‘‘KAŞIMIZ BIYIĞIMIZ ÇIKTI’’
Erkekler hep sakallı dolaşırken kadınlar pürüzsüz vücuda sahipti. Ağda, epilasyon durumları nasıl halloldu?
''Bütün herkes bunu merak ediyor ve hep bana bunu soruyorlar. Orada kaşımız da bıyığımız da çıktı. Kamera bizim burnumuza kadar girmedi ve bunlar kör noktada kaldı. O kadar çok arttı ki bir süre sonra ne yapacağımızı şaşırdık. Yanımızda battaniyeden başka bir şey yoktu. Battaniyenin ipini keşfettik. İpi çekip çekip ağda sorununu iple hallettik. İpler de koptu ve bir süre sonra işe yaramadı''.. Survivor Merve..
Yarışmadan önce bana müracaat etmiş olsaydınız böyle bir sorununuz olmaz, yarışa galip başlardınız, neyse gelecek yarışlara inşallah:)
ee zaten merve 1 . olmuştu kaydirigubbakcemile3
Biliyorum elbet ama merve de yarışmadan önce bana gelmişti zaten, ben diğerleri için demiştim:)
aysepilasyon sitenizi inceledim ve ordaki resimlere bakındım ,orada işlemden 3 gün sonraki durumun resmi var ve resimde siyah siyah noktalar belirmiş 3 gün sonra bunlar geçecekmi yoksa kalıcımı keşke operasyondan 2 hafta yada 1 ay sonraki bir resim daha ekleseydiniz ,bahsettiğim resim şu diyecektimki resim ekleyemiyorum 100 mesajım olmadığı için
adetliyken napıolar onu da ben merak ediyorum
dut yaprağımı kullanıolar
televizyon dünyası tamamen düzmece olduğu için 2 gün gidip çekimleri yapıp Türkiye ye dönüyolardır ben öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?