Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
merve oflaz ın burnunu sordum canım. merve aydın mı aman aman iticilik bencillik ne ararsan var

Sanırım estetikli.Bir de bir bazı yorumlar okudum. bazı fotoğraflarını arama motorundan sildirmiş eski fotoğrafını çirkin çıktım diye.

Ay hafızaya bak maşallah yaa Başağı az biraz hatırlar gibiyim ama ihsanı hiç hatırlamıyorum valla

Duygu bence kadınlar arasında en kötü yarışmacı.Bunu o da biliyor her yarışı kazanamayınca bahane üretiyor.

Yalnızz aklıma şey geldi Serenay dokunulmazlığı kazanınca Merve nin suratına zoom yapıyorlar nasıl öfkeli bakıyor.Sinir oluyorum Merve ye.

Yalnızz aklıma şey geldi Serenay dokunulmazlığı kazanınca Merve nin suratına zoom yapıyorlar nasıl öfkeli bakıyor.Sinir oluyorum Merve ye.
onlar konuşmuyor ya merve serenayı elemişti...ama ben serenaya da kılım yesinler birbirlerini

onlar konuşmuyor ya merve serenayı elemişti...ama ben serenaya da kılım yesinler birbirlerini

Yani Seranay ı sadece masum olduğu için seviyorum.Yarışmada aşırı sevinmesine uyuz oluyorum.Ama bu konu da Seranay dan tarafım.Geçen sene işte son dokunulmazlık oyunuydu Serenay nasıl dua ediyor Merve dokunulmazlığı alsın diye alsın ki zaten o beni yazmaz kendisi de dokunulmaz olduğu için ikimizde gitmeyiz diye.Amaa şook Merve yamuk yaptı.

Ay hafızaya bak maşallah yaa Başağı az biraz hatırlar gibiyim ama ihsanı hiç hatırlamıyorum valla
ihsan la başak aşk dedikosusu vardı. merve oflaz da başağı eledi diye yarışmacılar biraz tepki göstermişti. sağ gösterip sol vurdun vs diye.hatta ihsan ın lakabı sinsiydi. o sene baya kaptırmışım ki birisine sinsi diyecek olsam ihsan diyordum ahahah

ee adada kalmanın bi götürüsü olacak ...merve de serenayın aşırı hırsından rahatsızdı ama haksızdı.

ee adada kalmanın bi götürüsü olacak ...merve de serenayın aşırı hırsından rahatsızdı ama haksızdı.

Tabi ki bir strateji olacak ama Merve ve Serenay yarışmanın başında söz vermişler sonuna kadar hep beraber diye.Hatta Acun da yanlış hatırlamıyorsam Serenay a hak vermişti Merve baya bozulmuştu.
aaa si,liniyormuymuş öyle. nerden okudun canm

Uludağ sözlükte canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…