Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
turabi çok gıcık ya of ama hakettiler ya hele hilmicem süperdi yıldırım gibi koştu çocuk

ada hayatını çok az gösteriyolar, oyunları cok uzatıyolar. adayı daha cok gösterseler hatta ütopya gibi online canlı izleyebilsek super olur

ada hayatını çok az gösteriyolar, oyunları cok uzatıyolar. adayı daha cok gösterseler hatta ütopya gibi online canlı izleyebilsek super olur
evet ya bence de ada hayatı daha güzel oluyor. yayınlanırken ben de oyle dusunmustum onlıne ızlense ne guzel olur dıye

kızlar bu hakanla merve kanka degılmıydı kendı donemlerınde sımdı kus gıbıler?

bir kaç hafta sonra geçer mi kalıcı makyaj yoksa bronzlaşırlar diye mi?

dün aramızda kalsın programına duydum sanki. nişanlısı mı kocası mı bir şey dediler ama tam anlayamadım. merve yle ne alaka?

ay duygu takımda bizi demoralıze eden ıkı kısı var ama ısım vermıcem dıyor çok guldum kım acaba ben bır tane bılıyorum dün izledik :)) bir de merveyle serenay konusmuyor mu anlayamadım orayı?
bence biri özlem banko
ikinci de seda olabilir. almancı muhabbetinden dolayı ya da bozok mu?
sizce??

evet nadyanın eski kocası şu an merve oflazın sevgilisi imiş
bende diyorum nadya neden var. acun da az değil ha. birbirleriyle sorunları olanları doldurmuş. yalnız takımların yarısı geçen sezondakiler. biraz haksızlık olmamış mı bu konuda. çünkü çok ara vermemiş oldular ve birbirlerini çok iyi tanıyan tipler

o mümkün olmaz çünkü survivorda kurgu çok fazla. millet tartışıyo kamera diplerinde falan.

turabi ye gıcık oluyorum

çok terbiyesiz saygısız bir insan , sevmediğin kişiler olabilir ama saygı duymak zorundasın terbiyesizlik yapıyor anca

seda da çok itici geldi bana , sahra ve duygu da ayrı bi dengesizler

hilmicem le Anıl iyi

pascal bu sezon cacık biraz pek bişey yapamıyor

Sahra ya geçen sezon çok gıcık olmuştum ilk zamanlar ama bu sezon biraz kendini toplamış gibi çok fazla tartışmalara girmemeye çalışıyor ama çok uzun sürmez bence özüne döner bir süre sonra..Ben yarışlarda onu beğeniyorum

Merve Aydın , Serenay , Ahmet Bunlara gıcık oluyorum tamamen hareketlerinden ötürü ama şu var ki.

Duygu denen yırtık aman Allah'ım tv yi kırasım geliyor o nasıl bir egodur.Kadının %90 ı egodan oluşuyor.Kendini bir halt sanmalar ünlüyüm tavırları istediklerimi yaptırırım başına buyrukluk..Vuracaksın ağzına tokatı.

Turabi işte fazla söze gerek yok onu da öyle kabul edeceksin

Sahra bu sezon bana soğuk geldi.

Özlem tosuncuğum pek efendi boş değil zaman geçsin çoğundan iyi yarıştığını göreceksiniz.

Almeda ne işi var hala çözemedim.Adada ki varlığından bile bir haberim.

Nadya güzel nadya bence gayet naif bir kız sorun yaratacağını hiç zannetmiyorum.

Fulya deyince güney ve kuzey grubu vardı yıllar önce oradaki manken müsvettesi..Adadan ilk elenen olmuştu

Merve Oflaz nadyanın eski eşi ile olan münasabeti ve ayrılmasına sebep olduğu için kadınlık iç güdülerimle kin besledim.

Seda Mıy mıy seda samimi gelmiyor.

Pascal Hilmicem Anıl bunlar zaten hiç bir zaman itici olmadılar....
Gönlüm gönüllerden yana ama pascalımı çok seviyorum ..

turabi çok gıcık ya of ama hakettiler ya hele hilmicem süperdi yıldırım gibi koştu çocuk
hilmicem süper yaa çok tatlı. dün yıldırım gibi koşarken bağırıyor ya koptum resmen. turabi yle kanka olmuşlar sanırım ahaha

sahra geçen sene berna ya haksızlık yaptı diye düşünüyordum. ama o gıcık merve aydın ın üstesinden anca o gelir ve geliyorda. o yüzden merve ye karşı sahra diyorum. dün bile merve aydın kaybedince sembol oyununda nasıl kötü kötü bakıyor.
berna da ezik ezik ağlıyo köşelerde sahra ya yenilince.
ama hakkıydı bu yarışmaya gelmek.

bence biri özlem banko
ikinci de seda olabilir. almancı muhabbetinden dolayı ya da bozok mu?
sizce??
CNM DUYGU BAGIRDI CAGIRDI YA KENDISI BİR KAÇ KİŞİYE ONU DIYORUM,BI DE MILLETİ SOYLUYO ONA ÇOK GÜLDÜM,ÖNCE KENDINE BAKSIN:) AMA KASDETTIGI SEDA BENCE DE ,SONRA SOYLICEKMIŞ AMA...

AYNEN MERVE AYDIN A KARSI SAHRA DIYORUM AFERIN ONA. MERVE SERENAYA KARSI KAYBETTI YA AKSAM SEMBOLU TEBRIK ETTI MI SERENAYI KUSLER SANIRIM DA HIC MI TEBRIK FALAN ETMIYORLAR ? MERVE KAYBEDINCE NASIL BOZULDU ÇOK HOSUMA GITTI SERENAYIN KAZANMASI.
NOT : SERENAYI SDA SEVMEM AMA MERVEYE KARSI KAZANINCA AYRI HOŞUMA GITTI

İlk gitmesi gereke duygu bence sonra serenay :) gıcıklar
Ama tabi kavgalar izlendiği için yollamazlar

CNM DUYGU BAGIRDI CAGIRDI YA KENDISI BİR KAÇ KİŞİYE ONU DIYORUM,BI DE MILLETİ SOYLUYO ONA ÇOK GÜLDÜM,ÖNCE KENDINE BAKSIN:) AMA KASDETTIGI SEDA BENCE DE ,SONRA SOYLICEKMIŞ AMA...
ya kendini de gördük yarışlarda.

aynen seranay ın kazanmasını sırf merve nin yüzünü görmek için istedim
benm gördüğüm tokalaşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…