Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bu arada şimdi okudum Nadya ve selim yarışmadan sonra evlenip boşanmışlar aradan nerdeyse 10 yıl geçmiş yani merve selimle sonradan birlikte olmuş problem yok dağılın hanımlar:KK70::KK70:
10 yıl önce mi boşanmışlar.
bende burdan görüp biraz araştırma yaptım
selim sabah museviymiş. bi röportajında evliliğe sıcak bakmadığını falan söylemiş. beraber yaşarız önce nadya yla vs demiş.
o zaman nadya yla evlenmesi büyük bir şey evlliği düşünmeyen biri için:KK48:
merve yle de senelerdir birliktelermiş neden hala evlenmediklerini anladım adama tersmiş evlilik:KK48:

Binbir gece duygu

Duygu-Cetinkaya-binbir-gece-30424495-2560-1700.jpg

bence de özlem asil. hem yapıcı konuşmalar yapıyor gruba ilk oyunda falan baya iyi konuştu.özlem kilosuna rağmen incecik serenayla kapıştı. serenay da özlem i seçerim ben dedi ya. sinir oldum. şansızlık atamadı özlem yoksa iyi kapak olurdu serenay a.
Aslanlar Kanaryalar zamanındaki oyunlarda Özlem çok başarılıydı. Ayrıca o zamanki oyunların daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum. Dokunulmazlık oyunları tamamen güce dayalıydı ve eleme oyun ile yapılıyordu. Özlem çook çook başarılıydı ama umarım Duygu cadısının oyunlarıyla adadan gönderilmez

Aslanlar Kanaryalar zamanındaki oyunlarda Özlem çok başarılıydı. Ayrıca o zamanki oyunların daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum. Dokunulmazlık oyunları tamamen güce dayalıydı ve eleme oyun ile yapılıyordu. Özlem çook çook başarılıydı ama umarım Duygu cadısının oyunlarıyla adadan gönderilmez
o zaman fenerbahçede esmer zayıf bi kız vardı o iyidi kalmış aklımda.özlem ne kadar kaldı o sezon?
duygu nun oyununa gelmezler bence. şu an göze batan duygu. duygu ben özlem den güçlüyüm dese bile ada huzuru için duygu yu gönderirler. başarılı olsa bile huzursuzluktan, motivasyon düşüklüğünden kaybediyorlar. turabi taner bozok hilmicem ve seda banko gıcık duygu ya.

eskiden eleme nasıl oyunla yapılıyordu anlamadm canm ya

X