Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
gördünüz mü o haberi turabi hakana kafa kesme el hareketi yapmış tepki görmüş orda bişiler yapıyordu ama şimdi izleyince farkettim meğer kafasını bıçakla kesiyor gibi hareket yapıyor , dehşet verici cidden psikopat çıktı terbiyesizliği yetmiyordu diycek laf bulamıyorum destekleyenlere de tek sözüm yok , annesinden babasından uzakta büyüdüğü ne kadar belli gram terbiye almamış.

bir kaç hafta sonra geçer mi kalıcı makyaj yoksa bronzlaşırlar diye mi?
Sahranın kirpikleri neydi öyle rimelli gibi doğal hali mi öyleyse maşallah.Seda gerçekten zayiflamiş. Duygunun dudaklar silikon mu ilk halinden değişik geldi bana

Gönüllülerde en asil Özlem şu anda. Kimse cesaret edip oynamazken Özlem'i her oyunda oynatıyorlar hem de kazanamayınca laf sayıyorlar :confused: Kız yine de efendiliğini bozmuyor :KK9:
Turabi'ye lafım yok o derece tiksiniyorum :KK34:
Sahra ve Duygu buldular birbirlerini, Merve Oflaz sönük kaldı açılması lazım.

o kadar herif dururken nadyanın kocasıyla birlikte olup ayrılmalarına mı sebep olmuş oflaz...o zaman gözümde bir off..
duygunun kastettiği bozok ve seda...
abuk sabuk hareketleri var sahra abi ayağım kaydı anlıyor musun deyişi çok iğrençti..
sahra şimdilik politikası gereği susuyor ,ama sahra bu yakında eski haline bürünür son yarışta özleme çekil karşımdan git öte dedi ya dedim evet sahra değişmemiş...
turabi her zaman ki ukalalığı ama su oyunlarında aşırı berbat farkında o bit kadar boyuyla zor zira..
fakat ada hayatına tam uyumlu tipler bu yarışlarda belli ettihemen..
serenay merve sahra turabi seda kimse farkında değil ama eğer gitmezse özlem o hatunların çoğundan daha cevval kilosundan ötürü yakıştıramadı terbiyesizler ama duygu görsün yeter şimdilik..
o kadar laf etti sembolde daha ilk etapta kaldı noldu güçlü duyguya haniii...
bu sefer nereseine ne takıldı :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bazı yarışmacılarda kalıcı makyaj var bence.Bariz belli oluyor kirpik ve dudaklarda.Resmen hazırlıklı gelmişler.

Sahranın kirpikleri neydi öyle rimelli gibi doğal hali mi öyleyse maşallah.Seda gerçekten zayiflamiş. Duygunun dudaklar silikon mu ilk halinden değişik geldi bana
yok doğal değil canm kalıcı makyaj var. duygunun dudaklar silikon. gözlerimi tırmalıyor makyajları. etkisi ne zaman geçer ki ahaha

Gönüllülerde en asil Özlem şu anda. Kimse cesaret edip oynamazken Özlem'i her oyunda oynatıyorlar hem de kazanamayınca laf sayıyorlar :confused: Kız yine de efendiliğini bozmuyor :KK9:
Turabi'ye lafım yok o derece tiksiniyorum :KK34:
Sahra ve Duygu buldular birbirlerini, Merve Oflaz sönük kaldı açılması lazım.
bence de özlem asil. hem yapıcı konuşmalar yapıyor gruba ilk oyunda falan baya iyi konuştu.özlem kilosuna rağmen incecik serenayla kapıştı. serenay da özlem i seçerim ben dedi ya. sinir oldum. şansızlık atamadı özlem yoksa iyi kapak olurdu serenay a.

o kadar herif dururken nadyanın kocasıyla birlikte olup ayrılmalarına mı sebep olmuş oflaz...o zaman gözümde bir off..
duygunun kastettiği bozok ve seda...
abuk sabuk hareketleri var sahra abi ayağım kaydı anlıyor musun deyişi çok iğrençti..
sahra şimdilik politikası gereği susuyor ,ama sahra bu yakında eski haline bürünür son yarışta özleme çekil karşımdan git öte dedi ya dedim evet sahra değişmemiş...
turabi her zaman ki ukalalığı ama su oyunlarında aşırı berbat farkında o bit kadar boyuyla zor zira..
fakat ada hayatına tam uyumlu tipler bu yarışlarda belli ettihemen..
serenay merve sahra turabi seda kimse farkında değil ama eğer gitmezse özlem o hatunların çoğundan daha cevval kilosundan ötürü yakıştıramadı terbiyesizler ama duygu görsün yeter şimdilik..
o kadar laf etti sembolde daha ilk etapta kaldı noldu güçlü duyguya haniii...
bu sefer nereseine ne takıldı :KK70::KK70::KK70::KK70:
sahra nerde dedi ayağım kaydı diye kaçırmışım. iğrençten kasıt ne anlamadm ben?
özlem e karşı üslubu çok çirkindi yaa.finale kalsa bile halk oylaması oluyor. kimse sahra ya oy moy vermez.
turabi yüzemiyor evet.
duygu yu da gördük. en kötü yarışan kız o.bi de özlem i beğenmez.
kırmızı olan kısmıda anlamadm canım merak ettim demek istediğini =)

sahra nerde dedi ayağım kaydı diye kaçırmışım. iğrençten kasıt ne anlamadm ben?
özlem e karşı üslubu çok çirkindi yaa.finale kalsa bile halk oylaması oluyor. kimse sahra ya oy moy vermez.
turabi yüzemiyor evet.
duygu yu da gördük. en kötü yarışan kız o.bi de özlem i beğenmez.
kırmızı olan kısmıda anlamadm canım merak ettim demek istediğini =)
sahra değil duygu yapamadığı her şeye bir bahane sunup daha sonra hilmicem ve ben yenilgiyi bilmeyiz dedi ya çok güldüm...özleme bi tavrı var bu da sırf özlemin kilosundan ama özlem duyguya bin basar..halk sağı solu karıştıran adamları seviyo bu durumda sahra ve turabi yüksek oylar alırlar.yani ada hayatına alışık isimleri saydım..hemen uyum sağlıyolar diğerlerinden çok sıkıntı çıkar muhtemelen.

yok doğal değil canm kalıcı makyaj var. duygunun dudaklar silikon. gözlerimi tırmalıyor makyajları. etkisi ne zaman geçer ki ahaha

Duygunun dudaklarında kalıcı makyaj var kendisi söylemişti.Diğerlerinde de var.Sahrada ve merve oflazda.

gördünüz mü o haberi turabi hakana kafa kesme el hareketi yapmış tepki görmüş orda bişiler yapıyordu ama şimdi izleyince farkettim meğer kafasını bıçakla kesiyor gibi hareket yapıyor , dehşet verici cidden psikopat çıktı terbiyesizliği yetmiyordu diycek laf bulamıyorum destekleyenlere de tek sözüm yok , annesinden babasından uzakta büyüdüğü ne kadar belli gram terbiye almamış.

Sizinde nefret dolu yorumlarınız beni öldürüyor. Sevmediğiniz insanı sevenlerede kin güdüyorsunuz ve saygısızlık yapıyorsunuz. Ütopya konusunda semihin sevenlerine ergen apaçi vs tarzı yorumlarda bulundunuz sustum, şimdide burda turabiyi destekleyenlere aynı uslupla konusuyorsunuz. Yarısmalarda kimi destekliyorsanız belirtinde herkes sizin desteklediğinizi desteklesin ozaman.
Turabiye istediğinizi söyleyebilirsiniz zerre umrumda olmaz ama destekleyenleri dediğinizde iş değişir.

Duygunun dudaklarında kalıcı makyaj var kendisi söylemişti.Diğerlerinde de var.Sahrada ve merve oflazda.
merve oflaz ı severdim ama ünlülerde olunca tutasım gelmiyor merve oflazı.
makyajla da ördek gibi olmuş yaa ne öyle ördek gibi kirpik.
burnu estetik mi onun

burnu estetik mi onun

sahra değil duygu yapamadığı her şeye bir bahane sunup daha sonra hilmicem ve ben yenilgiyi bilmeyiz dedi ya çok güldüm...özleme bi tavrı var bu da sırf özlemin kilosundan ama özlem duyguya bin basar..halk sağı solu karıştıran adamları seviyo bu durumda sahra ve turabi yüksek oylar alırlar.yani ada hayatına alışık isimleri saydım..hemen uyum sağlıyolar diğerlerinden çok sıkıntı çıkar muhtemelen.
yani diyosun ki özlem daha da güçlenir. bi süre sonra yener onları.

burnu estetik mi onun

kimin burnu canım?? duygu ilk yarışmaya katıldığında da kalıcı makyaj vardı ama bu sefer kirpiklere de yaptırmışlar.
Merve oflazı sevmiyorum ben de. Pascal Hasan ve Doğukan ı seviyorum. Almeda yı da çok durgun gördüm.Sanki daha idrak edememiş gibi survivor da olduğunun. Diğer Merve de bana çok itici geliyor.Çok bencil buluyorum.

burnu estetik mi onun

Birde merve yarısamıyor
Onun oldugu sezon yarısmacılar pek iyi değildi de öylemi kazandı yoksa yıllar gecince formdanmı düştü bilmiyorum
Bakalım ilerde acılacakmı

yani diyosun ki özlem daha da güçlenir. bi süre sonra yener onları.
özlemin kondisyonu sağlam zaten yarıştığı zamanlarda da hırslı ve güçlüydü..şimdi kilosu yanıltıcı ama 12 branşı var ve o yüzmeli platformda duygudan 3 kat daha iyiydi en azından partnerinin oyunu almasını sağladı her defasında ..

kimin burnu canım?? duygu ilk yarışmaya katıldığında da kalıcı makyaj vardı ama bu sefer kirpiklere de yaptırmışlar.
Merve oflazı sevmiyorum ben de. Pascal Hasan ve Doğukan ı seviyorum. Almeda yı da çok durgun gördüm.Sanki daha idrak edememiş gibi survivor da olduğunun. Diğer Merve de bana çok itici geliyor.Çok bencil buluyorum.
merve oflaz ın burnunu sordum canım. merve aydın mı aman aman iticilik bencillik ne ararsan var

Birde merve yarısamıyor
Onun oldugu sezon yarısmacılar pek iyi değildi de öylemi kazandı yoksa yıllar gecince formdanmı düştü bilmiyorum
Bakalım ilerde acılacakmı
benmde aklıma geldi. sonuçta merve oflaz ın olduğu sezonda yaşlı genç karışıktı ve sporcu falanda pek yoktu. kutu yarışmasından gelmişti hepsi ahaha. merve besyo okuduğu için avantajlıydı ama ihsan da kazanabilirdi. sonuçta erkek güce dayalı da yarıştı ikisi finalde. bir de başakta balerindi sanırım ama eledi ya onu merve oflaz ahahah

özlemin kondisyonu sağlam zaten yarıştığı zamanlarda da hırslı ve güçlüydü..şimdi kilosu yanıltıcı ama 12 branşı var ve o yüzmeli platformda duygudan 3 kat daha iyiydi en azından partnerinin oyunu almasını sağladı her defasında ..
özlem kaçıncı oldu eski sezonda? yine böyle kilolu muydu.

X