- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
merve oflaz ın burnunu sordum canım. merve aydın mı aman aman iticilik bencillik ne ararsan var
benmde aklıma geldi. sonuçta merve oflaz ın olduğu sezonda yaşlı genç karışıktı ve sporcu falanda pek yoktu. kutu yarışmasından gelmişti hepsi ahaha. merve besyo okuduğu için avantajlıydı ama ihsan da kazanabilirdi. sonuçta erkek güce dayalı da yarıştı ikisi finalde. bir de başakta balerindi sanırım ama eledi ya onu merve oflaz ahahah
özlemin kondisyonu sağlam zaten yarıştığı zamanlarda da hırslı ve güçlüydü..şimdi kilosu yanıltıcı ama 12 branşı var ve o yüzmeli platformda duygudan 3 kat daha iyiydi en azından partnerinin oyunu almasını sağladı her defasında ..
yok daha zayıftı ama iyiydi ilk üçte değildi ilk 3 e son yıllarda kadınlar girdi zaten..özlem kaçıncı oldu eski sezonda? yine böyle kilolu muydu.
kesinlikle herkes duygu üstünden ünlü olmaya gelmiş duygu kimse artık :)))))Duygu bence kadınlar arasında en kötü yarışmacı.Bunu o da biliyor her yarışı kazanamayınca bahane üretiyor.
kesinlikle herkes duygu üstünden ünlü olmaya gelmiş duygu kimse artık :)))))
birde hakikaten berbat almeda bile daha güçlü..
onlar konuşmuyor ya merve serenayı elemişti...ama ben serenaya da kılım yesinler birbirleriniYalnızz aklıma şey geldi Serenay dokunulmazlığı kazanınca Merve nin suratına zoom yapıyorlar nasıl öfkeli bakıyor.Sinir oluyorum Merve ye.
takımın aklı varsa yollar duyguyu...adanın huzuru için en azından...Aynen Almeda daha iyi.Bir de diyor ya takımdan gitmesi gerekenler var.Performansları düşük diyor.İlk gidenlerden birisi kendisi olacak haberi yok
ahahha içimizin yağları erisin diye yapmışlar. çok pis hırslı.Yalnızz aklıma şey geldi Serenay dokunulmazlığı kazanınca Merve nin suratına zoom yapıyorlar nasıl öfkeli bakıyor.Sinir oluyorum Merve ye.
aaa si,liniyormuymuş öyle. nerden okudun canmSanırım estetikli.Bir de bir bazı yorumlar okudum. bazı fotoğraflarını arama motorundan sildirmiş eski fotoğrafını çirkin çıktım diye.
onlar konuşmuyor ya merve serenayı elemişti...ama ben serenaya da kılım yesinler birbirlerini
ihsan la başak aşk dedikosusu vardı. merve oflaz da başağı eledi diye yarışmacılar biraz tepki göstermişti. sağ gösterip sol vurdun vs diye.hatta ihsan ın lakabı sinsiydi. o sene baya kaptırmışım ki birisine sinsi diyecek olsam ihsan diyordum ahahahAy hafızaya bak maşallah yaaBaşağı az biraz hatırlar gibiyim ama ihsanı hiç hatırlamıyorum valla
ee adada kalmanın bi götürüsü olacak ...merve de serenayın aşırı hırsından rahatsızdı ama haksızdı.Yani Seranay ı sadece masum olduğu için seviyorum.Yarışmada aşırı sevinmesine uyuz oluyorum.Ama bu konu da Seranay dan tarafım.Geçen sene işte son dokunulmazlık oyunuydu Serenay nasıl dua ediyor Merve dokunulmazlığı alsın diye alsın ki zaten o beni yazmaz kendisi de dokunulmaz olduğu için ikimizde gitmeyiz diye.Amaa şook Merve yamuk yaptı.
ee adada kalmanın bi götürüsü olacak ...merve de serenayın aşırı hırsından rahatsızdı ama haksızdı.
aaa si,liniyormuymuş öyle. nerden okudun canm