SURVİOR KIZLAR ERKEKLER yarışmasında ki kızlar ve epilasyon....

televizyon dünyası tamamen düzmece olduğu için 2 gün gidip çekimleri yapıp Türkiye ye dönüyolardır ben öyle düşünüyorum

yok artık okadarda değil nasıl değiştiklerini nasıl yandıklarını nasıl zayıfladıklarını hele erkeklerin şaftının nasıl kaydığını görmedinizmi insanlıktan çıktılar yaa ağızları burunları yara oldu hep..

geçen gazetede okudum Merve battaniyelerden iplik sökerek tüylerimizi aldık demiş, sizce bu şekilde o kadar pürüzsüz olabilirler mi ,bana hiç inandırıcı gelmedi ?
Peki regl olduklarında naptılar acaba ?

bir de daha hakan elenmemişti daha hakanı sokakta görmüştük biz..yarışma çok önceden yapılmış demek ki, bunlara canlı yayın yasağı koymuşlardır..

geçen gazetede okudum Merve battaniyelerden iplik sökerek tüylerimizi aldık demiş, sizce bu şekilde o kadar pürüzsüz olabilirler mi ,bana hiç inandırıcı gelmedi ?
Peki regl olduklarında naptılar acaba ?

bayanların özel durumları olduğu için onlara sağlık çantası verilmiş bunu acun açıklamıştı

Kızlar ne güldüm süpersiniz ya Arkadaşımla konuşmuştuk bizde bu konuyu. Kesin aldırıyolardır.Ama başak vardı orda onun bıyıkları vardı bi bölümde ben fark etmiştim bıyıklı

evet acun açıklamıştı kadınların sağlık çantasında ped ve jilet varmış , ben de çok merak etmiştim bu konuyu:)))

yaaa inanamıyorum size nasıl bilmezsiniz tabiki lazer epilasyon zaten orda topu topu 2 ay kaldılar hadi bilemedik 3 ay epilasyonda 3 ayda çıkmıyor ki ,kaşları hariç tüm bölgeleri tabiki epilasyonla bu kadar parlaktı kaşlarıda iple halletmişler işte cevap bu kadar kolay kendim yaptırıyorum 3 ay hatta 4 ayda zaten çıkmıyor kıllar ve şunuda söylemek istiyorum epilasyondan sonra hiç kabuklanma olduğunu görmedim bence o konuda bir hata var yada krem kullanılmadığı için öyle olmalı yani ben hiç sorunla karşılaşmadım (epilasyondan sonra 2 gün kesinlikle bepantene plus kullanın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…