenişi geliyo
Daaçmiiiinnnnn gooooooşşşşş
bi de mustafa ceceli nin klibinde oynamıştı hatırlıyorum. eski sezona gelmeden
Taner deyince aklıma direkt taçmine seslenişi geliyo
Daaçmiiiinnnnn gooooooşşşşş
10 yıl önce mi boşanmışlar.bu arada şimdi okudum Nadya ve selim yarışmadan sonra evlenip boşanmışlar aradan nerdeyse 10 yıl geçmiş yani merve selimle sonradan birlikte olmuş problem yok dağılın hanımlar
he o klipEvet aman klibiydi hatırladımm...
Aslanlar Kanaryalar zamanındaki oyunlarda Özlem çok başarılıydı. Ayrıca o zamanki oyunların daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum. Dokunulmazlık oyunları tamamen güce dayalıydı ve eleme oyun ile yapılıyordu. Özlem çook çook başarılıydı ama umarım Duygu cadısının oyunlarıyla adadan gönderilmezbence de özlem asil. hem yapıcı konuşmalar yapıyor gruba ilk oyunda falan baya iyi konuştu.özlem kilosuna rağmen incecik serenayla kapıştı. serenay da özlem i seçerim ben dedi ya. sinir oldum. şansızlık atamadı özlem yoksa iyi kapak olurdu serenay a.
"Bu ne abi ya benim üzerimden ünlü olmaya çalışmasın kimse" dediSonuç olarak benim gözümde duygu ünlü değil.Hafızamda bile kalmamış bunlar.
"Bu ne abi ya benim üzerimden ünlü olmaya çalışmasın kimse" dedi
o zaman fenerbahçede esmer zayıf bi kız vardı o iyidi kalmış aklımda.özlem ne kadar kaldı o sezon?Aslanlar Kanaryalar zamanındaki oyunlarda Özlem çok başarılıydı. Ayrıca o zamanki oyunların daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum. Dokunulmazlık oyunları tamamen güce dayalıydı ve eleme oyun ile yapılıyordu. Özlem çook çook başarılıydı ama umarım Duygu cadısının oyunlarıyla adadan gönderilmez
kişi kendinden bilir işi. kendi öyle olduğu için herkesi öyle sanıyor. benmde aklımda kalmamış hiç. silik bi tip.Zaten dediği kadar ünlü olsaydı o yarışmaya bence katılmazdı.Tek derdi tekrar gündeme gelmek.Ama bu sefer başarılı olamamış gibi.
eskiden eleme nasıl oyunla yapılıyordu anlamadm canm yaAslanlar Kanaryalar zamanındaki oyunlarda Özlem çok başarılıydı. Ayrıca o zamanki oyunların daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum. Dokunulmazlık oyunları tamamen güce dayalıydı ve eleme oyun ile yapılıyordu. Özlem çook çook başarılıydı ama umarım Duygu cadısının oyunlarıyla adadan gönderilmez